varioAthens
Member
Να ρθω κι εγώ; Θα κάτσω στην άλλη μεριά όμως. Να μην βλεπόμαστε. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους![]()

Να ρθω κι εγώ; Θα κάτσω στην άλλη μεριά όμως. Να μην βλεπόμαστε. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους![]()
Και οχι μονο βγαζουν τα παπουτσια τους αλλα τα φερνουν και μεσα στην μυτη σου:Για τους κλανιαρηδες δεν έχει τιποτε; Γι αυτούς που βάζουν τραπ τόσο δυνατά που τους ακούω 4 σειρές μπροστα; Και τέλος υπάρχουν και οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ που βγάζουν τα παπούτσια τους και βάζουν τα γόνατα τους στην πλάτη του μπροστινού τους για όλη την πτηση (ουπς, αυτός είμαι εγω).
....... κοιμόμουν ακουμπισμένος στο παράθυρο στην δεξιά σειρά καθισμάτων και ξύπνησα απο ποδ@ρίλ@, είχα βάλει και το μπουφάν για μαξιλάρι και εί τρυπώσει η μ@λ@κω το πόδι και μεσα στο μπουφάν, αηδία ! το μπουφάν πλύθηκε με dettol μόνο του ! ευτυχώς επιστρέφαμε .......Και οχι μονο βγαζουν τα παπουτσια τους αλλα τα φερνουν και μεσα στην μυτη σου:
View attachment 499569
Καρφίτσα δεν είχες μαζί σου; Αν και ένα σπρέι φαγουροσκονης θα έκανε πιο καλή δουλειά.......... κοιμόμουν ακουμπισμένος στο παράθυρο στην δεξιά σειρά καθισμάτων και ξύπνησα απο ποδ@ρίλ@, είχα βάλει και το μπουφάν για μαξιλάρι και εί τρυπώσει η μ@λ@κω το πόδι και μεσα στο μπουφάν, αηδία ! το μπουφάν πλύθηκε με dettol μόνο του ! ευτυχώς επιστρέφαμε .......
Εκεί βάζεις τον αγκώνα σου και τον πιέζεις με όλη σου τη δύναμη τάχα για να ανασηκωθείς λίγο.Και οχι μονο βγαζουν τα παπουτσια τους αλλα τα φερνουν και μεσα στην μυτη σου:
View attachment 499569
Κακός!Εκεί βάζεις τον αγκώνα σου και τον πιέζεις με όλη σου τη δύναμη τάχα για να ανασηκωθείς λίγο.
Mια χαρα ειναι! Εμενα ενας στο ΚΤΕΛ κοιμοταν και επεφτε συνεχως στον ωμο μου... Τιναζα ωμο-ξυπνουσε αποτομα-σηκωνε το κεφαλι του και μετα ξανα-μανα τα ιδια... Ε μια-δυο-πεντε φορες -ως ξινη που ειμαι- σκυβω μπροστα ταχα να παρω κατι απο την τσαντα που ειχα στα ποδια μου....οποτε αυτος πεφτει τελειως πλαι στο καθισμα μου και τοτε παω αποτομα πισω και του κανω με την πλατη μου την μουρη χαλκομανια "α συγγνωμη δεν σας ειδα" ... ε δεν το ξαναεκανε!Κακός!
Mια χαρα ειναι! Εμενα ενας στο ΚΤΕΛ κοιμοταν και επεφτε συνεχως στον ωμο μου... Τιναζα ωμο-ξυπνουσε αποτομα-σηκωνε το κεφαλι του και μετα ξανα-μανα τα ιδια... Ε μια-δυο-πεντε φορες -ως ξινη που ειμαι- σκυβω μπροστα ταχα να παρω κατι απο την τσαντα που ειχα στα ποδια μου....οποτε αυτος πεφτει τελειως πλαι στο καθισμα μου και τοτε παω αποτομα πισω και του κανω με την πλατη μου την μουρη χαλκομανια "α συγγνωμη δεν σας ειδα" ... ε δεν το ξαναεκανε!
Είμαι! Σε τέτοιες συμπεριφορές.Κακός!
Mια χαρα ειναι! Εμενα ενας στο ΚΤΕΛ κοιμοταν και επεφτε συνεχως στον ωμο μου... Τιναζα ωμο-ξυπνουσε αποτομα-σηκωνε το κεφαλι του και μετα ξανα-μανα τα ιδια... Ε μια-δυο-πεντε φορες -ως ξινη που ειμαι- σκυβω μπροστα ταχα να παρω κατι απο την τσαντα που ειχα στα ποδια μου....οποτε αυτος πεφτει τελειως πλαι στο καθισμα μου και τοτε παω αποτομα πισω και του κανω με την πλατη μου την μουρη χαλκομανια "α συγγνωμη δεν σας ειδα" ... ε δεν το ξαναεκανε!
... Κι εγω του εκανα τα μουτρα κρεας... στην κυριολεξια επισηςΣου την έπεφτε.. στην κυριολεξια ομως..