Συναυλιες και ταξιδια

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Για τα συγκροτήματα που παίζουν ταυτόχρονα είναι απλό. Το Graspop πχ έχει 5 σκηνές για τα λάιβ του. Πολλά συγκροτήματα συμπίπτουν το ένα με το άλλο άρα δεν μπορείς να τα δεις όλα.
Ναι προφανώς. Πως το κόλλησες με τα φθηνότερα εισιτήρια για τα φεστιβάλ δεν κατάλαβα. Ίσα ίσα ακόμα περισσότερες μπάντες ακόμα περισσότερα έξοδα για τους διοργανωτές.

Επίσης για μένα και τα 130-140ε για μια μέρα σε φεστιβάλ είναι πολλά. Απλά έχουν ανέβει τόσο πολύ οι τιμές στις συναυλίες που πλέον συμφέρουν.

jimp

Member
Ναι προφανώς. Πως το κόλλησες με τα φθηνότερα εισιτήρια για τα φεστιβάλ δεν κατάλαβα. Ίσα ίσα ακόμα περισσότερες μπάντες ακόμα περισσότερα έξοδα για τους διοργανωτές.

Επίσης για μένα και τα 130-140ε για μια μέρα σε φεστιβάλ είναι πολλά. Απλά έχουν ανέβει τόσο πολύ οι τιμές στις συναυλίες που πλέον συμφέρουν.
Το κόλλησα γιατί οι αμοιβές για τα πιο μικρά είναι χαμηλες σε ορισμένα και καθόλου, απλά κανονίζει ο μάνατζερ να εμφανιστούν για να πάρουν φήμη, να κλείσουν συναυλίες για υπόλοιπο της χρονιάς.

paykopete

Member
Διαβάζω στο metallica facebook fan club ότι αν πάρεις τηλέφωνο την ticketmaster υπάρχουν ακόμα εισιτήρια... Έχει τρελή αναμονή (40-50 λεπτά ) αλλά έχουνε πάρει σήμερα εισιτήρια. Ψάξτε το!

Ότι να ναι πάντως.Ανακοινωνουν sold out και μέσω τηλεφώνου έχει εισιτήρια. Τι ναι αυτό ρε🤣?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Διαβάζω στο metallica facebook fan club ότι αν πάρεις τηλέφωνο την ticketmaster υπάρχουν ακόμα εισιτήρια... Έχει τρελή αναμονή (40-50 λεπτά ) αλλά έχουνε πάρει σήμερα εισιτήρια. Ψάξτε το!

Ότι να ναι πάντως.Ανακοινωνουν sold out και μέσω τηλεφώνου έχει εισιτήρια. Τι ναι αυτό ρε🤣?
Πήραν και κάποιοι γνωστοί μου. Ωστόσο λένε ότι τελείωσαν κ αυτά.

maria91

Member
Μπορούσες να αγοράσεις μέχρι 6! εισιτήρια! Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε αυτο;
Σου λεει δε θα μπαινουν ενας ενας να κλεινει,θα πεσει το συστημα ας τα παιρνει ενας ολα μαζι καμια 6αρια κ ας τα μοιραστουν..
Μη σας κανει εντυπωση γιατι εγινε sold out,οσοι μπηκανε κλεισανε κ παραπανω κ τωρα θα βγουν στην μαυρη αγορα για να βγαλουν κ κερδος,σ ολες τις in συναυλιες κ φεστιβαλ γινεται αυτο!
Ηδη υπαρχει ποστ που τυπος πηρε απο κερκιδα 2 εισιτηρια των 245ε κ τα πουλαει 900ε κ ακατεβατα παρακαλω πολυ! :haha:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ηδη υπαρχει ποστ που τυπος πηρε απο κερκιδα 2 εισιτηρια των 245ε κ τα πουλαει 900ε κ ακατεβατα παρακαλω πολυ
δεν υπάρχουν εισιτήρια, μόνο επιβεβαιωτικό λάβαμε τα εισιτήρια θα σταλούν 10 μέρες πριν τη συναυλία ακριβώς για να μη γίνονται τέτοια, αυτό γίνεται πλέον στις περισσότερες μεγάλου βεληνεκούς συναυλίες. Φυσικά υπάρχουν αυτοί που διαθέτουν εισιτήρια στο Viagogo σε τρελές τιμές, αλλά όποιος δώσει λεφτά από τώρα παίρνει τρελό ρίσκο να εξαπατηθεί. Εγώ πάντως μία φορά πέρσι που πούλησα εισιτήριο που περίσσεψε από ακύρωση, συναντήθηκα με τον τύπο και μπήκαμε μαζί για να βεβαιωθεί ότι δεν έχω μοιράσει το barcode σε φωτοτυπίες και τα λεφτά τα πήρα χέρι-χέρι. Και βέβαια στην ίδια τιμή που είχα αγοράσει, δεν ήταν συναυλία Metallica βέβαια. Προβλέπω πολλά τραγελαφικά στο τέλος.

maria91

Member
δεν υπάρχουν εισιτήρια, μόνο επιβεβαιωτικό λάβαμε τα εισιτήρια θα σταλούν 10 μέρες πριν τη συναυλία ακριβώς για να μη γίνονται τέτοια, αυτό γίνεται πλέον στις περισσότερες μεγάλου βεληνεκούς συναυλίες. Φυσικά υπάρχουν αυτοί που διαθέτουν εισιτήρια στο Viagogo σε τρελές τιμές, αλλά όποιος δώσει λεφτά από τώρα παίρνει τρελό ρίσκο να εξαπατηθεί. Εγώ πάντως μία φορά πέρσι που πούλησα εισιτήριο που περίσσεψε από ακύρωση, συναντήθηκα με τον τύπο και μπήκαμε μαζί για να βεβαιωθεί ότι δεν έχω μοιράσει το barcode σε φωτοτυπίες και τα λεφτά τα πήρα χέρι-χέρι. Και βέβαια στην ίδια τιμή που είχα αγοράσει, δεν ήταν συναυλία Metallica βέβαια. Προβλέπω πολλά τραγελαφικά στο τέλος.
Ωραια 10 μερες πριν που θα σας δωθουν τα εισιτηρια,θα αρχισουν να τα πουλανε σε απιστευτες τιμες και πιστεψε με θα βρεθει παρα πολυς κοσμος οπου θα τα αγορασει!προφανως θα εξαπατηθει κοσμος που μπορει να τα αγορασει απο τωρα,απλα σχολιαζω το σκεπτικο γιατι τα πουλανε 6 ανα ατομο κ οχι 1 ανα ατομο...ειναι τερμα αδικο βεβαια να λεμε την αληθεια

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αμερική που θα πάνε Μεταλλικά οι συνταξιδιώτες μου στο Σαν Αντόνιο πλήρωσαν για τα φτηνότερα εισιτήρια 214$, όταν τα αγόρασαν ήταν 206€.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.051
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom