Γαλλία Στο Παρίσι μόνος ή Μάνος?

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
προσωπικά είμαι υπέρ των ατομικών ταξιδιών γιατί μου κοστίζουν περίπου τα μισά,όπότε το οικονομικό κατά τη γνώμη μου είναι ένας παράγοντας σημαντικός άμα σου βγαίνει το ίδιο πάνε ομάδικά καλύτερα με τα παιδιά.:)
 

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Επειδη ειναι το πρωτο ταξιδι ισως και να ειναι καλυτερα με γκρουπ. Αν εχεις αυτοπεποιθηση το προσπαθεις και μονη.Εξαρταται και ποσες μερες εχεις στν διαθεδη σου.Παντως σε περιοδο γιορτων εγω δεν εχω βρει ποτε φτηνα αεροπορικα. Σε αλλες ημερομηνιες συμφερει το μεμονομενο ταξιδι. !
Θα σου προτεινα να μεινεις και ενα βραδυ μεσα στην disneyland, ειναι ονειρεμενα. Θα περασεις καταπληκτικα οτι κι αν αποφασισεις.
 

boubou

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Ουάου!!!Βρε παιδιά είστε θησαυρός.Τι φοβερές λεπτομέρειες βρίσκω ,τι links με ξενοδοχεία ,εστιατόρια ,μουσεία ,ενοικιάσεις αυτοκινήτων!!!Και άμεση ανταπόκριση...Σας ευχαριστώ πολύ

Άστα παιδάκι μου! Εδώ μέσα μπαίνεις νομίζοντας ότι έχεις πάει κι εσύ σε καναδυό μέρη στη ζωή σου και βρίσκεσαι να κοιτάζεις με το στόμα ανοιχτό... χαχαχχαχαα
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Αφού κάνεις το ταξίδι με παιδιά αυτής της ηλικίας θα δώσεις βάση στην επίσκεψη της Disneyland. Θα σου πρότεινα να κλείσεις το ταξίδι με πρακτορείο που εξειδικεύεται σε Disneyland. Δεν θα έχεις άξια λόγου οικονομική διαφορά από αν το κλείσεις μόνη σου, θα υπάρχει ο αρχηγός για να απευθυνθείς σε κάτι απρόοπτο και δεν θα έχεις να ασχοληθείς με οργανωτικά θέματα αφιερώνοντας την προσοχή σου στην εποπτεία των παιδιών. Τα ταξίδια αυτά είναι συνήθως 6-7 ημερών με 3 μέρες Disneyland (2 διανυκτερεύσεις). Στο πακέτο περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια εισόδου των 3 ημερών. Τις πρώτες 2 μέρες ακολουθείς το γκρουπ σε ξενάγηση πόλης, επίσκεψη σε πύργο Άιφελ και Βερσαλλίες και την 3η μέρα πάτε όλοι Disneyland όπου εσείς θα παραμείνετε. Το πιθανότερο να υπάρχουν και άλλες οικογένειες μαζί σας με το ίδιο πρόγραμμα οπότε τα παιδιά θα έχουν και παρέα. Οι 3 μέρες είναι ο ιδανικός χρόνος για να περιηγηθείτε όλα τα θεάματα, τραινάκια, στάσεις για φαγητό, φωτογραφίες κ.λ.π. με χαλαρούς ρυθμούς.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.763
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom