billkozani
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρσοβια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?Και μια άλλη ερώτηση,ποιο γρήγορος δρόμος για Λουμπλιάνα είναι μέσω Ζάγκρεμπ?
Και τα δύο! Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα και για τις δύο. Η Λιουμπλιάνα είναι σίγουρα μέσα στα μέρη που θέλω να πάω και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, επειδή είναι πιο κοντά μας. Ποιος όμως δε θα λατρέψει την πανέμορφη Στοκχόλμη; Ένας φίλος μου από πάνω πάντως μου είπε ότι είναι εξαιρετικά πολυπολιτισμική. Δε με χαλάει αυτό, αλλά άλλους μπορεί.Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?Και μια άλλη ερώτηση,ποιο γρήγορος δρόμος για Λουμπλιάνα είναι μέσω Ζάγκρεμπ?
Μεταξύ των δυο,δε νομίζω να τίθεται δίλημμα.Στοκχόλμη προφανώς.Πανάκριβα βέβαια για τα ελληνικά δεδομένα.Και η Λιουμπλιάνα όμορφη είναι,αλλά την γυρνάς σε λίγες ώρες.Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?
Όπως σου απάντησαν εξαρτάται από τα θέλω σου. Προσωπικά βρίσκω πολλές τις πέντε μέρες στη Λιουμπλιάνα, άντε σε συνδυασμό με Ζάγκρεμπ κάτι γίνεται, βάλε και τις μετακινήσεις, το πας.Στοκχόλμη η Λουμπλιάνα?τι προτείνετε για ένα πενθήμερο?
Εφόσον φτάσεις Ζάγκρεμπ ναι, δύο ώρες έκανα με το λεωφορείο, νομίζω κάπου τόσο κάνει και το τρένο.ποιο γρήγορος δρόμος για Λουμπλιάνα είναι μέσω Ζάγκρεμπ?