Φυσικά και το προτείνωΜπράβο Ντίνα,... Και εγώ ετοιμάζομαι πρώτα ο Θεός να πάω Λονδίνο μόνος μου..Ακόμα το αποφασίζω βέβαια.. Μου το προτείνεις σαν μόνος να πάω?
Τι εννοείς λέγοντας αγγλική ορολογία;Χαχαχαχα......Εννοείται...Έφυγα..!!!! Να σε ρωτησω και κατι άλλο βρε Ντίνα...Όσον αφορά την αγγλική ορολογία που δυσκολεύομαι τι θα κανω?? λεξικό ?? και κανα χαρτη για να μην χαθώ??
Κι όμως φίλε από αυτά που είδα και μου έτυχαν, την θεωρώ την ιδανική πόλη για να πάει κάποιος μόνος του. Μου φαίνεται δύσκολο να μην μιλήσεις με κάποιον σε αυτή την πόλη και δεν εννοώ να ζητήσεις οδηγίες για κάποιο προορισμό. Εννοώ να πιάσεις κανονικά κουβέντα.Βαρκελώνη solo δεν νομίζω. Είναι προορισμός που θέλει να έχεις παρέα.
Παρεμπιπτόντως έχω πάει Ιαπωνία, είναι πραγματικά ονειρεμένο ταξίδι και όχι και τόσο ανέφικτο.. Όταν το αποφασίσεις, ευχαρίστως να σου δώσω ότι πληροφορία χρειάζεσαι.παιδιά καμιά πρόταση για σόλο ταξίδι μιας που δε βλέπω κάνα φίλο μου να ψήνετε
μιας που δεν έχω ξαναπετάξει με αεροπλάνο θα έλεγα κάτι κοντινό(μην πάω κατευθείαν Ιαπωνία) και κατά προτίμηση με αρκετά κάστρα κτλ που μ αρέσουν!
Γιατι?...Βαρκελώνη solo δεν νομίζω. Είναι προορισμός που θέλει να έχεις παρέα.