Αργεντινή Ταξίδι Αργεντινή - βοήθεια στη δημιουργία πλάνου!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στις τιμές αυτές θα πρέπει να αφαιρέσετε ένα 40 με 50% λόγω ισοτιμίας δολαρίου στη μαύρη αγορά η με χρήση κάρτας βίζα η μάστερ αν υποστηρίζετε ακόμα. Η αργεντινή ήταν ακριβή πάντα άλλα με την αλλαγή νομίσματος γινόταν σχετικά φτηνή για εμάς τους τουρίστες. Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολλά.
Έχει αλλάξει αυτό.

Σε ο,τι αφορά τα ξενοδοχεία όντως έχουν ρίξει πολυ τις τιμές τους διότι ο τουρισμός έχει καταρρεύσει λόγω υψηλών τιμών σε όλα τα υπόλοιπα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Έχει αλλάξει αυτό.
Σήμερα που κοιτούσα τα rate μετατροπής νομίσματις που δίνει η visa αυτό κατάλαβα. Μάλιστα η αναλογία που δίνει είναι χειρότερη από την επίσημη.
Μας βλέπω να απευθυνθούμε στην μαύρη αγορά!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σήμερα που κοιτούσα τα rate μετατροπής νομίσματις που δίνει η visa αυτό κατάλαβα. Μάλιστα η αναλογία που δίνει είναι χειρότερη από την επίσημη.
Μας βλέπω να απευθυνθούμε στην μαύρη αγορά!
Ειναι πολυ μικροτερη πια η απόκλιση επίσημης και ανεπισημης ισοτιμίας, τελείωσε το πάρτι, η χώρα πια ειναι πολυ ακριβή.

tatooine

Member
La Estancia Asador Criollo
Στο πιο πάνω μαγαζί φάγαμε αρκετές φορές γιατί ήταν κοντά στο ξενοδοχείο όπου και μας το σύστησαν.
Με τη σειρά μου το συστήνω κι εγώ γιατί τα κρέατα ήταν εξαιρετικά για οποίον βρεθεί κοντά.
Οι τιμές είναι μια χαρά από ότι βλέπω. Άντε να ανέβηκαν και λίγο όπως παντού.
Κάτω στο πόρτο μαδέρο πληρώναμε πιο πολλά. Πήγαμε και σε μερικά ακόμα για να δοκιμάσουμε την κουζίνα τους, άλλα εκεί ξέραμε ότι τσιμπάνε.

Fogón | Fogón - Fireside
Εδώ οι τιμές είναι σχεδόν οι ίδιες.
Και αυτό το συστήνω, χρειάζεται κράτηση.

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ειναι πολυ μικροτερη πια η απόκλιση επίσημης και ανεπισημης ισοτιμίας, τελείωσε το πάρτι, η χώρα πια ειναι πολυ ακριβή.
Πριν δύο χρόνια που πήγα εγω, η επίσημη ισοτιμία ήταν 350 πεσος στο δολάριο και στη μαύρη έδιναν 1000. Τώρα πόσο είναι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.079
Μέλη
39.826
Νεότερο μέλος
Χρονοταξιδιώτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom