Aquarius
Member
Πρώτη φορά πήγα διακοπές μόνη μου πέρισυ το καλοκαίρι. Ήταν μια Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για μένα για πολλούς λόγους. Ήταν 1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ σε νησάκι εντός Ελλάδας. Φοβόμουν ότι θα πλήξω, δε θα αντέξω και διάφορα τέτοια. Τελικά πέρασα πολύ όμορφα, ηρέμησα, χαλάρωσα και δε μου έφτασαν οι μέρες. 2-3 μερούλες ακόμη τις ήθελα.Θα το κάνω σίγουρα και αυτόΚαλησπέρα !
Βέβαια, οι διακοπές μονος/η δεν ειναι ο,τι πιο εύκολο, ούτε για όλους. Καλά τα ψέματα για να τα λέμε όλα ΣΕ δεσμεύει σε Πολλά πράγματα. Όπως προαναφέρθηκε, το θέμα με τις φωτογραφίες και το θέμα με την βραδινή διασκέδαση θα προσθέσω εγώ. Αλλά είναι και υποκειμενικό το θέμα. Άλλοι ΊΣΩΣ σκέφτονται διαφορετικά. Το σίγουρο είναι ότι προϋποθέτει να κάνεις Καλή παρέα με τον εαυτό σου. Ξέρω άτομα που διστάζουν να πάνε μέχρι και για μπάνιο η ή να κάτσουν να πιουν έναν καφέ αν είναι μονοι/ες και προτιμουν να καθοσουν σπιτι. Απορώ πραγματικα τι θα κάνουν σε περίπτωση που η ζωή τους τα φέρει αλλιώς. Γιατί καλά τα ψέματα πιστευω ότι στη ζωή όλων μας υπάρχουν περίοδοι που είσαι μονος/η και ίσως όχι από επιλογή.