Στα πρόθυρα του λουκέτου η Tripsta (Airtickets, Travelplanet24)

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δηλ οταν εκδιδεται το εισιτηριο δεν εχει πληρωθει η αεροπορικη;και απο ποτε δεν πληρωνε τις αεροπορικες;και αν εβλεπαν οτι δεν πληρωνε γιατι αφησαν να φτασει τα 70+ εκατομμυρια χρεη;
Φυσικά και δεν έχει πληρωθεί το εισιτήριο (πληρώνονταν μέχρι και ένα μήνα μετά παλιότερα πριν τα capital controls) και αυτό αποτελεί ένα απ' τα ρίσκα του να κλείνεις από τρίτες μηχανές.

Αφενός έχουν αφήσει εγγυητικές, και αφετέρου οι εταιρίες είναι ασφαλισμένες.
Όπως δηλαδή συνέβηκε με την Airfasttickets, κατάλαβα.
 
Last edited:

fotast

Member
Μηνύματα
9.377
Likes
14.282
Γράφεται τώρα(ανεπίσημα πάντα) ότι ο τζίρος της εταιρείας το 2017 ήταν 700-750 εκ.Τυπικά βέβαια είναι σωστό καθώς όλο το ποσό των πωλήσεων είναι τζίρος.Αλλά πιο σωστό θα ήταν να αναφέρεται το ποσοστό(μικτό κέρδος) της εταιρείας στο ποσό των 700 εκ.Αυτό είναι ουσιαστικά ο τζίρος της εταιρεία.Το υπόλοιπο και μεγάλο ποσοστό απλά το εισέπραττε και το απέδιδε στις αεροπορικές,ξενοδοχεία κτλ.
 

whoknows

Member
Μηνύματα
742
Likes
2.228
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
ασχετος απο το τζιρο, το θεμα ειναι οταν υπαρχει θεμα ρευστοτητας και πρεπει να βρεις αναχρηματοδοτηση, το κατα ποσο θα ανταποκριθει ενα board σε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου σε περιπτωση που καποια εταιρεια ειναι public ή ενα fund να χρηματοδοτησει εκ νεου με εσωτερικο δανειο ή καλυψη χρεων, εμπιπτει σε αλλου ειδους διαδικασιες, οι οποιες κυριως οριζονται απο την προοπτικη που θα παρουσιαστει και κατα ποσο αυτο θα πεισει τους υποψηφιους επενδυτες που θα κληθουν να βαλουν αμεσα ενα ποσο αρκετων εκατομμυριων και τι roi θα εχουν σε αυτο, οπως φυσικα και οι εκαστοτε συμμαχιες και πλανα. Μην ξεχναμε οτι ενα χ fund διαχειριζεται ενα ταιραστιο portfolio, που πολλες φορες εχει αντικροουμενα συμφεροντα
 

AlkisChatzis

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
παιδια γεια σας, μηπως ξερει κανεις να μου πει..ειχα κλεισει εισιτηρια μεσω travelpnaet24 και παραλαβη απο τα γραφεια..δεν προλαβα να τα παρω καθως δουλευα. αυριο ταξιδευω ξημερωματα οποτε δεν μπορω να τα παραλαβω. αν παω στο λιμανι σε κιοσκι θα μπορω να τα εκτυπωσω εκει? ξερει κανεις? ευχαριστω!!
 

maria91

Member
Μηνύματα
2.085
Likes
1.953
παιδια γεια σας, καλως σας βρηκα!

μηπως ξερει κανεις να μου πει..ειχα κλεισει εισιτηρια μεσω travelpnaet24 και παραλαβη απο τα γραφεια..δεν προλαβα να τα παρω καθως δουλευα. αυριο ταξιδευω ξημερωματα οποτε δεν μπορω να τα παραλαβω. αν παω στο λιμανι σε κιοσκι θα μπορω να τα εκτυπωσω εκει? ξερει κανεις? ευχαριστω!!
Γιατι δε καλεις την εταιρια που ταξιδευεις να σου δωσει απαντησει;;λογικα θα μπορεις αν ειναι ανοικτα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.523
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom