Aegean Airlines Συνεργασία Aegean με την Εθνική Τράπεζα και το go4more

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Στις αρχές του έτους, έτρεχε μια προσφορά της Εθνικής Τράπεζας, όπου με την έκδοση κάποιας πιστωτικής, σου έδινε ένα κουπόνι 50€ για την Aegean. Κάποιοι γνωστοί το χάρισαν στην κόρη μου, αλλά δεν ήξεραν να της πουν λεπτομέρειες για μέχρι πότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μέχρι πότε μπορεί να γίνει η πτήση.
Μήπως κάποιος έχει πάρει κάποιο ανάλογο, αυτής της περιόδου ( γιατί έτρεχε και πιο πριν παρόμοια προσφορά) και μπορεί να μας πει κι εμάς;

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Στις αρχές του έτους, έτρεχε μια προσφορά της Εθνικής Τράπεζας, όπου με την έκδοση κάποιας πιστωτικής, σου έδινε ένα κουπόνι 50€ για την Aegean. Κάποιοι γνωστοί το χάρισαν στην κόρη μου, αλλά δεν ήξεραν να της πουν λεπτομέρειες για μέχρι πότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μέχρι πότε μπορεί να γίνει η πτήση.
Μήπως κάποιος έχει πάρει κάποιο ανάλογο, αυτής της περιόδου ( γιατί έτρεχε και πιο πριν παρόμοια προσφορά) και μπορεί να μας πει κι εμάς;
https://www.nbg.gr/el/lp/jan-aegean-pistwtikes-kartes-targ

Δεν γνωρίζω περισσότερα ελπίζω να αναφέρεστε σ’ αυτή την προσφορά εκεί έχει και τους όρους

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Ευχαριστώ. Τους έχω δει αυτούς τους όρους, αλλά δεν διευκρινίζει τους χρονικούς περιορισμούς που ψάχνω.
Με κάποιες δοκιμές για να κλείσω εισιτήριο, διαπίστωσα ότι αυτή τη στιγμή, το δέχεται για πτήσεις μέχρι τέλος του 2026, αλλά δεν γνωρίζω εάν υπάρχει χρονικός περιορισμός στο μέχρι πότε μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο.
Βλέπουμε...

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Κάτσε, αναφέρεσαι για έκδοση κάρτας από 27 Γενάρη ως 13 Μάρτη 2026, όχι την προηγούμενη, ως 16 Νοέμβρη 2025, έτσι; Είμαι δικαιούχος και εγώ και δεν έχω λάβει κουπόνι, αλλά έχω ιστορικό να μην λαμβάνω κουπόνια από την Εθνική (και να ανοίγω cases που κάνουν μήνες να διευθετηθούν - αχ δεν έχω όρεξη να τραβήξω τα ίδια...). Πότε το έλαβε ο γνωστός σου; Φαντάζομαι το έλαβε με γραπτό μήνυμα ή Viber. Εκεί έχει το link με τους όρους. Στις αντίστοιχες ενέργειες πέρσι και πρόπερσι το κουπόνι ίσχυε για κρατήσεις μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους και για πτήσεις μέχρι τότε. Σε μία πρόσφατη ενέργεια του GoForMore που έδινε κουπόνια με κλήρωση, ισχύουν για κρατήσεις και πτήσεις μέχρι 31-12-2026. Και τα e-coupons που είχε δώσει τον Δεκέμβριο επίσης λήγουν 31-12-2026. Υπάρχει ένα θέμα εδώ για τις κάρτες της Εθνικής.

Last edited:

vasiliss

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία.
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Ναι γι αυτή την περίοδο αναφέρομαι.
Ο γνωστός το έστειλε στην κόρη περίπου πριν ένα μήνα. Τους όρους δεν μπορεί να τους βρει, τους διέγραψε;;; δεν ξέρω
Με δοκιμές που έκανα βρήκα ότι είναι για πτήσεις μέχρι τέλος 2026 ( να πω την αλήθεια το 15 Ιανουαρίου δεν το δοκίμασα) αλλά η απορία μου ήταν μέχρι πότε μπορεί να γίνει η κράτηση της πτήσης. Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου μάλλον και αυτό είναι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ή το πολύ πολύ μέχρι 15 Ιανουαρίου.
Σε ευχαριστώ πολύ.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Δεν νομίζω να έχει αναφερθεί, κάθε Τρίτη του Ιουνίου & Ιουλίου αεροπορικά εισιτήρια στην Aegean με κέρδος 10% (επιστροφή σε Go For More πόντους) με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
https://www.nbg.gr/el/go4more/prosfores/aegeanair

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.231
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
Fetah Belaj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα