Ταξίδι μόνος ή μόνη??

ribo7

Member
Παίδες εγώ να ρωτήσω κάτι πρακτικό? Σε ποιο έμπιστο/δοκιμασμένο site να κοιτάξω για yoga retreats στην (ηπειρωτική) Ελλάδα?
π.χ. 4 Day (Flexible 4-10) Mt Olympus & Beach, Yoga Retreat in Greece είναι έμπιστο?

Επίσης, ψάχνομαι για μόνος να πάω σε κάποια φάρμα που να έχει να κάνεις δραστηριότητες, π.χ. ενασχόληση με ζώα, μαγείρεμα,περιπάτους. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι που να έχει πάει ή έστω που να ψαχτώ?

Ευχαριστώ.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Παίδες εγώ να ρωτήσω κάτι πρακτικό? Σε ποιο έμπιστο/δοκιμασμένο site να κοιτάξω για yoga retreats στην (ηπειρωτική) Ελλάδα?
π.χ. 4 Day (Flexible 4-10) Mt Olympus & Beach, Yoga Retreat in Greece είναι έμπιστο?

Επίσης, ψάχνομαι για μόνος να πάω σε κάποια φάρμα που να έχει να κάνεις δραστηριότητες, π.χ. ενασχόληση με ζώα, μαγείρεμα,περιπάτους. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι που να έχει πάει ή έστω που να ψαχτώ?

Ευχαριστώ.
Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις στα social στούντιο και/ή δασκάλες-ους γιόγκα που σου ταιριάζουν και να ενημερωνεσαι για τα retreats που οργανώνουν. Έχω πάει σε αρκετά yoga retreats και δεν έχω κλείσει ποτέ από πλατφόρμα, αλλά με απευθείας συνεννόηση με τη σχολή ή τους δασκάλους. Ίσως αν εντοπίσεις κάποιο σε πλατφόρμα να επικοινωνήσεις με τα άτομα που διδάσκουν και να κλείσεις από εκεί. Στο λέω επειδή αφενός οι περισσότεροι Έλληνες (που απευθύνονται σε Έλληνες) εξ όσων γνωρίζω δεν ασχολούνται τόσο με πλατφόρμες και αφετέρου επειδή λογικά θα σου έρθει πιο οικονομικά το να κλείσεις εκτός πλατφόρμας που φαντάζομαι τους κρατάει κάποιο fee. Επίσης έχε στο νου σου ότι στην Ελλαδα γίνονται και κάποια retreats (τα οποία φαντάζομαι μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα) που στοχεύουν σε διεθνές κοινό (Αμερικανούς κλπ) και στα αντίστοιχα πορτοφόλια τους (τα οποία όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πιο εύρωστα από τα ελληνικά). Συνήθως αυτά είναι καταχωρημένα στα αγγλικά, συχνά κρατούν περισσότερες ημέρες από τα κλασσικά 3ημερα-4ημερα και "πουλάνε" και extra experiences, πιο τουριστικές, οι οποίες αφορούν περισσότερο έναν τουρίστα που θέλει να συνδυάσει retreat+διακοπές στην Ελλάδα σε σχέση με τον local. Οπότε θεωρώ οι πλατφόρμες από μόνες τους είναι κάπως περιοριστικές. :)

Όσον αφορά φάρμες, εννοείς να πας κάπου να μείνεις για ένα διάστημα, να βοηθάς στις δουλειές και να βιώσεις το πώς είναι η ζωή εκεί, ή να πας 2-3 μέρες τουριστικά;

ribo7

Member
Καλά tips για τα yoga, ευχαριστώ!

Για φάρμα εννοώ να πας τουριστικά μερικές μέρες, π.χ., βρήκα την Cherry Land (Αχαΐα).
Αν τυχόν έχει κάποιος εμπειρία αν αξίζει να πας μόνο σου γιατί μου φαίνονται πιο οικογενειακά, ζευγαροκατάσταση η φάση.

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καβάλα
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Καλά tips για τα yoga, ευχαριστώ!

Για φάρμα εννοώ να πας τουριστικά μερικές μέρες, π.χ., βρήκα την Cherry Land (Αχαΐα).
Αν τυχόν έχει κάποιος εμπειρία αν αξίζει να πας μόνο σου γιατί μου φαίνονται πιο οικογενειακά, ζευγαροκατάσταση η φάση.
Καλησπέρα, πάντα κάνω αγροτουρισμό solo, καθώς κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται, αλλά έχω περάσει μια χαρά. Αν ενδιαφέρεσαι για παρέα μπορείς να βρεις, θα έλεγα ότι συνήθως όλοι οι επισκέπτες γίνονται μια παρέα, αν θέλεις ησυχία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι από τις πιο ήσυχες διακοπές που έχω κάνει ποτέ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.081
Μέλη
39.827
Νεότερο μέλος
Mycenaean

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα