Ταξίδι ενός χρόνου γίνεται;;

Nikos86

Member
Μηνύματα
548
Likes
4.012
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Όντως τώρα; Μπήκε ο άνθρωπος και ρωτάει πως να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι που έχει βάλει στόχο και θα του ζητήσουμε που βρήκε τα χρήματα για να το κάνει;;;
Ναι πολυ σοβαρα μιλαω, που σου φαινεται το παραξενο. Αν δεν επιθοθει το Ε9 εντος 15 ημερων, η διωξη ηλεκτρονικου οικονομικου εγκληματος θα κινηθει εναντιον του!

Υ.Γ.: ΄Λες να μιλαω σοβαρα?
 
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.021
Νομίζω δεν αφορά το φόρουμ το πως βρήκε ή θα βρει ο άνθρωπος τα 20000 ευρώ που θέλει να αποταμιεύσει, σκοπός μας είναι να τον βοηθήσουμε να βγάλει ένα αντικειμενικό πλάνο/πρόγραμμα για να του βγουν οι μέρες και τα μέρη που θέλει να ταξιδέψει.
Να συμπληρωσω οτι τα 20.000 ΔΕΝ ειναι μεγαλο ποσο για τετοιο εγχειρημα: τοσο κοστιζει ενα καλο αυτοκινητο οι βενζινες και το παρκινγκ του για ενα χρονο.
Με εκπληξη για πρωτη φορα μαθαινω σ αυτο το θρεντ ποσα περιπου χρειαζονται για ενα εγχειρημα τετοιου ειδους που το θεωρουσα αδιανοητη πολυτελεια και τελικα δεν ειναι. Ειναι θεμα επιλογης τροπου ζωης.
 

Daniel8

Member
Μηνύματα
31
Likes
16
Για μένα καλό είναι να ξεκινήσεις από Ινδία αφήνοντας έξω Αίγυπτο και Ντουμπάι που είναι εύκολα προσβάσιμα.
Γράφεις για ένα ποσό 20 κ. Αν επιτρέπεται είσαι κοντά στην συμπλήρωση η τώρα ξεκινάς;
Θα ήθελα να έχω και τις 4 ηπείρους οπότε για αυτό θέλω Αίγυπτο , Ντουμπάι έχεις δίκιο ίσως ξαναπάω στο μέλλον αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω ιδη έχω έχω βγάλει Ιαπωνία νότια Αφρική Ρωσία κ.α για ένα άλλο ταξίδι οπότε λέω να τα κρατήσω αν και με έβαλες σε σκέψεις τώρα σκέφτομαι ποια θα έβαζα στην λίστα αν έβγαζα αυτές ώστε να παραμείνω στο ίδιο μπάτζετ...

Γράφεις για ένα ποσό 20 κ. Α
Ουσιαστικά τώρα ξεκινάω 4,000 έχω στην άκρη

Daniel όσον αφορά για έσοδα από το YouTube που είχες ρωτήσει χρειάζεται να έχεις εκατομμύρια προβολές από τα videos σου για να φτάσεις στο σημείο να έχεις κάποιο εισόδημα από εκεί και αυτό είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο αν είναι τα videos σε Ελληνική γλώσσα.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι ένας youtuber είχε πει ότι πήρε από το youtube 60€ για ένα video του που είχε 800.000 προβολές περίπου.

Εκτός και αν καταφέρεις και πάρεις χρήματα από χορηγούς. Θα χρειάζεται βέβαια να είσαι αρκετά καλός στο μπλα μπλα και σε γνώσεις λήψης και επεξεργασίας video για κάτι τέτοιο συν ίσως το να έχεις γνωριμίες η να πλασαριστεις κατάλληλα στις αντίστοιχες εταιρίες. Δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί πού το κάνουν αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες, ταλέντο και σκληρή εργασία για να ξεχωρίσεις και να σε σπονσοραρουν.


Daniel έχω και μια απορία. Τι είναι αυτό που υποκινεί κάποιον να πάρει μια τέτοια απόφαση;

Δεδομένου ότι δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ εκτός Ευρώπης και τώρα ξαφνικά θέλεις να ταξιδεύεις για 1 χρόνο σερί η έστω για 6 μήνες. Και έχοντας υπόψη ότι στο πρώτο μήνυμα σου στο forum έγραψες ότι αποκλείεις έναν προορισμό από την Ταυλανδη γιατί θα έπρεπε να δώσεις 130 ευρώ για μεταφορικά. Ενώ μετά από 2 εβδομάδες εμφανίστηκες αποφασισμένος να ξοδέψεις 20000 €.
Καλά δεν περίμενα να βγάλω παραπάνω από το you tube αλλά μπορώ να έχω στο μελλον τα βίντεο κάπου αποθηκευμένα και πέρα από αυτό ποτέ δεν ξέρεις αν και κρατάω μικτό καλάθι δηλαδή δεν θα βασιστώ σε αυτό ! Τι με έκανε να πάρω αυτήν την απόφαση λοιπόν έκανα μια ερώτηση σε μένα αν ειμουνα 30 χρονών τι θα ήθελα να είχα κάνει μέχρι τότε και μέσα σε αυτά που θέλω είναι ένα ταξίδι στον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα ! Τώρα είμαι 20 και περιμένω να μπω στρατό άρα αυτό το ταξίδι υπολογίζω σε 4-5 χρόνια θα γίνει απλά έχω χρόνο τώρα και θα ήθελα να έχω ένα πλάνο που θα πάω και πόσο θα ξοδέψω ! Δεν ξέρω ποιον προορισμό είπα ότι δεν θα πάω για 130€ θυμησε μου (θα πάω να δω βέβαια και εγώ γιατί δεν το θυμάμαι αυτό) ! Εγώ έχω στο μυαλό μου και από αυτά που διάβασα να ξοδεύω 2500-3000 το μήνα εκτός τα αεροπορικά και βίζα αν σκεφτείς ότι αεροπορικά και βίζες περίπου 4000-5000 θα χαλάσω επιπλέον 10,000-15,000
Θα ήθελα να μου βγεί στα 15,000 αλλά δεν θα αφήσω απέξω δραστηριότητες άρα κυκλικά θα πω 20,000 να μαζέψω αν και σκοπός είναι 15-16 χιλιάρικα απλά ξέρω ότι δεν θα μετανιώσω που τα έδωσα αυτά τα λεφτά για μια τέτοια εμπειρία αν και δεν είμαι πλούσιος απλά θα δουλέψω να τα βγάλω και να κάνω αυτό το ταξίδι πιθανότατα μόνος!!
 

Daniel8

Member
Μηνύματα
31
Likes
16
Εγώ πάλι έχω μια άλλη απορία μετά την αναφορά του επιδόματος ανεργίας για την περίοδο που θα λείπεις και ότι θα μαζέψεις 20.000 ευρώ για το ταξίδι από τώρα.
Με δεδομένο ότι σε καραντίνα όλοι ξοδεύουμε λιγότερα χρήματα γιατί η αγορά και οι δραστηριότητες είναι κλειστές, ας υποθέσουμε ότι ένας εργαζόμενος αποφασίζει να εξοικονομήσει 20.000 ευρώ απλά παρατείνοντας για κάποιο χρονικό διάστημα την καραντίνα και ξοδεύοντας μόνο για τα βασικά- διατροφή και αναγκαίους λογαριασμούς. Ας υποθέσουμε ότι εξοικονομεί 1000 ευρω τον μήνα, τοτε χρειάζονται 20 μήνες. Πρακτικά πολύ δύσκολο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά έστω ότι γίνεται.
Παρόλα αυτά, νομίζω ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα άφηναν για έναν χρόνο μια μάλλον καλοπληρωμένη δουλειά για να μπουν σε ταμείο ανεργίας και μετά την επιστροφή φτου κι απ' την αρχή να στήσεις μια ζωή με τα ίδια εισοδήματα.
Παρόλα αυτά, αν υπάρχει κάποια βεβαιότητα, υποθέτω πως το αποφασίζει κάποιος.
Έχω δει αρκετοί να νοικιάζουν το σπίτι τους εξασφαλίζοντας ένα σταθερό έσοδο όσο λείπουν. Σε συνδυασμό με ταμείο ανεργίας, δεν είναι και λίγα.
Δεν πιστεύω ότι είναι απατηλό όνειρο, αν υπάρχει βεβαιότητα για το μέλλον.
Σκέφτομαι να πάω εξωτερικό για 1 χρόνο να δουλέψω και μετα κάνω το ταξίδι και γυρνάω Ελλάδα δεν είναι εύκολο συγουρα!! Πιστεύω όμως ότι μπορώ επίσης είναι και το ταμείο ανεργίας που λες αλλά και πάλι αυτά τα λεφτά δεν θα τα υπολογίσω για να μαζευτεί αλλά θα τα αφήσω για όταν γυρίσω Ελλάδα όπου θα ξεκινήσω κάτι ποιο συγουρο αλλά μέχρι να βρω θα έχω κάτι στην άκρη!!
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
548
Likes
4.012
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Ουσιαστικά τώρα ξεκινάω 4,000 έχω στην άκρη
Δεν ξεκινας και ασχημα για 20 ετων παιδι μια χαρα τα πας. Μην αποθαρρυνεσαι αν το σκεφτεσαι σοβαρα. Απλα σκεψου οτι αν τα μαζεψεις που θα χρειαστει πολλες θυσιες και χρονο ισως μετα λυπηθεις να τα ξοδεψεις, στο λεω οχι για να σε αποθαρρυνω απλα για να μην απογοητευθεις μετα. (Εγω γι' αυτο τα ξοδευω αμεσως γιατι μπορει να τα λυπηθω μετα :) ) Μια συμβουλη μονο: Κοιτα μην ερωτευθεις καμμια που δεν εχει καμια θεληση να σε ακολουθησει σε αυτο και σε βλεπω να μενεις και συ εδω καψουρης ανθρωπος :)
 
Last edited:

Daniel8

Member
Μηνύματα
31
Likes
16
Μπορεί όμως να εγγραφεί στους καταλόγους του ΟΑΕΔ και να παρουσιάζεται μια φορά το τρίμηνο, όχι μια φορά τον μήνα. Τουλάχιστον σε φίλο μου Σλοβένο που το έκανε έτσι, ερχόταν Αθήνα μια φορά το τρίμηνο με εισιτήρια 100 ευρώ και ανανέωνε για το επόμενο τρίμηνο επί ένα χρόνο.

Επί συγκεκριμένου, δούλευε 3 χρόνια σε Ελληνική εταιρεία Αθήνα, γράφτηκε Σεπτέμβρη λίγο πριν φύγει από εδώ, ξαναήρθε Δεκέμβρη και Γενάρη-Μάρτη ήταν σε roadtrip στην Λατινική Αμερική. Τέλος Μαρτίου γύρισε Ελλάδα και απλά έλεγε ότι είναι εδώ και συνεχίζει να ψάχνει για δουλειά. Τρόποι υπάρχουν..

Νομίζω δεν αφορά το φόρουμ το πως βρήκε ή θα βρει ο άνθρωπος τα 20000 ευρώ που θέλει να αποταμιεύσει, σκοπός μας είναι να τον βοηθήσουμε να βγάλει ένα αντικειμενικό πλάνο/πρόγραμμα για να του βγουν οι μέρες και τα μέρη που θέλει να ταξιδέψει.
Προφανώς δεν θέλω ιδέες να βγάλω λεφτά παραπάνω αν δεν γίνεται οκ εξάλλου όπως είπα σκέφτομαι να πάω εξωτερικό ένα χρόνο και να κάνω οικονομία γιατί Ελλάδα θα με πάρει πολύ καιρό !!
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν ξέρω ποιον προορισμό είπα ότι δεν θα πάω για 130€ θυμησε μου (θα πάω να δω βέβαια και εγώ γιατί δεν το θυμάμαι αυτό) !
https://www.travelstories.gr/community/threads/koh-lipe-ή-krabi.63546/
Κοίταξε να δεις, θα σου απαντήσω στα σοβαρά, γιατί βλέπω είσαι λίγο μπερδεμένος και χωρίς μεγάλη πείρα στα ταξίδια. Είσαι μόλις 20 χρονών, είναι ωραίο να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια αλλά προτείνω να κοιτάς λίγο και το ρεαλιστικό κομμάτι.
Εφόσον το ταξίδι αυτό δεν το σκέφτεσαι για άμεσα αλλά για μετά από 4-5 χρόνια, ξεκίνα με κανένα άλλο σύντομο εκτός Ευρώπης, μόνος σου (αλήθεια, έχεις ξαναταξιδεψει εντελώς μόνος; ). Μπορεί να δεις ότι δε σ' αρέσει, δεν αντέχεις, δε μπορείς, είναι αποδεκτό αυτό. Τα σόλο ταξίδια, πόσο μάλλον τα μακροχρόνια, δεν είναι για όλους. Αφού έχεις καταλήξει μετά ότι όντως θες να λείψεις πολλούς μήνες έξω, ξεκινα την οργάνωσή του κάνα χρόνο πριν. Δε νομίζω ότι έχει νόημα μια προετοιμασία νωρίτερα, τα δεδομένα της ζωής αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Τις οικονομίες σου σαφώς μπορείς να τις κάνεις από τώρα. Ακόμα κι αν αλλάξεις στόχο, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το ποσό κάπου αλλού μελλοντικά.
 

Daniel8

Member
Μηνύματα
31
Likes
16
Μπορεί να του δίνει η γιαγιά του γέρο χαρτζιλίκι κάθε μήνα, να πουλάει ναρκωτικά, να κέρδισε στο στοίχημα ή να είναι καλός στο forex και τα bitcoins, δε βλέπω σε τι μας ενδιαφέρει.
😂😂😂
Ακριβώς παιδιά !!! Λοιπόν αγοραστε από εμένα ναρκωτικά για να πάω ταξίδι !! Επίσης αν θέλετε συγουρακια μόλις ξεκινήσει το Τσάμπιονς λιγκ εδώ είμαι πληρώ για να πάτε ταμείο έτσι ή θα πάμε όλοι μαζί αυτο το ταξίδι ή δεν θα πάει κανείς και θα φάω και ξύλο στην τελική 😂😂

Ναι αλλα και απο την αλλη μπορει καποιος εδω μεσα να ειναι εφοριακος και να ειναι οντως η δουλεια του να βρει πως βρηκε τα λεφτα ή μπορει η μανα του να μας εχει ζητησει να τον αποτρεψουμε γιατι ανησυχει που θα φυγει ο γιος της για τοσο καιρο ή η κοπελα του να βρηκε καποιον απο δω μεσα για να τον μεταπεισει. Επειτα ειναι και το αγχος για την οικονομια, αν ο κοσμος αρχιζει να ξοδευει τα λεφτα του εκτος συνορων δεν θα ανακαμψει ποτε η ελλ. οικονομια. Καλο ειναι να μην βλεπουμε το πραγμα μονοδιαστατα αλλα απ' οσο το δυνατον περισσοτερες οπτικες αν θελουμε να εχουμε μια πληρεστερη αποψη!
Χαχαχαχ για να ανάκαμψη η ελληνική οικονομία εγώ πρέπει να κάτσω Ελλάδα 😂😜 και αντί για Βραζιλία να πάω Σκιάθο 😂😜 γιατί τα υπόλοιπα νησιά είναι πανάκριβα 😜 (Σαντορίνη,Ίο, Μύκονο...)

https://www.travelstories.gr/community/threads/koh-lipe-ή-krabi.63546/
Κοίταξε να δεις, θα σου απαντήσω στα σοβαρά, γιατί βλέπω είσαι λίγο μπερδεμένος και χωρίς μεγάλη πείρα στα ταξίδια. Είσαι μόλις 20 χρονών, είναι ωραίο να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια αλλά προτείνω να κοιτάς λίγο και το ρεαλιστικό κομμάτι.
Εφόσον το ταξίδι αυτό δεν το σκέφτεσαι για άμεσα αλλά για μετά από 4-5 χρόνια, ξεκίνα με κανένα άλλο σύντομο εκτός Ευρώπης, μόνος σου (αλήθεια, έχεις ξαναταξιδεψει εντελώς μόνος; ). Μπορεί να δεις ότι δε σ' αρέσει, δεν αντέχεις, δε μπορείς, είναι αποδεκτό αυτό. Τα σόλο ταξίδια, πόσο μάλλον τα μακροχρόνια, δεν είναι για όλους. Αφού έχεις καταλήξει μετά ότι όντως θες να λείψεις πολλούς μήνες έξω, ξεκινα την οργάνωσή του κάνα χρόνο πριν. Δε νομίζω ότι έχει νόημα μια προετοιμασία νωρίτερα, τα δεδομένα της ζωής αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Τις οικονομίες σου σαφώς μπορείς να τις κάνεις από τώρα. Ακόμα κι αν αλλάξεις στόχο, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το ποσό κάπου αλλού μελλοντικά.
Έχω κλείσει δύο φορές να πάω μόνος σε δύο ταξίδια αλλά όταν έλεγα ότι έκλεισα στους φίλους μου τους άρεσε έτσι και της 2 φορές πήγα με έναν φίλο από την παρέα αλλιώς έχω ταξιδέψει κάθε φορά με άλλα άτομα ποτέ μόνος δεν έτυχε . Επίσης σε εκείνο με την Ταϊλάνδη είναι τον επόμενο χρόνο ενώ αυτό το ταξίδι το σκέφτομαι για 4-5 χρόνια για αυτό είπα στο ένα ποστ για την μετακίνηση 130€ ενώ εδώ πριν ξεκινήσω θα πρέπει να έχω στην άκρη τόσα λεφτά!! Στο ταξίδι για Ταϊλάνδη που θα είναι μόνο του έκανα έναν υπολογισμό στα 1500€ για 9 μέρες όλα μαζί ( πάντως και εκεί τελικά θα πω με άλλα 3 άτομα 😂 δεν με θέλει να πάω μόνος κάπου , αλλά δεν έχω θέμα!!)
 

Daniel8

Member
Μηνύματα
31
Likes
16
Δεν ξεκινας και ασχημα για 20 ετων παιδι μια χαρα τα πας. Μην αποθαρρυνεσαι αν το σκεφτεσαι σοβαρα. Απλα σκεψου οτι αν τα μαζεψεις που θα χρειαστει πολλες θυσιες και χρονο ισως μετα λυπηθεις να τα ξοδεψεις, στο λεω οχι για να σε αποθαρρυνω απλα για να μην απογοητευθεις μετα. (Εγω γι' αυτο τα ξοδευω αμεσως γιατι μπορει να τα λυπηθω μετα :) ) Μια συμβουλη μονο κοιτα μην ερωτευθεις καμμια που δεν εχει καμια θεληση να σε ακολουθησει σε αυτο και σε βλεπω να μενεις και συ εδω καψουρης ανθρωπος :)
Ξέρεις σκέφτομαι ότι με αυτό τον στόχο θα πάω εξωτερικό να μαζέψω για να πάω ταξίδι + κάτι λίγα για όταν γυρίσω!! Έχεις δίκιο κρατάω μικρό καλάθι ακόμα γιατί μπορεί όντως μετά από 4 χρόνια να σκεφτώ αλλιώς ή να τύχει κάτι και να πρέπει να δώσω τα λεφτά που μαζεύω ! Τέτοια μνμτα θέλω για να μην πετάω πολύ και προσγειωθω απότομα γιατί βλέπω ότι το λες καλοπροαίρετα απλά είμαι άτομο που σκέφτεται για πολλά πράγματα ότι πρέπει να τα κάνω γιατί μια ζωή την έχουμε και θα το μετανιωσω αν δεν δοκιμάσω και στην τελική από το να τα χαλασω σε ρούχα κ.α τα χαλαω για ταξίδι να έχω εμπειρία να λέω όχι πράγματα να δείχνω !!
 

Daniel8

Member
Μηνύματα
31
Likes
16
Να συμπληρωσω οτι τα 20.000 ΔΕΝ ειναι μεγαλο ποσο για τετοιο εγχειρημα: τοσο κοστιζει ενα καλο αυτοκινητο οι βενζινες και το παρκινγκ του για ενα χρονο.
Με εκπληξη για πρωτη φορα μαθαινω σ αυτο το θρεντ ποσα περιπου χρειαζονται για ενα εγχειρημα τετοιου ειδους που το θεωρουσα αδιανοητη πολυτελεια και τελικα δεν ειναι. Ειναι θεμα επιλογης τροπου ζωης.
Ναι ενταξει δεν είναι λίγα αλλά ούτε και πολλά τα 20,000 αλλά η εμπειρία αξίζει πιστεύω τα λεφτά !! εξάλλου τι είναι 20,000 μπρος στην αιωνιότητα από την άλλη μαζί μου θα τα παρω , τα λεφτά πάμε και έρχονται η έμπειρες όμως μένουν !!! Ναι αυτό σκέφτηκα ότι λογικά για 6 μήνες που θα λείπω θα χαλουσα Ελλάδα ένα 600 το μήνα οπότε μιον 3500 χιλιάρικα περίπου και αν βγει στα 16,000 το ταξίδι σύνολο 12,500 θα βγει όλο αυτό!!! εντάξει έχω υπολογίσει να μένω σε χοστελ η να πάω σε Airbnb με άτομα που μενουν σε αυτές της χώρες και να δω πως ζουνε επίσης θέλω να κάνω πολλές δραστηριότητες εκεί πιστεύω θα χαλαω πολλά λεφτά!!

Μια συμβουλη μονο κοιτα μην ερωτευθεις καμμια που δεν εχει καμια θεληση να σε ακολουθησει σε αυτο και σε βλεπω να μενεις και συ εδω καψουρης ανθρωπος
Στην τελική θα την πείσω να έρθει αν πει ναι σημαίνει ότι μπορώ να συνεχίσω με ένα άτομο που έχει την ίδια τρέλα με εμένα αλλιώς καλύτερα να τελειώνει τώρα αν δεν μπορώ να κάνω πράγματα που θέλω (σκληρός αλλά...)
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Daniel τώρα που έγραψες για το ότι είναι στόχος για τα επόμενα 5 χρόνια ξεκαθάρισε το πράγμα.

Μπράβο σου που βάζεις μακροπρόθεσμους στόχους. Γιατί όχι; Στόχοι για 5 και για 10 χρόνια μετά.
Λέγεται ότι είχε γίνει ερώτηση στους φοιτητές ενός πανεπιστημίου των ΗΠΑ για το τι στόχους είχαν για το μέλλον και μόνο το 3% από αυτούς είχε. Όταν μετά από πολλά χρόνια τους βρήκαν και τους ρώτησαν πάλι για την οικονομική τους κατάσταση αυτό το 3% είχε πετύχει οικονομικά καλύτερα από όλους τους άλλους.

Πως θα είναι τα πράγματα μετά από 5 χρόνια στην προσωπική σου ζωή η σε παγκόσμιο επίπεδο κανείς βέβαια δεν μπορεί να πει με ακρίβεια. Πόσοι μπορούσαν να φανταστούν τον Φεβρουάριο τι ακριβώς θα ζούσαμε τον Μάρτιο;

Οι στόχοι όπως και να έχει όμως δίνουν νόημα για την συνέχεια. Άλλο είναι το να κάνεις άσκοπα βόλτες πάνω κάτω σε ένα βουνό για ώρες και άλλο το να έχεις στόχο να φτάσεις σε ένα καταφύγιο η στην κορυφή.

Όπως γράφτηκε και παραπάνω καλό είναι δοκιμάσεις ένα ταξίδι μόνος σου για αρκετές ημέρες γιατί διαφορετικά πηγαίνεις να τρέξεις μαραθώνιο χωρίς να έχεις τρέξει πριν ούτε έναν αγώνα 5 χιλιομέτρων. Φαντάσου το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο και να διαπιστώσεις ότι δεν σου αρέσει αλλά να έχεις προκαταβάλλει ήδη πόσα χιλιάρικα για αεροπορικά.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.196
Μηνύματα
883.555
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom