dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 - Λέρος
- Κεφάλαιο 3 - Λέρος
- Κεφάλαιο 4 - Λέρος
- Κεφάλαιο 5 - Λέρος
- Κεφάλαιο 6 - Λέρος
- Κεφάλαιο 7 - Λέρος
- Κεφάλαιο 8 - Λέρος
- Κεφάλαιο 9 - Λέρος
- Κεφάλαιο 10 - Λέρος
- Κεφάλαιο 11 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 12 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 13 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 14 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 15 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 16 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 17 - Κάλυμνος
- Κεφάλαιο 18 - Κάλυμνος
Οι πληροφορίες που είχα και λέγανε πως έκλεινε στις 8 ήταν λάθος και έκλεινε στις 7.

Κάναμε μια στάση για φωτογραφίες στους 6 μύλους που στέκουν στην κορυφογραμμή πάνω από το Παντέλι στο δρόμο για το Κάστρο

και μπήκα σ’ αυτό την ώρα που ετοιμάζονταν να κλείσουν την εκκλησία της Παναγιάς.

Ίσα που έριξα μια ματιά, έβγαλα δύο φωτογραφίες,

είδα λίγο τη θέα από τις πολεμίστρες μπροστά της και βγήκα.

Που χρόνος για περιήγηση σε ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κάστρα του Αιγαίου.

Απ’ έξω όμως είχαμε άφθονο χρόνο να θαυμάσουμε τη θέα και το ωραίο ηλιοβασίλεμα. Εν τω μεταξύ από νωρίς τ’ απόγευμα ο αέρας είχε δυναμώσει και εκεί πάνω έκανε ψοφόκρυο.

Έκανα άλλη μια στάση στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία δίπλα στο Κάστρο με την τορπίλη στη μάντρα της αυλής του να θυμηθώ τα νιάτα μου που αρκετές φορές στις εξόδους μου, είχα ανέβει εκεί πάνω να θαυμάσω τη θέα.
Κατεβήκαμε στον Πλάτανο αλλά δεν βρήκαμε πουθενά να σταματήσουμε.

Στην Αγία Μαρίνα πήγαμε μέχρι το λιμάνι και τους παλιούς αλευρόμυλους

κάναμε και μια βόλτα και γυρίσαμε στο δωμάτιο. Αργότερα παραγγείλαμε σουβλάκια για βραδινό και έτσι κάτσαμε μέσα.

Κάναμε μια στάση για φωτογραφίες στους 6 μύλους που στέκουν στην κορυφογραμμή πάνω από το Παντέλι στο δρόμο για το Κάστρο

και μπήκα σ’ αυτό την ώρα που ετοιμάζονταν να κλείσουν την εκκλησία της Παναγιάς.

Ίσα που έριξα μια ματιά, έβγαλα δύο φωτογραφίες,

είδα λίγο τη θέα από τις πολεμίστρες μπροστά της και βγήκα.

Που χρόνος για περιήγηση σε ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κάστρα του Αιγαίου.

Απ’ έξω όμως είχαμε άφθονο χρόνο να θαυμάσουμε τη θέα και το ωραίο ηλιοβασίλεμα. Εν τω μεταξύ από νωρίς τ’ απόγευμα ο αέρας είχε δυναμώσει και εκεί πάνω έκανε ψοφόκρυο.

Έκανα άλλη μια στάση στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία δίπλα στο Κάστρο με την τορπίλη στη μάντρα της αυλής του να θυμηθώ τα νιάτα μου που αρκετές φορές στις εξόδους μου, είχα ανέβει εκεί πάνω να θαυμάσω τη θέα.
Κατεβήκαμε στον Πλάτανο αλλά δεν βρήκαμε πουθενά να σταματήσουμε.

Στην Αγία Μαρίνα πήγαμε μέχρι το λιμάνι και τους παλιούς αλευρόμυλους

κάναμε και μια βόλτα και γυρίσαμε στο δωμάτιο. Αργότερα παραγγείλαμε σουβλάκια για βραδινό και έτσι κάτσαμε μέσα.
Last edited by a moderator: