Υεμένη ΤΟ νησί (by hydronetta & babaduma)

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.161
Likes
14.521
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Όπως προβλέπεται στο επόμενο από βδομάδα πακετάρουμε και στο μεθεπόμενο πατάμε Υεμένη. Επικρατεί συγγραφικός οίστρος αλλά πρέπει να συνδυάζουμε και τις συγγραφικές πένες μας Αθήνα-Θεσ/κη....
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.618
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Οκ το αποφάσισα. Θαρθω την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη να ακούσω την ιστορία απ το Δουμά (προσπαθεί να ανεβάσει το κασέ του με ψευτοδικαιολογίες για πεσμένες συνδέσεις και τα συναφή. Η επόμενη δικαιολογία ειναι "έχασε ο ΠΑΟΚ και δε μπορώ να γράψω")
Παναγιώτη μείνε αγνός . Μην Παιζεις το παιχνίδι του
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.994
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Αυτό το encore αναφέρεται σε video editing Σπύρο; Γιατί δηλώνω άσχετος με τον όρο. Πάντως βίντεο τράβηξα καθώς πήγα εφοδιασμένος με νέο μηχάνημα. Ξεπούλησα τις παλιές dslr και πήρα μια Canon D60 που τραβάει και HD video. Oπότε η οπτική απόλαυση εκ ΤΗΣ νήσου θα είναι ολοκληρωμένη, το υπόσχομαι!
encore ως προς την επανάληψη του ταξιδιού:xmas_cheesygrin::xmas_smile:
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.539
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.161
Likes
14.521
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
encore ως προς την επανάληψη του ταξιδιού:xmas_cheesygrin::xmas_smile:
Aισίως το Φλεβάρη Μάρτη 2012, τότε που το νησί είναι ακόμα πράσινο αλλά όπως μας είπαν η θάλασσα λάδι. Άσε που μετά τον χειμώνα στην Ελλάδα έρχεται κουτί για μπάνια. Μόνο που αυτή τη φορά το προγραμμα θα είναι πιο εκτεταμένο για καλή χαλάρωση! :xmas_wink:
 

Giristroula

Member
Μηνύματα
723
Likes
348
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθατε!Σας ακολουθώ βήμα βήμα...αλλά μην αργείτε και πολύ!
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.996
Likes
20.080
Και παρα κατω... παρα κατω; Αντε παλικαρια με το τσιγκελι τα λετε! Ενταξει αντιλαμβανομαι babaduma οτι θα πρεπει να μας μεταδωσεις λιγη απο την αγωνια και την ανυπομονησια που θα ενιωθες ολες αυτες τις ημερες, αλλα δειξτε και λιγο ελεος: δε μας ερχονται καθημερινα ταξιδιωτες απο εκεινα τα μερη! Ανυπομονουμε! (και ξενυχτουμε!)
Η απόκτηση της πολυπόθητης έγκρισης για άδεια είναι βασικότατο και κρίσιμο σημείο ενός ταξιδιού. Τον νιώθω τον φίλτατο....
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.265
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γραψτε και μενα στο φαν κλαμπ
Αντε αγορια ,παμε!
 

Dva Srca

Member
Μηνύματα
558
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Είδα τίτλο, είδα συνοδευτική φωτογραφία, κατάλαβα ότι μιλάμε για Σοκότρα, ψήθηκα. Διάβασα πρώτο κεφάλαιο, αναρωτήθηκα για την επέκταση του ταξιδιού, είδα χάρτη hydronetta, πρόσεξα σε πορτοκαλί αποχρώσεις την Ερυθραία, ΚΑΗΚΑ.

Αυτά. Δηλώνω -ζηλιάρικη- παρουσία. Χαίρετε.
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τελικά δε, καταντάει να πάρει σάρκα και οστά με σωματοποίηση ανεξήγητου άγχος: να οι ίλιγγοι, οι στομαχόπονοι και η έξαρση της κολίτιδας. Από κοντά και μια μονότονη μουρμούρα την οποία υπέμεναν καρτερικά φίλοι και γνωστοί. Στις παραινέσεις τους να καταπιώ κανά Λεξοτανίλ για να αποκατασταθεί η εσωτερική μου ισορροπία και να αποφύγω τον επαπειλούμενο μυκτηρισμό, εγώ κώφευα, γνωρίζοντας ότι ένα ήταν το γιατρικό: ένα ακόμα ταξιδάκι σε νέους προορισμούς.
Αααα...ααχχ !
Λεξοτανίλ κοντέψαμε να πιούμε εμείς, μέχρι να βρεθεί ο ευλογημένος προορισμός, να έρθεις στα ίσια σου...:xmas_rolleyes:
Δια ταύτα, την επόμενη φορά που θα ξαναρχίσεις τη μουρμούρα γενικώς και αορίστως, θα παραπέμπεσαι άμεσα στην έκδοση εισιτηρίου για μέρη εξωτικά και μαγεμένα, προκειμένου να μην περιφέρεις το σαρκίο σου ως υπνοβάτης, ανάμεσά μας...:xmas_mrgreen:
Επειδή δε, τα συμπτώματα επανεμφανίζονται μετά την παρέλευση 3μήνου...:xmas_wink: ο θεράπων ιατρός συστήνει την εκπόνηση ταξιδιωτικών σχεδιασμών μέχρι και το 2012 (της Σοκότρα επαναλαμβανόμενης, αφού η χορηγηθείσα θεραπεία απεδείχθη αποτελεσματική):xmas_lol:

Υ.Γ. Για το μπρονζέ χρώμα θα δείξουμε ανωτερότητα (λέμε τώρα...:xmas_cheesygrin:)

@ αγαπημένε baba, σε (ξανα)συμπονώ, αλλά αργείς χαρακτηριστικά...:xmas_razz:
Έλεος καλέ μου, πόση υπομονή να έχω...:xmas_mrgreen: βάλτε φωτος τουλάχιστον...:xmas_wink:
 

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.120
Likes
1.710
Δεν γνώριζα ούτε καν την ύπαρξη αυτού του νησιού μέχρι λίγα λεπτά πριν! Αναμένω εναγωνίως τις ταξιδιδωτικές σας περιπέτειες!
Ούτε εγώ γνώριζα το παραμικρό μέχρι προχθές που διάβασα τυχαία μια ανολοκλήρωτη ιστορία στο φόρουμ για την Υεμένη, όπου υπήρχε σχτική αναφορά. Το όνομα Σοκότρα μου τράβηξε την προσοχή - ήμουν σίγουρος πως το είχα ξανακούσει- και ξεκίνησα να κάνω σήμερα όλη μέρα μια διαδικτυακή έρευνα για τα νησιά αυτά, καθώς και πώς πάει κανείς εκεί, και με πολλή δυσκολία βρήκα την αεροπορική εταιρεία που πετάει εκεί (Felix), η yemenia δεν έδινε δρομολόγια, ενώ skyscanner και λοιπές μηχανές δεν βοήθησαν! Και να προσθέσω ότι είναι η πρώτη φορά που έκανα έρευνα για εισιτήρια και ξενοδοχεία για προορισμό που δεν σκόπευα να πάω! Μέχρι και ελληνικό γραφείο να διοργανώνει ταξίδι ειδικά εκεί βρήκα και ομολογουμένως ξαφνιάστηκα! Φαντάσου την έκπληξή μου όταν πριν λίγα λεπτά είδα την χαρακτηριστική φωτογραφία στην παρούσα αφήγηση (τον τίτλο τον είχα ξαναδεί βιαστικά, αλλά με απώθησε γιατί η λέξη "νησί" ακούγεται πολύ τελευταία, αλλά δεν είχα δει την φωτογραφία). Πολύ μεγάλη σύμπτωση που δεν την έχω χωνέψει ακόμη, δεδομένου της σπανιότητας του προορισμού!
Αναμένω τη συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον!
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.161
Likes
14.521
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και να προσθέσω ότι είναι η πρώτη φορά που έκανα έρευνα για εισιτήρια και ξενοδοχεία για προορισμό που δεν σκόπευα να πάω! Μέχρι και ελληνικό γραφείο να διοργανώνει ταξίδι ειδικά εκεί βρήκα και ομολογουμένως ξαφνιάστηκα! Φαντάσου την έκπληξή μου όταν πριν λίγα λεπτά είδα την χαρακτηριστική φωτογραφία στην παρούσα αφήγηση (τον τίτλο τον είχα ξαναδεί βιαστικά, αλλά με απώθησε γιατί η λέξη "νησί" ακούγεται πολύ τελευταία, αλλά δεν είχα δει την φωτογραφία). Πολύ μεγάλη σύμπτωση που δεν την έχω χωνέψει ακόμη, δεδομένου της σπανιότητας του προορισμού! Αναμένω τη συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον!
Ευτυχώς κατά τα φαινόμενα που η δράκαινα της φωτογραφίας δεν παραπέμπει σε άλλα νησιά. Η Σοκότρα δεν είναι και το πλέον δύσκολο ταξίδι στο σχεδιασμό του. Πιο πολύ μας "ταλιπώρησε η διαδικασία της βίζας και τα αεροπορικά με τη Felix. Επειδή σε πάει ο τοπικός ξεναγός που μεριμνά για τα πάντα, δεν έχεις να σκέφτεσαι τίποτα. Φτάνει να μη σε ενοχλεί να κοιμάσαι σε σκηνή και να τρως λιτά. Δεν θα συνιστούσα γραφείο εξ'Ελλάδος. Πάλι με κάποιον ντόπιο θα συνεργάζονται οπότε πληρώνεις προμήθειες. Εμείς βρήκαμε freelancer στο νησί απευθείας
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.333
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom