Ταξίδι με μικρό παιδί στην Ελλάδα

taxidakia

Member
Μηνύματα
285
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Άνδεις ξανά
Προορισμοί, ιδέες και συμβουλές για ταξίδια στην Ελλάδα. Είτε για μέρη που δεν έχουμε επισκεφθεί ακόμη είτε για μέρη που έχουμε επισκεφθεί με παιδί ή χωρίς και τα θεωρούμε κατάλληλα.
 

taxidakia

Member
Μηνύματα
285
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Άνδεις ξανά
Μια και το συζητούσαμε σε άλλο θέμα:
Μικροί ξεναγοίΑν βρεθείτε καλοκαίρι στη Σύρο, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, και χρειάζεστε έναν ντόπιο ξεναγό για να σας εξηγήσει τι βλέπετε στην πλατεία Μιαούλη, στο θέατρο Απόλλων, στον ναό του Αγίου Νικολάου, στο Μουσείο Αντιγράφων Κυκλαδικής Τέχνης ή στο ίδιο το Δημαρχείο, μη το σκεφτείτε δεύτερη φορά! Απολαύστε τις ξεναγήσεις των εθελοντών μαθητών από τα σχολεία της Σύρου και δείτε κι εσείς το νησί μέσα από τα μάτια των παιδιών. Το πρόγραμμα των εθελοντών ξεναγών ξεκίνησε το 2003 και η συμμετοχή των νεαρών Συριανών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αφού παρακολουθήσουν τη σχετική εκπαίδευση, οι μαθητές -δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου- αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά κάποιων από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ερμούπολης, με ευφράδεια και γνώσεις που εκπλήσσουν ακόμη και τον πιο έμπειρο ξεναγό! Αν ενδιαφέρεστε, καλέστε στο γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Σύρου στο τηλέφωνο 22810 88232.

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23523&subid=2&pubid=63661993


Πας στη Σύρο με τα τέκνα σου και συναντιέστε με παιδιά από τη Σύρο τα οποία σας κάνουν μίνι ξενάγηση!
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Photography trip
Ρόδος! Πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα (ναι, τότε που έβρεχε καταρρακτωδώς...) αεροπορικώς:airplane: με τον 21 μηνών μικρό μας και περάσαμε πολύ όμορφα! Δεν ξέρω πώς είναι αυτό το νησί τον Αύγουστο, πάντως off-season Νοέμβριο ήταν ότι έπρεπε για τον μπέμπη! Η βροχή δεν μας πτόησε διότι είχαμε νοικιάσει διαμέρισμα κοντά στην Παλιά Πόλη και στο Μανδράκι, οπότε μόλις σταματούσε να βρέχει σουλατσάραμε με το καρότσι. Σε όποιο σημείο σταθείς έχει καλοσυντηρημένες παιδικές χαρές για να ξεχαρμανιάσει το μικρό, εμείς προτιμήσαμε αυτή στο Μανδράκι, δίπλα από την καφετέρια ΑΚΤΑΙΟΝ. Ο ένας έπινε καφέ, ο άλλος κυνήγαγε τον ταλιμπανάκο! Επίσης για τα βροχερά βράδια υπάρχει ένας καταπληκτικός παιδότοπος ο Μιλού, με αρκετό προσωπικό και πολλά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορούν οι γονείς να πιουν έναν καφέ της προκοπής χωρίς να τρέχουν πίσω από το παιδί τους. Το ενυδρείο τού άρεσε πάρα πολύ, η παραλία δίπλα με τις πετρούλες της τον ξετρέλανε. Απλά πράματα! Επίσης οι πηγές Καλλιθέας και οι 7 πηγές τον ξετρέλαναν, με τα παγώνια και τα κατσίκια να κυκλοφορούν ελεύθερα και να τον προκαλούν να τα κυνηγήσει. Γενικά θεωρώ ότι η Ρόδος είναι ένα πολύ καλό και όμορφο μέρος για να το επισκεφθείς με παιδί. Εμάς δεν έπληξε καθόλου, ίσα ίσα που πήγαινε συνέχεια στην πόρτα του διαμερίσματος και έλεγε ΒΟΛΤΑ ΒΟΛΤΑ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom