• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ήδη για φέτος πήγα 1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ Ιόνιο και ήταν υπέροχα! Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν, για τα Επτάνησα μιλαμε.
Μπράααααβο ! Καλά το πάς.- Συνέχισε !
Θα πρέπει να το ξεπεράσω η να πηγαίνω εκδρομές με γκρουπ. Μπλιαχ!
Προτείνω να το ξεπεράσεις και ο μόνος τρόπος είναι, να κάνεις τελικά αυτό που φοβάσαι να κάνεις ! Αν δεν σε σταματάει το οικονομικό, επιχείρησε το !

Fotini Ptp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ποσό εύκολο η δύσκολο είναι για μια κοπέλα να ταξιδεύει μόνη της;

Last edited:

Bill7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Έχω δεί πολλές να είναι μόνες. Έχω δει πολλούς να είναι μόνοι. Τι μια νομίζεις είναι δύσκολο σε μια άγνωστη χώρα.. αρκεί να μελετήσεις καλά πριν φύγεις! Εγώ φέτος πήγα μόνος στο Βερολίνο καί δεν είχα προβλήμα.. φέτος θα το ξανακάνω για..ταυλανδη! Αν και έχω έναν φίλο που λέει ότι μπορεί.. αλλά κρατώ plan b!

Bill7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ναι αλλά από θέμα ασφαλείας;
Από θέμα ασφάλειας να ρωτήσεις φίλους που έχουν πάει εκεί! Εκεί που θες να πάς εξαρτάται. Όσο για ταυλανδη μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας..μονο ποιες περιοχές να αποφύγω.

tupacgr13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
@Fotini Ptp
Κοίτα γενικά όσο προσέχεις όταν είσαι άντρας τόσο πρέπει να προσέχεις και αν είσαι κοπέλα. Μη νομίζεις ότι αλλάζει κάτι δραματικά. Όταν το ένστικτό σου λέει ότι κάπου δεν πρέπει να πας ή ότι κάποιον καλό θα ήταν να τον αποφύγεις τότε αυτό κάνεις. Γενικά ταξιδεύοντας μόνος/η σου αναπτύσσεις αρκετές δεξιότητες που είναι αρκετά δυσκολότερο να τις αναπτύξεις επιλέγοντας την ασφάλεια. Την πρώτη φορά που θα πας μόνη σου για καμιά δεκαριά μέρες θα καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σου που δε θα το πιστεύεις όταν γυρίσεις. Πολλοί από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα σε θεωρήσουν παράξενη. Οπότε το μάθημα νούμερο ένα όταν γυρίσεις είναι ότι δε θα σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα :D.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Την πρώτη φορά που θα πας μόνη σου για καμιά δεκαριά μέρες θα καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σου που δε θα το πιστεύεις όταν γυρίσεις.
Και πολλές ημέρες λες. Για μένα το κλικ έγινε από την πρώτη στιγμή. Ταξίδεψα πρώτη φορά μόνη μου πέρυσι στη Ρώμη, μόλις για δύο μέρες. Σκέφτομαι τι είχα χάσει τόσα χρόνια που δεν το τολμούσα!

Fotini Ptp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Προς το παρόν με αγχώνει όλο αυτό και δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω...

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Ποιός ο λόγος να πιέζεις τον εαυτό σου αν δεν είσαι έτοιμη; Ίσως λίγο αργότερα ή ... πολύ αργότερα :)

Kati

Member
Αντί να αγχώνεσαι, δε λες τι προορισμούς θα ήθελες να δεις μήπως βρεις παρέα εδώ να πας; Δεν είναι όλα για όλους. Κάνε αυτό που θες βήμα-βήμα και βλέπεις αν θα μπορέσεις ποτέ να πας μόνη ή όχι. ;)

Fotini Ptp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι πιο εφικτό..
Και οι προορισμοί;
ΠΑΝΤΟΥ!!!!

karfitsa

Member
Ναι αλλά από θέμα ασφαλείας;
Εχω κάνει κάποια ταξίδια μόνη μου στην Ευρώπη...ποτέ δεν ενιωσα ανασφαλής.Πέρασα αρκετά καλά γιατι έφτιαχνα το πρόγραμμα μόνη μου χωρίς παρεμβολες.Εβρισκα σχεδόν πάντα κεντρικό η αρκετά κεντρικό ξενοδοχείο και πήγαινα όπου υπήρχε κόσμος όταν βράδιαζε.
Προτίμησα να ξεκινήσω να ταξιδεύω μόνη μου παρά να μην πάω καθόλου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα