Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Bill 7. Η αλήθεια είναι ότι 2 φορές πήγα μόνη μου διακοπές και πέρασα απρόσμενα όμορφα χωρίς αναγκαστικά να κάνω νέες γνωριμίες. Δεν είναι αυτοσκοπος, ιδίως αν έχεις ένα κάρο Θέματα κ προβλήματα που σε απασχολούν, αλλά εάν προκυψει ευπρόσδεκτο. Μιλάμε πάντα για ευχαριστη γνωριμια- συνομιλία και όχι για πέσιμο.Στο ταξίδι χάνεις απλά την ώρα σου αν αναζητάς έρωτα..να αναζητάς τα μέρη, το κάτι καινούργιο, το κάτι...το αν προκύψει ο έρωτας από το πουθενά είναι άλλο θέμα. Προτεραιότητα σου είναι τι σχεδιασες στο ταξίδι σου για να μην χαλάσεις κάτι που προετιμαζες μήνες..
Χαχα! Ακριβώς!@Sassenach77
Το νούμερο 3 το έγραψα για τους πιο εσωστρεφείς. Μερικοί άνθρωποι όσο να 'ναι νιώθουν μια μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια αν έχουν ανταλλάξει κάποιες απόψεις με τον άλλον πρώτα. Προσωπικά δεν τις χρησιμοποιώ αλλά έχω δει αρκετό κόσμο να το κάνει αυτό. Εσένα ούτως ή άλλως σε είχα βάλει στην λίστα με τους εξωστρεφείς!
@Robert
Νομίζω έχουν δίκιο οι υπόλοιποι. Γνωρίζω ιστορίες ανθρώπων που κατέληξαν μαζί μέσα από ένα ταξίδι αλλά είμαι σίγουρος ότι κανένας από αυτούς δεν ταξίδεψε ποτέ για να παντρευτεί. Συμφωνώ στο γεγονός ότι οι ελεύθεροι αν τους τύχει καμιά περιπέτεια μάλλον δε θα πουν όχι αλλά σίγουρα δε ταξιδεύουν με αυτόν τον σκοπό. Ειδικά στη δική σου περίπτωση που μάλλον ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσεις από τον τόπο σου αγαπητέ. Το να ξεκινήσεις να κάνεις χιλιόμετρα για να παντρευτείς μόνο στις Νύφες του Παντελή Βούλγαρη το έχω δει.
Ωραία ιδέα!!! Ποιος θα το οργανωσει;Ναι , συμφωνώ για ομαδική απόδραση. Όσο πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!!!
Γεια σου, εγω πραγματοποιησα μονη μου στα 36 μου το πρωτο ταξιδι!! ανυπομονω κ εγω οπως εσυ για το επομενο!!!Μονος/Μονη..!!!...στα 50 μου χρόνια έκανα το πρώτο ταξίδι μόνη μου στην Ελβετια 5 μερες ΜΟΝΗ !! ( χωρίς οικογένεια,χωρις φιλους,χωρις γκρουπ) ηταν τελεια!!! ήταν το καλλίτερο μακράν !!!..κριμα να μην εχω αυτη την εμπειρία πιο νωρίς.... Μονοι παιδια - μονοι..αν ο σκοπός του ταξιδιού ειναι περιήγηση και οχι αραλίκι , να πηγαίνετε μονοι!! και τωρα εχω μπροστα μου αλλους 4 προορισμους/ταξιδια που θα παω ΜΟΝΗ..περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες!!