• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Συνάντηση 20 χρόνια TravelStories Θεσσαλονίκη

12/10 ή 19/10;

• Total voters
    28
  • Poll closed .

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ήταν μια ακόμη πολύ ωραία βραδιά που νομίζω ξεπέρασε τις προσδοκίες και είχε στο σύνολο της και περισσότερες συμμετοχές όπως πάντα καθώς μαζί με όσους ήρθαν και πιο αργά ανέβηκε ο αριθμός. Αποκορύφωμα βέβαια η πλανόδια μπάντα με άρωμα Σερβίας και βαλκανικές μουσικές από τα χαλκινα, ότι έπρεπε για ν' ανέβει περισσότερο η διάθεση μας και να πιούμε κι άλλες μπύρες. :haha:

Χάρηκα που είδα αγαπημένα πρόσωπα, πάντα τέτοια και με το καλό ν' ανταμώσουμε και την ερχόμενη Κυριακή, γιατί δύο συναντήσεις σερί μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε. :)

Υ.Γ. Δεν είναι κακή η ιδέα νομίζω να συζητήσουμε από τώρα την ημερομηνία κοπής της πίτας, καθώς όπως αναμένεται θα έχει πανελλαδικό ενδιαφέρον.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όσον αφορά την κοπή της πίτας , το utopia έχει δυο ημερομηνίες ελεύθερες μες το Φλεβάρη , 15 και 22 και θα βόλευε να ξεκινήσουμε την προσέλευση στις 17:30.
Θέλετε να το δούμε από τώρα μιας κι αυτοί θα χρειαστούν ενημέρωση ; Για να κανονίσουν κι οι δόλιοι οι ατενιέζοι να έρθουν αφού δε μπορούν να οργανώσουν τίποτα 😀 να κανονίσουμε κι εμείς τα ταξίδια μας να μη πέσουν τότε.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Όπως πάντα, τέλεια!!! Και όπως πάντα, κλείσαμε το μαγαζί (κατά τη 1:30) ☺!

Σας λατρεύω όλους — μου γεμίζετε τις μπαταρίες και μετά μου αδειάζετε τις τσέπες με όλες τις ιδέες για ταξίδια 🤣.

Πρέπει να το έχω ξανααναφέρει κάποια στιγμή, αλλά θα το επαναλάβω: ετούτος εδώ ο διαδικτυακός χώρος – και στη συνέχεια οι συναντήσεις των μελών του – για μένα υπήρξαν ένα παράθυρο προς την Ελλάδα και προς τη δική μου, ανεξάρτητη κοινωνικοποίηση.
Είναι από τους πρώτους κύκλους που έχω δημιουργήσει μόνη μου, πέρα από την παρέα/οικογένεια του άντρα μου, εξαιτίας του οποίου βρέθηκα στην Ελλάδα. Και θα έλεγα πως αυτό ήταν από τις πιο επιτυχημένες και ευτυχείς συγκυρίες που μπορούσαν να μου συμβούν (δεδομένου τι κυκλοφορεί εκεί έξω 😄). Μέσα από τη ζεστή αγκαλιά που έχω δεχτεί, ένιωσα κι εγώ πιο ευπρόσδεκτη σε μια καινούργια κοινωνία, στην οποία έπρεπε να βρω τη θέση μου.
Ακόμα και το «μπούλινγκ» που δέχτηκα από κάποιους γνωστούς και τέλειους «κριτικούς των πάντων» εδώ μέσα για την ορθογραφία μου τότε, με έκανε καλύτερη — και την έμαθα γρήγορα 🤣🤣🤣.

Η πρώτη μου συνάντηση ήταν το μακρινό 2011 και, παρόλο που τότε είχα ταπεινές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε σύγκριση με κάποια μέλη που ερχόντουσαν, δεν ένιωσα ποτέ «λιγότερη» ή κάτι παρόμοιο.
Ο καθένας ήταν ταπεινός, στοργικός και γεμάτος ενδιαφέρον!
Λυπάμαι μόνο που κάποια από εκείνα τα μέλη χάθηκαν ή έφυγαν.
Το καλό είναι πως πάντα έρχονται καινούργιοι στην παρέα και φέρνουν φρέσκο αέρα, νέες οπτικές και απόψεις για το κοινό μας πάθος — και έτσι κι εμείς μπορεί να αναθεωρούμε όσα νομίζαμε για κάποιους προορισμούς, είτε τους έχουμε δει είτε όχι.

Πέρα από αυτά, και με τα πάντα επίκαιρα θέματα που μας αφορούν, χτες θυμηθήκαμε όλες τις παλιές συναντήσεις και εκδρομές που ζήσαμε μαζί, και όντως είναι κρίμα που μετά το κόβιντ φτάσαμε να βρισκόμαστε μόνο μία φορά τον χρόνο.
Οπότε, δηλώνω επίσημα ότι αναλαμβάνω την οργάνωση της πίτας 🎉 και προτείνω από τώρα ημερομηνίες: 11/1 ή 18/1.
Και φυσικά, μια εκδρομούλα την άνοιξη (θα σκεφτώ πού – προτάσεις καλοδεχούμενες!).

Να ’μαστε καλά! Ευχαριστούμε, Φένια και Θέμη, για όλα — άλλη μια φορά ❤

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Παιδιά, ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά χθες!!! Χάρηκα πάρα πολυ που συνάντησα γνώριμα από πενταετίας πρόσωπα και που γνωρίστηκα με αυτούς που μόνο διαδικτυακά είχαμε μέχρι χθες επαφή!!! Εύχομαι στο travelstories "και στα 100" και εμείς να είμαστε καλά, ν'ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε🥳 (όπως ξεφαντωσατε με την μπάντα, αφού δυστυχώς εμείς φυγαμε!)
Συγχαρητήρια στην @fenia42 για την όλη διοργάνωση και στον @Dr Snoopy για την πεντανοστιμη σοκολατοπιτα!!!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Όσον αφορά την κοπή της πίτας , το utopia έχει δυο ημερομηνίες ελεύθερες μες το Φλεβάρη , 15 και 22 και θα βόλευε να ξεκινήσουμε την προσέλευση στις 17:30.
Θέλετε να το δούμε από τώρα μιας κι αυτοί θα χρειαστούν ενημέρωση ; Για να κανονίσουν κι οι δόλιοι οι ατενιέζοι να έρθουν αφού δε μπορούν να οργανώσουν τίποτα 😀 να κανονίσουμε κι εμείς τα ταξίδια μας να μη πέσουν τότε.
Χαχα με πρόλαβες.

Εγώ θα λείπω ταξίδι 21/1 - 25/2 οπότε ας βάλουμε ψηφοφορία και αυτές τις ημερομηνίες που βάζεις και του Ιανουαρίου που πρότεινα και ο,τι προκυψει

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γενάρη δεν έχει διαθέσιμες ημερομηνίες
Αν θέλετε μπορούμε να δούμε το Μαρτη

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
22/2 είναι η Κυριακή της Αποκριάς (23/2 είναι η Καθαρά Δευτέρα).
Αυτό ίσως είναι βολικό για όσους θα έρθουν από μακριά για τριήμερο στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν ξέρω αν θα θέλουν και οι Θεσσαλονικεις να πάνε κάπου!

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Καλά μιλάμε, είμαστε δυνατό team και καλύπτουμε όλα τα πόστα!
:xalara:
Κάποιοι απ' τους νεαρούς και νεαρές στο μαγαζί τους είδα να χαζεύουν με την τόση διάθεση και ενέργεια που είχαμε, ήταν μια βραδιά βγαλμένη απ' τα παλιά.
Όσο για τα "παιδιά του Πειραιά", μεταγραφαί δεκταί!
Ήδη η Βίκυ μας τίμησε και κάναμε πολύ ωραία παρέα!

Υ.Γ.
Video που έχω από την μπάντα και τις παραγγελίες της Ivana και από το σβήσιμο στα κεράκια, υπάρχει τρόπος να τ' αναρτήσω;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μπορούμε να βάλουμε ψηφοφορία για 15/2 και 15/3. Να την κλείσουμε ως αρχές Νοέμβρη και να ξεκινήσουμε να ψηφίζουμε. Το μαγαζί πρέπει να αποδεσμευτεί και να δεσμευτεί αντίστοιχα εγκαίρως.
Τι λέτε ; Να βάλουμε poll ? Αλλά αλήθεια θα ήθελα να αναλάβει και κάποιος άλλος τη διοργάνωση . Δε γίνεται διαρκώς οι ίδιοι .

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κι εμεις θέλουμε...:rolleyes-80:
Εσάς θα σας έχουμε μπουζούκια, βγαίνει το δεύτερο πρόγραμμα. :haha:

Θέλετε να το δούμε από τώρα μιας κι αυτοί θα χρειαστούν ενημέρωση
Πρέπει να το δούμε από τώρα, είναι καλή για όλους μια έγκαιρη ενημέρωση.

δεν ξέρω αν θα θέλουν και οι Θεσσαλονικεις να πάνε κάπου!
Σιγά που δε θα πάνε. Τέτοιοι είναι. :haha:

Video που έχω από την μπάντα και τις παραγγελίες της Ivana και από το σβήσιμο στα κεράκια, υπάρχει τρόπος να τ' αναρτήσω;
Μόνο εάν πρώτα τα ανεβάσεις σε κάποια άλλη πλατφόρμα τύπου youtube, dailymotion κτλ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.230
Μέλη
39.935
Νεότερο μέλος
Billdim

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom