Ηνωμένο Βασίλειο Στο Cambridge μια φθινοπωρινή ημέρα

alexandra80

Member
Μηνύματα
300
Likes
1.577
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου. Φαντάσου την έκπληξη μου όταν γνώρισα σε μια από αυτές πολύ γνωστό μου πρόσωπο.Είναι μικρός ο κόσμος τελικά. Να προσθέσω στην ωραία ιστορία σου ότι νομίζω οι ιστορίες που λένε (οι ξεναγοί-φοιτητές) έχουν υπερβολές-ας πούμε κάπως με μπόλικα καρυκεύματα-. Για παράδειγμα σχετικά με την τελευταία γέφυρα που φωτογράφησες την mathematical, υποτίθεται ότι την έφτιαξε ο Νεύτων με ξύλα τόσο προσεγμένα που δεν χρειαζόταν καρφιά. Ομως, σε κάποιο πόλεμο καταστράφηκε και ξαναφτιάξαν ίδια (αλλά έχει καρφιά). Για μία μέρα είδατε πολλά πράγματα.Εμένα μου αρέσει και το Μουσείο ( ας κατηγορούν τον διευθυντή για υπερβολές στη διακόσμηση)
Παρόμοια έκπληξη ένιωσα κι εγώ.Στην πτήση από Δουβλίνο προς Stanstead τον Οκτώβρη,συναντήσαμε την ίδια μεγάλη,φασαριόζα(γι αυτό και τους εντόπισα αμέσως) παρέα με την οποία συνταξιδεύαμε πέρυσι τον Οκτώβρη από Πόρτο για Μπέργκαμο...!Αληθινά μικρός... :)
 
Μηνύματα
50
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλασκα
Επισκευτηκα το kempritz αρχες δεκεμβρη του 2017 και εμεινα σε ξαδερφο μου μονιμο κατοικο πλεον . τη πρωτη μερα πηγαμε σε ενα φεστιβαλ χριστουγενιατικο οπου ειχε φαγητα κρασια μουσικες κτλ . αλλα πολυ κρυο. το απογευμα καναμε μια βολτα στα κολλεγια απο κεντρικους δρομους , πραγματι εντυπωσιακα κτιρια αλλα αχρωμος κοσμος . δυστυχως ερχομουν απο σκωτια και δεν ειχα πολυ χρονο την επομενη γυρισα στη ζεστη αθηνα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.561
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom