Σρι Λάνκα Σρι Λάνκα. Για πειτε...?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κλείσαμε εισητηρια με Etihad έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη αεροπορική?
Από τις πολέ καλές σε όλα.
ραφτινκ έχει κάνει κάποιος ?
Εγώ όχι.
Πεζοπορίες είναι ασφαλής ?
Ναι κι είναι και πανέμορφα, ειδικά στην Ella, Nuwara Eliya κλπ
Κόστος οδηγού περίπου ?
Θα σου πω τίποτε μπαγιάτικο και δε θέλω, καλύτερα κάποιος που να τα έχει πιο πρόσφατα.
Αν κλείνουμε τελευταία στιγμή τα καταλύματα μας θα βρίσκουμε λέτε ?
θα είμαστε 11-30 Νοεμβρίου
Γενικώς ναι.
Θα χαιρόμουν να μου λέγατε την εμπειρία σας
Φανταστική ΄χωρα, μια Ινδία light, πολύ πιο καθαρή με άπειρα πράγματα να κάνεις και να δεις και εντυπωσιακά compact, σε σχετικά μικρή έκταση προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά. Μπόνους οι παραλιάρες, που εγώ δεν τις περίμενα και δεν είμαι και της παραλίας.

Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
Από τις πολέ καλές σε όλα.

Εγώ όχι.

Ναι κι είναι και πανέμορφα, ειδικά στην Ella, Nuwara Eliya κλπ

Θα σου πω τίποτε μπαγιάτικο και δε θέλω, καλύτερα κάποιος που να τα έχει πιο πρόσφατα.

Γενικώς ναι.

Φανταστική ΄χωρα, μια Ινδία light, πολύ πιο καθαρή με άπειρα πράγματα να κάνεις και να δεις και εντυπωσιακά compact, σε σχετικά μικρή έκταση προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά. Μπόνους οι παραλιάρες, που εγώ δεν τις περίμενα και δεν είμαι και της παραλίας.
Σε ευχαριστώ
Πότε πήγες εσύ ?

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Κι εγώ πολύ καλή εμπειρία από Etihad.
Φαντάζομαι εννοείς ραφτινγκ εκεί. Ή ραφτινγκ γενικά; :haha:
Τους οδηγούς τους παζαρευεις αρκετά και εχει να κανει με το τί θέλεις να κανεις και πόσα άτομα θα ειστε. Γενικά είναι σημαντικά πιο φθηνά απ ότι Ελλάδα.
Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, εγώ τα εκλεινα παντα το ιδιο πρωί πριν να παω και ηταν και χαη σηζον.
Νομίζω η πιο πρόσφατη (και γενικά φοβερή) ιστορία για Σρι Λάνκα ειναι του @mapouna protopao.

Επόμενο Ταξίδι
παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
μαλδίβες
Κι εγώ πολύ καλή εμπειρία από Etihad.
Φαντάζομαι εννοείς ραφτινγκ εκεί. Ή ραφτινγκ γενικά; :haha:
Τους οδηγούς τους παζαρευεις αρκετά και εχει να κανει με το τί θέλεις να κανεις και πόσα άτομα θα ειστε. Γενικά είναι σημαντικά πιο φθηνά απ ότι Ελλάδα.
Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, εγώ τα εκλεινα παντα το ιδιο πρωί πριν να παω και ηταν και χαη σηζον.
Νομίζω η πιο πρόσφατη (και γενικά φοβερή) ιστορία για Σρι Λάνκα ειναι του @mapouna protopao.
Δηλαδή από πόσο κυμαίνονται η τιμές
Μπορώ να έχω οδηγό 7 ώρες με 35 ευρώ όπως το Μπαλί ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.103
Μέλη
39.858
Νεότερο μέλος
arcobaleno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom