Σλοβενία Σουηδία Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?🤔🤔🤔🤔

billkozani

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?Και μια άλλη ερώτηση,ποιο γρήγορος δρόμος για Λουμπλιάνα είναι μέσω Ζάγκρεμπ?

kite26

Member
Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?Και μια άλλη ερώτηση,ποιο γρήγορος δρόμος για Λουμπλιάνα είναι μέσω Ζάγκρεμπ?
Και τα δύο! Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα και για τις δύο. Η Λιουμπλιάνα είναι σίγουρα μέσα στα μέρη που θέλω να πάω και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, επειδή είναι πιο κοντά μας. Ποιος όμως δε θα λατρέψει την πανέμορφη Στοκχόλμη; Ένας φίλος μου από πάνω πάντως μου είπε ότι είναι εξαιρετικά πολυπολιτισμική. Δε με χαλάει αυτό, αλλά άλλους μπορεί.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Για ποια εποχή μιλάτε; Προσωπικά επισκέφτηκα τον περασμένο Φεβρουάριο τη Λιουμπλιάνα και μου φάνηκε αδιάφορη. Η μπλεντ είναι όμορφη. Ισως οφείλεται στο ότι δεν μας έκανε καλό καιρό. Αν επέλεγα μια πόλη από τις δύο, αυτή θα ήταν η Στοκχόλμη

kite26

Member
Λιουμπλιάνα γενικά θα είναι πιο φτηνός προορισμός. Δε λέω, υπέροχη η Στοκχόλμη, αλλά αν είσαι low budget, μπορείς να δοκιμάσεις την πρωτεύουσα της Σλοβενίας. Αν δεν σου αρέσει, πας και Στοκχόλμη στο επόμενο ταξίδι. Γενικά οι τιμές εκεί....τσούζουν!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πενρε μερες ειναι πολλές για πολεις τέτοιου μεγέθους για μενα. Αν το κριτήριο ειναι αυστηρά η πόλη, θα έπαιρνα τη Στοκχόλμη ευκολα. Αν ήταν και οι δυνατότητες για τα πέριξ, μάλλον Σλοβενία.

Robert

Member
Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?
Μεταξύ των δυο,δε νομίζω να τίθεται δίλημμα.Στοκχόλμη προφανώς.Πανάκριβα βέβαια για τα ελληνικά δεδομένα.Και η Λιουμπλιάνα όμορφη είναι,αλλά την γυρνάς σε λίγες ώρες.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.275
Μέλη
39.959
Νεότερο μέλος
δεσποινα 3

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom