Συμπεριφορά επιβατών στο αεροπλάνο

varioAthens

Member
Να ρθω κι εγώ; Θα κάτσω στην άλλη μεριά όμως. Να μην βλεπόμαστε. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους :bleh:
:haha: Μεσα!!! Τις καλυτερες διακοπες με φιλες τις εχω κανει με αυτες που δεν ζαλιζαμε η μια την αλλη!

varioAthens

Member
Για τους κλανιαρηδες δεν έχει τιποτε; Γι αυτούς που βάζουν τραπ τόσο δυνατά που τους ακούω 4 σειρές μπροστα; Και τέλος υπάρχουν και οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ που βγάζουν τα παπούτσια τους και βάζουν τα γόνατα τους στην πλάτη του μπροστινού τους για όλη την πτηση (ουπς, αυτός είμαι εγω).
Και οχι μονο βγαζουν τα παπουτσια τους αλλα τα φερνουν και μεσα στην μυτη σου:
1748528234309.png

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Και οχι μονο βγαζουν τα παπουτσια τους αλλα τα φερνουν και μεσα στην μυτη σου:
View attachment 499569
....... κοιμόμουν ακουμπισμένος στο παράθυρο στην δεξιά σειρά καθισμάτων και ξύπνησα απο ποδ@ρίλ@, είχα βάλει και το μπουφάν για μαξιλάρι και εί τρυπώσει η μ@λ@κω το πόδι και μεσα στο μπουφάν, αηδία ! το μπουφάν πλύθηκε με dettol μόνο του ! ευτυχώς επιστρέφαμε .......

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα προσωπικά. Είμαι από μέσα, ήδη από την κράτηση του εισιτηρίου.
Αλλά και όταν τύχει και είμαι στην απέξω, οι βιαστικοί της σειράς πάντα με σηκώνουν και σηκώνονται για να προλάβουν να μην τους φάει ο μπαμπούλας.. :haha: Οπότε κάθομαι ημικαθιστος στις από μέσα και περιμένω χαμογελώντας..
Άλλες συμπεριφορές είναι τρις χειρότερες, όπως ριγμένα μόνιμα καθίσματα, δυνατοί θόρυβοι και για αρκετή ώρα, αυτοί που βρωμοκοπάνε γενικώς..
Αν και όλα είναι μέρος του ταξιδιού πια και απλώς τα απομονώνω, κάνοντας κάτι άλλο ή ειδοποιώντας τις αεροσυνοδούς αν παρατραβάει το πράμα.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
....... κοιμόμουν ακουμπισμένος στο παράθυρο στην δεξιά σειρά καθισμάτων και ξύπνησα απο ποδ@ρίλ@, είχα βάλει και το μπουφάν για μαξιλάρι και εί τρυπώσει η μ@λ@κω το πόδι και μεσα στο μπουφάν, αηδία ! το μπουφάν πλύθηκε με dettol μόνο του ! ευτυχώς επιστρέφαμε .......
Καρφίτσα δεν είχες μαζί σου; Αν και ένα σπρέι φαγουροσκονης θα έκανε πιο καλή δουλειά...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

varioAthens

Member
Mια χαρα ειναι! Εμενα ενας στο ΚΤΕΛ κοιμοταν και επεφτε συνεχως στον ωμο μου... Τιναζα ωμο-ξυπνουσε αποτομα-σηκωνε το κεφαλι του και μετα ξανα-μανα τα ιδια... Ε μια-δυο-πεντε φορες -ως ξινη που ειμαι- σκυβω μπροστα ταχα να παρω κατι απο την τσαντα που ειχα στα ποδια μου....οποτε αυτος πεφτει τελειως πλαι στο καθισμα μου και τοτε παω αποτομα πισω και του κανω με την πλατη μου την μουρη χαλκομανια "α συγγνωμη δεν σας ειδα" ... ε δεν το ξαναεκανε!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Mια χαρα ειναι! Εμενα ενας στο ΚΤΕΛ κοιμοταν και επεφτε συνεχως στον ωμο μου... Τιναζα ωμο-ξυπνουσε αποτομα-σηκωνε το κεφαλι του και μετα ξανα-μανα τα ιδια... Ε μια-δυο-πεντε φορες -ως ξινη που ειμαι- σκυβω μπροστα ταχα να παρω κατι απο την τσαντα που ειχα στα ποδια μου....οποτε αυτος πεφτει τελειως πλαι στο καθισμα μου και τοτε παω αποτομα πισω και του κανω με την πλατη μου την μουρη χαλκομανια "α συγγνωμη δεν σας ειδα" ... ε δεν το ξαναεκανε!
:haha::haha::haha:

chrisbd

Member

Σου την έπεφτε.. στην κυριολεξια ομως..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.051
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα