ΗΠΑ Συναισθήματα της Δυτικής Ακτής

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντού για πάντα
Σαν το Βalboa park μου μοιάζει εμένα...
Όντως, το Balboa πρέπει να'ναι. Αλλά έχει μαγαζάκια το Balboa που μάλιστα είναι ανοιχτά και το βράδυ; Δεν έχω πάει βράδυ και θα περίμενα να κλείνει μετά τη δύση του ηλίου.
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πολυ ωραια ιστορια μας γραφεις. mpiftex κλαιω απο τα γελια με το κειμενακι σου, απιστευτο
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Yemen
όμορφη η ιστορία σου δευ. Έριξα μια ματιά και στις φωτό, για Nikon :bleh::bleh::bleh:πολύ καλές είναι..!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Η επόμενη μέρα είναι περπάτημα μέχρι δακρύων στο κουκλίστικο San Diego, και άπλετες ευκαιρίες φωτογράφησης, και μάλιστα υπέρυθρης:

::: ::: :::

::: :::

Απλά γοητευτικό, ελκυστικό και ήσυχο, το San Diego μας κέρδισε ολοκληρωτικά. Μετά την υπερμεγέθη μακαρονάδα σε τοπικό ιταλικό, καβάλα στο αμάξι και βουρ με πορεία βόρεια. Στάση στο δρόμο σε ένα μέρος που οι φίλοι μου από την πόλη μου είπαν ότι πάνε τα σαββατοκύριακα για βόλτες, στο Flower Fields:



ένα ατελείωτο κομμάτι γης με λουλούδια ότι είδους μπορεί να φανταστεί κανείς, σε τεράστιες εκτάσεις, και με διάφορες δραστηριότητες να γίνονται γύρω γύρω, ενώ δε μας άφησε ασυγκίνητους ούτε το συγκρότημα με τα outlet μαγαζιά λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, που κάναμε τη στάση μας για φαγητό και γέμισμα της γκαρνταρόμπας.

Τελικός προορισμός: Los Angeles και πιο συγκεκριμένα Beverly Hills. Πριν όμως, έχουμε μια ενδιάμεση στάση, που λέγεται Anaheim και ... (κρατηθείτε για δεύτερη φορά) συναυλία Britney Spears. :haha:

Η συναυλία ήταν μια τεράστια μούφα όπως καταλαβαίνετε, με 15χρονα κοριτσάκια να έχουν ως ίνδαλμά τους μια γυναίκα που ανάθεμα κι'αν καταλαβαίνω τί ακριβώς πρεσβεύει πέραν της ανωριμότητας και της junk-food κάτι-σαν-μουσικής που (ας πούμε ότι) τραγουδάει. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακά τραγικό, αλλά πολύ ενδιαφέρον για μένα που πρώτη φορά ουσιαστικά έβλεπα mass entertainment από κοντά στη δυτική ακτή: χιλιάδες έφηβα κοριτσάκια από 12-15 χρονών μάξιμουμ, με σώματα μεγάλων γυναικών και ντυμένες όλες λες και κάνουν πεζοδρόμιο. Συναισθήματα αποστροφής είναι τα μόνα που μπορείς να νιώσεις μπροστά σε τέτοιο θέαμα, όταν μάλιστα βλέπεις ότι η συμπεριφορά που υπάρχει ανταποκρίνεται 100% στον τρόπο ντυσίματος.

Και μετά βέβαια ξεκινάει η συναυλία και βλέπεις ότι και τα δήθεν ινδάλματά τους παρόμοια ντύνονται. Supporting Act οι pussycat dolls και πιο πολύ με strip show μοιάζει παρά με συναυλία:




H δε πρωταγωνίστρια του show, εν μέσω στριγλιών που ακόμα αντηχούν στ'αυτιά μου, έδωσε μαθήματα προς αποφυγήν για μουσική, ερμηνεία, και γενικά σκηνική παρουσία. Απλά απαράδεκτη:



Έχοντας φουσκώσει λες και έφαγα ένα τρίκιλο σάπιο burger, κάνω υπομονή 2 ώρες (!) μέχρι να βγω από το πάρκινγκ (η συναυλία είχε αφόρητα πολύ κόσμο), και μετά από κάποια ώρα μέσα στη νύχτα, στην οποία μάλιστα το GPS με έσωσε αφού ο Ι-5 κάποια στιγμή έκλεισε και βγήκα σε κάτι περιφερειακούς δρόμους του La, κατάφερα να φτάσω στο Beverly Hills.

Συνέχεια αύριο. :)
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ονειρεμένο Ταξίδι
yeah, whatever...
Μα καλά στρίπερ δεν ήταν οι Pussycat dolls πριν το "PCD"?
Άντε με προϊδεάζεις για το επικείμενο Νοεμβριάτικο ταξίδι!
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498

για του λόγου το αληθές σε αυτα που λέει ο Def !!!
 
Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Aφού με τσίγκλησε ο taver συνεχίζω :)

Επόμενη μέρα, αφιερωμένη ολόκληρη στο LA, και πιο συγκεκριμένα στο Beverly Hills που ήταν και το ξενοδοχείο μας.

Δεν υπολογίσαμε όμως τον καιρό, και πέσαμε πάνω στην πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα η βόλτα να τελειώσει νωρίς το απόγευμα με συμπτώματα ηλίασης και πυρετούς το βράδυ.

Μέχρι όμως να ταβλιαστώ, προλάβαμε να κάνουμε τις βόλτες μας στη Rodeo Drive, όπου είδα και το τελευταίο μοντέλο της Vacheron, quai de l'ile, σε μια βιτρίνα και δίπλα έναν φρουρό με... αυτόματο για να προσέχει τα 1,5εκ. δολλάρια που κάνει το ρολόι. Και για όποιον έχει απορία ποιοι ψωνίζουν τέτοια πράγματα, μια βόλτα στο Beverly Hills θα τον πείσει ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι. Καταστήματα που απευθύνονται σε οποιονδήποτε νεόπλουτο έχει εισόδημα άνω των 2εκ. δολ. το χρόνο, εστιατόρια που για να φας πρέπει να... είσαι "κάποιος" (δηλαδή να έχεις φράγκα μεταφράζεται αυτό εκεί), και δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα υπερπολυτελείας ή απλά show-off κιτσάμαξα. :)

-

Η μέρα όπως είπα τελείωσε άδοξα, όχι όμως πριν χτυπήσουμε την... καθιερωμένη μακαρονάδα σε κουκλίστικο ιταλικό της περιοχής, και πριν μπούμε σε ένα από τα μαγαζιά με ρολόγια έτσι για να πούμε ότι μπήκαμε. Το πιο φτηνό που βρήκαμε ήταν ένα Maurice Lacroix των 7,000 $. Φόρεσα όμως για πρώτη - και μάλλον και για τελευταία φορά - στο χέρι μου και ένα Breguet.

Ενδιαφέρουσα η βόλτα στο Beverly Hills, αλλά δε θάλεγα ότι είναι και του γούστου μου τέτοια μέρη. Επιστροφή στο χοτέλ, ασπιρίνες, ύπνος και αναμονή της κατάστασης της υγείας μου για να δω αν θα καταφέρω την επόμενη να διατηρήσω το πρόγραμμα και να πάω Universal Studios....
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ονειρεμένο Ταξίδι
νότια αφρική
Aγαπημένο LA! Πολύ ωραία η περιγραφή σου! Περιμένω κι εγώ τη συνέχεια από τα παιχνιδιάρικα Universal Studios!
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Bανουατου/Tαιλανδη
Δευκαλιων αγορασα ενα Vacheron στο δελτα του Μεκονγκ απο κιτρινιαρη πωλητη μεσα σε βαρκα προς 20 δολαρια.
Μηπως το θες?
Προσφορα 10 ευρω.Οποιος προλαβει.:haha:

Περιμενουμε συνεχεια....take your time.:usa01:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom