5 Μαϊου 2009 #13 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.547 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Εμ! Άμα κάνεις ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο και λίγα σου λέμε.
5 Μαϊου 2009 #14 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.547 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Εκείνο το Upper Yangtze River από το Earth River πολύ μου άρεσε. Αλλά πως γίνεται και πέφτει το μάτι μου στην πιο ακριβή εκδρομή πάντα;
Εκείνο το Upper Yangtze River από το Earth River πολύ μου άρεσε. Αλλά πως γίνεται και πέφτει το μάτι μου στην πιο ακριβή εκδρομή πάντα;
5 Μαϊου 2009 #15 varioAthens Member Μηνύματα 6.662 Likes 13.744 ΕΡΣΗ said: Εκείνο το Upper Yangtze River από το Earth River πολύ μου άρεσε. Αλλά πως γίνεται και πέφτει το μάτι μου στην πιο ακριβή εκδρομή πάντα; κλικ για όλη την παράθεση... 'Αστα ΕΡΣΗ, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....
ΕΡΣΗ said: Εκείνο το Upper Yangtze River από το Earth River πολύ μου άρεσε. Αλλά πως γίνεται και πέφτει το μάτι μου στην πιο ακριβή εκδρομή πάντα; κλικ για όλη την παράθεση... 'Αστα ΕΡΣΗ, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ....