Συναυλιες και ταξιδια

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
δεν καταφέρω να πάω τελικά θα μου μείνει το εισιτήριο στο χέρι
Εξαρτάται τον τύπο εισιτηρίου. Τον τελευταίο καιρό το ticketmaster άρχισε τις μαγκιές, προφανώς για λόγους αποφυγής πώλησης εισιτηρίων στη μαύρη αγορά:
Δεν το δέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή, δεν το δέχεται ως Prinscreen σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, μόνο απευθείας από τη σελίδα τους επιτόπου στην είσοδο. Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί αν δεν έχεις δίκτυο εκείνη την ώρα κτλ. Με λίγα λόγια δε μπορείς να το μεταπωλήσεις, έχεις τον κίνδυνο να σου μείνει, εκτός αν δώσει και άλλου τύπου εισιτήρια που ίσως όμως να είναι ακριβότερα.

στην επαρχία της Ουγγαρίας η διαμονή θα είναι πολύ φθηνότερη
Γεγονός, ειδικότερα με τον κόσμο από το εξωτερικό που θα κατέβει λόγω της συναυλίας, ίσως συδυάζοντας την και με διακοπές.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Θα προλάβουμε να βγάλουμε εισιτήρια ή θα βγει sold out από το φαν κλάμπ όπως έγινε με τους Coldplay?
Btw, στους coldplay πέρσι τα είχα καταφέρει σχετικά εύκολα να βγάλω. Γύρω στη 1 ώρα ηλεκτρονική αναμονή

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί αν δεν έχεις δίκτυο εκείνη την ώρα κτλ.
Που να μην έχω δίκτυο βρε, στην Ουγγαρία; Απο κει και πέρα το χειρότερο σενάριο είναι γενικά να μου μείνει το εισιτήριο στο χέρι και να μην δω τη συναυλία. Αν πέσουν τα δίκτυα στη χώρα και δεν μπω μέσα εγώ δεν θα μπουν και πολλοί άλλοι! Θα πάμε να πιούμε μπύρες μετά όλοι μαζί στο κέντρο της πόλης :haha:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
To 11+13/06/26 στη Βουδαπέστη ούτε παραγγελία να το είχα! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ένα * και + που υπάρχει στις ημερομηνίες... Ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό;
Ο αστερίσκος είναι γιατί δεν έχουν τα ίδια support παντού σε κάποια είναι οι Gojira, σε άλλα οι Pantera.

Οι διπλές ημερομηνίες είναι με δύο εντελώς διαφορετικά σετλιστς. Έτσι τους είδα πέρσι στη Μαδρίτη τη μία μέρα. Ευτυχώς έπεσα στη μέρα που είχε καλύτερο σετλιστ για το γούστο μου. Τώρα για τις μονές συναυλίες λογικά θα παίξουν μερικά κομμάτια παραπάνω. Όσα λιγότερα από 72 seasons τόσο το καλύτερο 😁

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο αστερίσκος είναι γιατί δεν έχουν τα ίδια support παντού σε κάποια είναι οι Gojira, σε άλλα οι Pantera.

Οι διπλές ημερομηνίες είναι με δύο εντελώς διαφορετικά σετλιστς. Έτσι τους είδα πέρσι στη Μαδρίτη τη μία μέρα. Ευτυχώς έπεσα στη μέρα που είχε καλύτερο σετλιστ για το γούστο μου. Τώρα για τις μονές συναυλίες λογικά θα παίξουν μερικά κομμάτια παραπάνω. Όσα λιγότερα από 72 seasons τόσο το καλύτερο 😁
Συναυλία να ναι και οτι να ναι! :innocent: Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι συναυλίες...

paykopete

Member

* Gojira and Knocked Loose support
+ Pantera and Avatar support

Περα απο διαφορετικα setlist εχει και διαφορετικο support!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Που να μην έχω δίκτυο βρε, στην Ουγγαρία;
Μη σου τύχει. Ποτέ δε ξέρεις αν θα σταθείς τυχερός σ' ένα μέρος με χιλιάδες κόσμο που τα δίκτυα κινητής δε προλαβαίνουν να τους χωρέσουν όλους. Μας έτυχε στην Αμερική κάτι ανάλογο τώρα που το θυμάμαι σε αγώνα μπάσκετ και δεν είχε καθόλου πλάκα...
το χειρότερο σενάριο είναι γενικά να μου μείνει το εισιτήριο στο χέρι και να μην δω τη συναυλία.
Προφανώς, αλλά αν μπορείς να το πουλήσεις κιόλας σε περίπτωση που δε πας, μετριάζεις κάπως τη χασούρα.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μη σου τύχει. Ποτέ δε ξέρεις αν θα σταθείς τυχερός σ' ένα μέρος με χιλιάδες κόσμο που τα δίκτυα κινητής δε προλαβαίνουν να τους χωρέσουν όλους. Μας έτυχε στην Αμερική κάτι ανάλογο τώρα που το θυμάμαι σε αγώνα μπάσκετ και δεν είχε καθόλου πλάκα...
Ο καθένας έχει το τρόπο του να βλέπει τα πράγματα. Δεν θα τα βάψω μαύρα γενικώς! Και μόνο που θα κλείσω (αν κλείσω) εισιτήρια απο τώρα για ένα χρόνο είναι ρίσκο για μένα. Όπως και δεν με ενδιαφέρουν τα σχήματα τόσο πολύ. Τους Metallica θα πάω να δω. Πάντως ακόμα εισιτήρια δεν κλείσαμε φέραμε και τη καταστροφή :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.039
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom