Γενικά Σκιάθος,Σαντορίνη ή Μήλος?

Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
κρητη
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Η απαντηση μου θα ειναι λιγο εριστικη... Καταρχας δεν εχουν καμια σχεση το ενα νησι με το αλλο η Σκιαθος εχει πρασινο η Μηλος ειναι ξερη και η Σαντορινη ειναι επισης ξερη χωρις καλες παραλιες εκτος απο τον περιβολο.
εχω παει και στα τρια νησια. Την Μηλο την βαρεθηκα δευτερη μερα ο αδαμας βρωμικος (το λιμανι) καθολου γραφικο νησι χαμηλο επιπεδο του κοσμου και εχουν ενα θεματακι με τους Αθηναιους.
Σκιαθος ωραιες παραλιες αλλα σαν νησι δεν μου αρεσε πανακριβο και πολυ καγκουρες επισης θεματακι με Αθηναιους
Η Σαντορινη ισως να μην εχει τις παραλιες της Μηλου ειναι ομως πολυ πιο Κλασατη σε νυχτερινη ζωη απο την Σκιαθο εχει πεντανοστιμο φαγητο ωραιο κοσμο αλλα το σημαντικοτερο ειναι πως ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ στον κοσμο δεν βγηκε αδικα ενα απο τα πιο ομορφα νησια στον κοσμο για το 2011 στο condenast οποτε η γνωμη μου αβερτα Σαντορινη!
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.430
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Την Μηλο την βαρεθηκα δευτερη μερα
Δηλαδή αφού τη γύρισες όλη, πήγες στο Σαρακίνικο, το Τσιγκράδο , την Αχιβαδολίμνη κλπ για μπάνιο και είδες τη νυχτερινή ζωή του Αδάμαντα, της Πλάκας και των Πολλώνιων τη βαρέθηκες ;;;
 
Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
κρητη
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
rev

Aγαπητη Φενια,
Κι ομως γυρισα οσα λες εκανα και τον γυρο του νησιου με το καραβακι
βγηκα Αδαμαντα το βραδθ εφαγα στην Πλακα κλπ..
το θεωρω εντελως βαρετο το νησι χωρις παρεξηγηση περα απο τις παραλιες που διαθετει οχι γιατι δεν εχει τοσο νυχτερινη ζωη γενικως δεν ειμαι του ανελεητου clubbing μεχρι πρωιας οταν ειμαι σε διακοπες αλλα γιατι πραγματικα δεν εχει τιποτα να δεις εκτος απο παραλιες. Λυπαμαι.
εαν ειχα σκαφος θα γυριζα το νησι με σκαφος αλλα δεν θα εμενα εκει. ας ειμαστε και ειλικρινεις....
 

harris

Member
Μηνύματα
15
Likes
13
Διαφωνώ... όλα τα νησιά δεν είναι για να κάνεις clubbing. Η Μήλος έχει και όμορφες παραλίες να δεις και φυσικά και να βγεις για χαλαρό ποτάκι το βράδυ, αλλά και για να φας έχει πολύ καλά ταβερνάκια που στη Σαντορίνη λείπουν, γιατί όλα στα Φηρά σε κοιτάζουν στην τσέπη και οι σχέση τιμής με αποτέλεσμα διαφέρει μακράν.
Η Μήλος δεν είναι νησί για να κάνεις ξενύχτια, όμως επδ είμαι της άποψης ότι με την κατάλληλη παρέα περνάς παντού καλά και χωρίς να βαριέσαι, προφανώς και η παρέα που πήγες δεν ήταν η καλύτερη για αυτό το νησί!
Το σχόλιό σου για τη Μήλο, προσωπικά το θεωρώ άδικο (όχι ότι δε μου αρέσει η Σαντορίνη, κάθε άλλο).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom