Ηνωμένο Βασίλειο Στα προάστια-Λονδίνο

Μηνύματα
2.487
Likes
3.194
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πάμε ξανά σε μερικά μικρά και κρυμμένα (ίσως όχι τόσο) διαμάντια (ή άντε swarovski)

Πως φτάνετε: με το Overground στο Hampstead Heath από West Hampstead γραμμή Jubilee με κατεύθυνση Stratford.

Ώρα διαδρομής: ανεβαίνουμε τον λόφο, αράζουμε για καμιά ωρίτσα και ξανά κατεβαίνουμε. 2 ωρίτσες.

Περιγραφή διαδρομής: από τον Overground οδεύετε βόρεια προς την είσοδο του πάρκου. Στα αριστερά σας θα δείτε τις πρώτες λίμνες

Όταν φτάσετε σε διχάλα όπου αριστερά ανηφορίζει ενώ δεξιά κατηφορίζει προς γεφυράκι μεταξύ δύο λιμνών. Go Right (sorry Maltakia).

Περάστε το γεφύρι και όταν ξανά αρχίσει η ανηφόρα, μη στρίψετε αριστερά αλλά συνεχίστε ευθεία μέχρι την κορυφή του λόφου


Νάσαι καλά Σπύρο!οι πληροφορίες σου ...έχουν αξιοποιηθεί δεόντως!
Να προσθέσω σ αυτά που μας περιέγραψες μετά το ύψωμα το parliament hill αναζητείστε το μέγαρο kenwood το οποίο βρίσκεται στο βορειότερο τμήμα του πάρκου(δυστυχώς είναι υπό ανακαίνιση και θα επαναλειτουργήσει την άνοιξη του 2013),εντυπωσιακή έπαυλη που φιλοξενεί πίνακες-έργα κορυφαίων ζωγράφων.Γραφικό καφέ-εστιατόριο στο ισόγειο.
Από εκεί βγαίνετε μετά στον κεντρικό δρόμο και παίρνετε λεωφορείο 210 και πάτε σε ένα άλλο "τμήμα"του πάρκου(όπως καταλαβαίνετε το όλο πάρκο είναι τεράστιο τελικά!)στάση jack staw s castle και καθώς βαδίζετε σε λίγα μέτρα δεξιά σας ταμπέλα Pergola!χωθείτε εκεί πέρα είστε στο west heath ...άλλη ομορφιά εκεί πέρα.
Και φυσικά μην παραλείψετε πάλι με το λεωφορείο η και ποδαράτο(αλλά να γιατί χρειάζεται η travelcard...ξεποδαριασμένοι όπως θάστε έστω για δυό στάσεις παίρνετε λεωφορείο)να πάτε μέσα στη συνοικία hampstead,κατεβαίνετε στάση hampstead station.(όχι hampstead heath)
Eκεί κοντά θα δείτε ταμπέλα για μέγαρο burgh ,είναι το μουσείο του hampstead που αξίζει!!ελεύθερη είσοδος,πρόκειται για σπίτι του 1703!
Μετά περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκκάκια της συνοικίας ,στην high street με τα καφέ ,τα ρεστωράν,τα μαγαζιά...
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Λοιπόν την Tower Bridge την έχετε τιμήσει όλοι. Τα Νοτιοδυτικά της μάλιστα τα έχετε τσουλομαδήσει λόγω δημαρχίου, Shakespear's Globe, London Dungeon κλπ. Τα Βορειοδυτικά επίσης, βλέπε City. Τα Βορειοανατολικά σας τα εξέθεσα αναλυτικά με το Wapping και τα St Kathrein's Docks. Νοτιοανατολικά. Bermondsey
alh3.googleusercontent.com__0pPCeooARgQ_UEzSDX6FPSI_AAAAAAAAAew_PNdveKirQkQ_s640_cl01.jpg

Μικρή βόλτα δεν παίζουν δικαιολογίες. Το Butlers Wharf είναι ορατό από παντού. Από πίσω του, μια άλλη ιστορία.
alh4.googleusercontent.com___xC_m0C5bgw_UEzQ06c8sxI_AAAAAAAAAeo_hwH9EOnxD1c_s512_DSC04946.JPG

Κόσμημα. Στον πρώτο πεζόδρομο που συναντάμε βγαίνουμε στο ποτάμι. Κυρίως εστιατόρια (που φαίνονται και αρκετά καλά) θα βρείτε εδώ. Θα εντοπίσετε επίσης το Design Museum London. Περνάτε το γεφύρι πάνω από το New Concordia Wharf, ένα από τα λιγοστά μέρη όπου μπορείτε να δείτε τα νερά του Τάμεση να ανεβοκατεβαίνουν σε στενή λωρίδα ανάμεσα από σύγχρονα σπίτια (συνήθως υπάρχουν locks).
alh3.googleusercontent.com__qEJbPYtxqK0_UEzQwVuNU4I_AAAAAAAAAec_REBz6ZjzoPQ_s720_DSC04934.JPG

Ένα hidden tip έχει να κάνει με τους μοναδικής ομορφιάς εσωτερικούς (αλλά δυστυχώς κλειστούς για το κοινό) κήπους του Jacobs Building. Ακριβώς απέναντί τους, μπαλκονάκι με θέα Tower Bridge και City (από που αλλού μπορείτε να τα συνδυάσετε και τα δύο σε κάδρο έ;; έ;;;!!!)
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μικρά διαμαντάκια στο κέντρο της πόλης (όχι προάστια, ναι είμαι offtopic!) από τα οποία μπορεί να περάσατε απ' έξω αλλά να μη μπήκατε:
SMITHFIELD MARKET
Κρεαταγορά μεταξύ Farrington και Barbican, ανοιχτή καθημερινές εκτός ΣΚ από 3 τα ξημερώματα έως μεσημέρι
alh5.googleusercontent.com__5ypFRB_BdYw_UEzQOZ1f_TI_AAAAAAAAAdg_nztBPQV0gp4_s512_DSC04853.JPG

LEADENHALL MARKET
Στο κέντρο του City πίσω από το Lloyd's Building
alh6.googleusercontent.com__5arL_aPXDUE_UEzQIaUM_3I_AAAAAAAAAdY_wLJ1gbslDKA_s720_DSC04832.JPG

έ το παρακάτω είναι προάστιο:
Honor Oak από τo ψηλότερο σημείο του Canonbie Road. Εκεί κοντά βρίσκεται και το One Tree Hill, ωραιότατο και μικρό πάρκο/λόφος, με θέα στην πόλη και τον St Augustine στην βάση του
alh4.googleusercontent.com__bIaCTw2V9UE_UEzQhspNjQI_AAAAAAAAAeE_jq30mYXyY_U_s720_DSC04912.JPG
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Λοιπόν για να ενώσουμε τα από πάνω με τα από κάτω.
Την παραπάνω μοναδική θέα σας την είχα πετάξει χωρίς επιπλέον πληροφορίες. Τώρα, καθώς επισκέφτηκα και το μουσείο Horniman (προσοχή: όχι Hornyman...) θα τα βάλουμε όλα μαζί σε ένα χάρτη:
alh3.googleusercontent.com__Sg1VGD0VuIs_UQ7fIfJjiSI_AAAAAAAAA5g_O4NoFMq3dNM_s800_Forest_2520Hill.jpg

alh5.googleusercontent.com__YQlSFgT7CkM_UQ7fIdadF8I_AAAAAAAAA5cba995ca5c378402011122c122dda6af.jpg


πλησιέστερες συγκοινωνίες, ο Overground με το Honor Oak (πάνω και δεξιά από το One Tree Hill (το νου σας, από την στάση στο One Tree Hill υπάρχει βαρβάτη ανηφόρα)) και το Forest Hill χαμηλά στο χάρτη κάτω από το "Β227" (το αυτό περί ανηφόρας αν και κάπως πιο χαλαρό).
Το One Tree Hill το είδαμε, την θαυμάσια θέα από τον Canonbie Rd επίσης, στον Honor Oak Rd να σημειώσω ότι τρέχει κι αυτός κοντά στην κορυφή λόφου άρα η θέα προς τα ανατολικά είναι κι από δω.. άξια, άξια! ενώ τέλος, καινούριο installation στην επιχείρηση "Χτενίστε το Λονδίνο" είναι το προαναφερθέν μουσείο.
Έχει συμπαθητικούς κήπους με θέα το κέντρο, ένα glasshouse για καφεδάκι ενώ το κυρίως μουσείο είναι πολύ καλύτερο από τις όποιες προσδοκίες σας. Έχει πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους για τον χώρο με τα ταριχευμένα ζώα, για τον ενυδρείο (ένα από τα παλαιότερα της πόλης) αλλά και για την αδιανόητα τεράστια συλλογή μουσικών οργάνων που από μόνη της αξίζει την (δωρεάν) επίσκεψή σας. Φωτός:

τραβηγμένο στο 10x Macro!! μιλάμε για μια ολόκληρη πλάκα γεμάτη μικροσκοπικές φιγούρες σαν τούτη.


τα μουσικά όργανα. Διαδραστικές οθόνες δίνουν τη δυνατότητα επιλογής, ακρόασης και ανάγνωσης σύντομης ιστορίας για κάποια όργανα

τέχνη από την Αφρική (και κυρίως απ' το Benin που το κατάστρεψαν οι άποικοι και τώρα τους έχουν πιάσει οι τύψεις...

το totem απ' έξω

η θέα προς το κέντρο
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
THE SOUTHERN OF THE NORTHERN LINE
alh5.googleusercontent.com__MCsIfOZ2DhA_Uc9uL_4I2FI_AAAAAAAAA_42ec3f249013cbfefd41e2efba240e9b.jpg

Κομμάτι κομμάτι, ολοκληρώθηκε η έρευνα στα νότια κομμάτια της Northern Line κάτω από το τσαούσικο Clapham. Επίσης θα κάνουμε και μια παράκαμψη, πάλι στα νότια αλλά επι της Victoria Line… σε τρία μηνύματα λοιπόν, αρχικά Brixton & Balham, μετά Tooting (Bec & Broadway) και τέλος Collier's Wood με Morden.

Ό,τι είδαν οι Λονδρέζοι, είδαν. Ανήσυχα πνεύματα, μόνιμα ψάχνουν για νέες hip περιοχές. Πιο ψαγμένες πιο off the beaten track λιγότερο τουριστικές. Καλή χρυσή η Camden (και τη γουστάρω τρελά) αλλά κάποια στιγμή όταν τα crowds θα πρέπει να διαχειριστούν με «κράχτες», το πράμα χαλάει. Ανακάλυψαν λοιπόν την Brick Lane καμια 8ετία πίσω αλλά, λόγω εγγύτητας στο κέντρο, δεν άργησαν οι ορδές να την τυραννήσουν. Κατέφυγαν λοιπόν στο BRIXTON!!!! Σιγά σιγά κι αυτό έχει κορεστεί ή τουλάχιστον έτσι το βλέπουν οι ντόπιοι. Εγώ όχι! Όπως κι αν έχει, ακόμα κι αν το εγκαταλείψουν κάποια στιγμή καθώς θα το ανακαλύψετε εσείς, μάλλον θα καταφύγουν λίγο πιο νότια προς Balham και Tooting. Και ξέρετε κάτι, ΌΛΑ αυτά θα τα δούμε με αυτά τα posts. Και θα προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα μέχρι το τέρμα της γραμμής και το Morden (Μεγάλη η Χάρη του!)
Πάμε
alh5.googleusercontent.com__MKSdzAmya5w_Uc9uL8vCkvI_AAAAAAAAA_d95bba1a05c9e6e838e45989e24f8c1a.jpg

BRIXTON

IF(“έχετε ταξιδέψει Αφρική (υποσαχάρια και μη) ή Καραϊβική” THEN
IF(“έρχεστε πρώτη φορά Λονδίνο” THEN
“προσαρμόστε το πρόγραμμά σας και επισκεφτείτε την” ELSE
“ΟΥΤΕ να το διανοηθείτε να φύγετε χωρίς να την δείτε!” ELSE
“don’t bother…”))
Εν ολίγοις, όσοι έχετε ταξιδέψει σε εκείνες τις χώρες, θα νιώσετε προς στιγμήν ότι για αυτά τα λίγα βήματα εντός και εκτός αγορών, αλλάξατε χώρα, πόλη, πλανήτη. Αυτό συμβαίνει σε ελάχιστα μέρη στον κόσμο και η Λονδινάρα δεν μπορεί να μην έχει μια ντουζίνα από τέτοια. Όσοι δεν έχετε ταξιδέψει, απλά δε θα καταλάβετε τι εννοούμε…
Μυρωδιές και εικόνες, διαφορετικές γλώσσες και ξένες διάλεκτοι, προσόψεις κτιρίων από άλλες χώρες, βαμμένες με περίεργες μπογιές που δεν τις έχετε εντοπίσει αλλού στο Λονδίνο, πινακίδες με τα ονόματα περίεργων πόλεων από διάφορες Αφρικανικές χώρες, σημαίες Αφρικανικών χωρών και από την Καραϊβική, τα δάπεδα, ναι, τα πατώματα, είναι σκασμένα. Τα έχω ξανα δει όλ αυτά έτσι ακριβώς σε κάποιο σουκ, σε κάποια υπαίθρια αγορά της Γκάνας. Και μετά γεύσεις από εκείνες τις χώρες. Και ξανά μυρωδιές. Και παντού πρόσωπα από εκείνες τις χώρες που κινούνται αέρινα και μιλάνε ακατάπαυστα με φίλους και γνωστούς τους που περνάνε ανάμεσά τους. Όταν τους βλέπεις στο κέντρο της πόλης τους διακρίνεις. Εδώ εσύ είσαι η εξαίρεση άρα όλος ο χώρος θα κινηθεί όπως ορίζουν εκείνοι. Τα hair studios πανομοιότυπα με Αφρικανικά, τα μαγαζιά που πουλάνε cd, η Electric Avenue γεμάτη υπαίθριους πάγκους. Ακόμα και τα σκουπίδια!, ναι ρε γαμώτο, και τα σκουπίδια αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και στη χώρα τους, στοιβαγμένες κούτες κατά μήκος του ενός πεζοδρομίου. Και πίσω απ’ όλ’ αυτά δεσπόζει εντυπωσιακή γραμμή εγγλέζικων σπιτιών! Πόσα καταλάβετε και πόσα αλήθεια μπορείτε;
Εικόνες:
3141-1372548300-dcafb4f253a6b4b5e30d4c09f067b791.jpg
3140-1372548298-551e1d527115831f92e74a5dc25baebe.jpg
3138-1372548295-b03b53beb7380520188af2fd747db1cf.jpg
3139-1372548296-47b829287596a5e3d31c1f0c25f23cce.jpg

Πριν πάρουμε την Northern να σημειώσω ότι ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές βρίσκεται το ιδιόμορφο Windmill Estate, μια γειτονιά σχεδόν κλεισμένη από τον κόσμο, χωρίς πρόσβαση από αμάξια αλλά μόνο πεζοδρομημένη, με τους δικούς της κήπους και αρχιτεκτονική. Ακούγονται όλ αυτά πολύ πιο εντυπωσιακά απ ότι πραγματικά είναι άρα μόνο αν βρεθείτε με κάποιο τρόπο εκεί, τιμήστε μια επίσκεψη. Αλλιώς συνεχίστε.
3142-1372548302-ee30d053428586362056149b5b4131f7.jpg
3143-1372548303-ed487d41c6ca8b106b475a99130d8c9a.jpg


BALHAM

Γυρνώντας τώρα στη Northern Line και στην πρώτη στάση του τουρ μας, είναι το Balham.
Πολύ μέτρια βόλτα που την προτείνω μόνο ως last resort. Θα ξεκινήσετε από τη στάση και στην Balham High Street θα κινηθείτε νοτιοδυτικά ως το ArtDeco μονοblock DuCane Court χτισμένο το 1937.
3160-1372548332-d5b99612d2bc1cb8856655f255e4b3ba.jpg

Ρίξτε βλέφαρο και κινηθείτε στην Balham Park Road. Σε μια ελαφρά δεξιά στροφή του δρόμου, θα βρείτε μονοπατάκι στα δεξιά με πινακίδα προς Wandsworth Train Station. Ακολουθήστε το για να βγείτε στα Commons. Θα περάσετε δίπλα από το σταθμό τρένων (από δω θα φύγουμε) και θα συνεχίσετε περνώντας απέναντι τον δρόμο δίπλα από την Pub The Hope (κουκλί). Απέναντί σας η συνέχεια των Commons. Ακολουθήστε το μεσαίο μονοπάτι μέχρι τις λιμνούλες και το αναψυκτήριο.
3161-1372548333-701ae50b049816788538bc71e32d271a.jpg

Σκοπός είναι να φτάσετε το δρόμο Muir Drive στα βορειοδυτικά άκρα του πάρκου και μετά από το γήπεδο τένις στα δεξιά σας. Εκείνος ο δρόμος θα σας οδηγήσει σε ένα επιβλητικό γοτθικό κτίριο, το Royal Victoria & Patriotic Building. Αρχικά όταν χτίστηκε το 1857 ήταν άσυλο για ορφανά από τον πόλεμο της Κριμαίας. Οι χώροι του πλέον έχουν διαμορφωθεί σε ακριβά διαμερίσματα!!! (δείτε φωτό για να καταλάβετε που παν τα θαυμαστικά)
3162-1372548335-e9dd1239f78eba7c349f8c80f63a246a.jpg


Βγείτε στον κεντρικό δρόμο Trinity Road και συνεχίστε μέχρι να ξανα βρείτε είσοδο στα αριστερά σας για τα Commons. Ακολουθείστε την ίδια πορεία ως τον σταθμό, πάρτε το για μια στάση έως Balham και αλλάξτε στο tube για να πάμε πιο κάτω…
 
Last edited:

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
alh4.googleusercontent.com__OxD6yvfTVoY_Uc9uMWYh_eI_AAAAAAAAA_8afff4ba7f42071afa08915b575cfcde.jpg

Είμαστε

TOOTING BEC


Και μπορούμε να περπατήσουμε τον ομώνυμο δρόμο μέχρι το Common της περιοχής. Εκτός από το θεόρατο Lido στα χρώματα της Καραϊβικής στο οποίο μπορείτε να βουτήξετε τους καλοκαιρινούς μήνες, τη λίμνη με τις πάπιες και το αναψυκτήριο, δεν το λες και ότι πιο λαμπρό έχει να επιδείξει η πόλη. Οκ, τουλάχιστον τώρα, ξέρετε τι να αναζητήσετε όταν και άμα βρεθείτε εκεί. Άρα ξανά στο tubeη και κατεβαίνουνε Tooting Broadway όπου έχουμε πολύ ψωμί καθώς εδώ βρίσκονται δυο αγορές δίπλα δίπλα, η Tooting Market και Broadway Market (ισχυρίζεται ως η μεγαλύτερη στο νοτιοδυτικό Λονδίνο). Με νωπό το Brixton, εδώ τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά. Καθόλου τουριστικά και πλέον αποκλειστικά «επανδρωμένη» από –ντόπιους- (όχι Εγγλέζους βέβαια). Στο Brixton έπαιρνε το μάτι σου που και που ασπρουλιάριδες. Εδώ τίποτα, λιγότερη Mama Africa και Καραϊβική αλλά μεγαλύτερη δόση Ασίας. Άλλωστε είναι η μόνη περιοχή του Λονδίνου στην οποία με ένα δεκάλεπτο περπάτημα μπορείς να βρεις καλό φαγητό από Ινδία, Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Ανατολικών Αφρικανοασιατών (από Ινδίες μετοίκισαν Αφρική κι από κει UK). Άρα Ασιόπληκτοι, το νου σας. Οι αγορές άλλη μια φορά κρατάνε ατόφια την αίσθηση των εκεί χωρών. Όχι, δεν έχω πάει αλλά κάτι έχει πάρει το μάτι μου. Δείτε κι εσείς:
3145-1372548306-2ce0a92bf583cc3092c8edfad65eb147.jpg
3144-1372548305-3def677f03132a90a106f9bcbb41ba02.jpg
3146-1372548308-99365573dcf1f5bc9053e3445d92d563.jpg
 
Last edited:

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Και τελειώνουμε με τα καλύτερα
alh6.googleusercontent.com__ADQ8sq7fYDE_Uc9uLwVzUKI_AAAAAAAAA_A_MmtoqHnFMVQ_w1018_h685_no_morden.jpg

MORDEN

Επόμενη στάση, Collier’s Wood. Σιγουρευτείτε για την Oyster σας γιατί με το πέρας της βόλτας θα μπούμε από ζώνη 4 στο tube. Επίσης αν βρίσκεστε εδώ ΣΚ, το νου σας γιατί η Northern κλείνει συχνά για έργα. Τελειώσαμε με τα administrator, πάμε παρακάτω

Βγαίνοντας απ τον σταθμό στρίβουμε αριστερά στην High Street. Εναλλακτικά μπείτε από το Wandle Park που βρίσκεται απέναντί σας αλλά, καθώς θα δείτε ένα σκασμό πράγματα, κόψτε το από τον κεντρικό. Όταν θα περνάτε δίπλα από το Sainsbury, θα δείτε γεφυρούλα στα αριστερά του δρόμου πάνω από το ποτάμι. Μην την περάσετε απλά ακολουθείστε το μονοπάτι στη δεξιά πλευρά του ποταμιού. Μιλάμε για μια απλή λωρίδα βλάστησης γύρω από το ποτάμι, αρκετή όμως για να σας απομονώσει εντελώς από τη βαβούρα του δρόμου. Θα φτάσετε στην Merantum Way που θα περάσετε κάθετα για να ξανά βρεθείτε στη συνέχεια του μονοπατιού.
ΠΡΩΤΟ HIGHLIGHT

MERTON ABBEY MILLS
3147-1372548309-81c8e0d1ad39488b9b175ea00790667f.jpg

Υφαντήρια από τα μέσα του 17ου αιώνα μέχρι και το 1982, διαθέτουν το δικό τους μύλο που ακόμα φέρνει βόλτες κινούμενο από το ποτάμι Wandle. Πλέον υπαίθρια αγορά κεραμικών και λοιπών χειροτεχνιών, πεζοδρομημένη και κλειστή στα αυτοκίνητα, με μέτωπο στο ποτάμι (ειδικότερα η Pub The William Morris με την ταράτσα της αποτελεί ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές για καλοκαιρινή ανάπαυση κάτω από τα δέντρα αν βρίσκεστε στα πέριξ)
3150-1372548314-2526f6ab5f75d8327d5a3b7158c7dbad.jpg

και κτίρια, αποθήκες και εργαστήρια που δεν έχουν αλλάξει καθόλου από εκείνην την εποχή. Σχετικά μικρή αλλά αρκετή για να σας ρουφήξει μισή μέρα χαλάρωσης.
3148-1372548311-8fb56f4e7d2c0e3e10f3a7c95cbe5ee1.jpg
3149-1372548313-09e814af5a942f4bb3cb371ea72ddd33.jpg

Επιστρέφετε στο μονοπάτι σας και το κόβετε ευθεία μέχρι την Deen City Farm.
3151-1372548316-1744d40f5297960598864bb619abc176.jpg

Αυτό που λέει το όνομα, τούτο το ηλιόλουστο Σάββατο ήταν πίτα στα πιτσιρίκια άρα αποτελεί προορισμό (ξέρετε, κοτούλες, αλογάκια, βόδια κλπ για να μαθαίνουν τα παιδιά της πόλης) θα συνεχίσετε ευθεία μέχρι τη διάβαση από τις γραμμές του Tram. Βρίσκεστε πλέον στον ευρύτερο χώρο του Morden Hall Park και για να μην είμαι offtopic σας παραπέμπω εδώ:
http://www.travelstories.gr/community/threads/Τα-Άγνωστα-Πάρκα-του-Λονδίνου.40005/page-2
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.443
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom