• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

Bill7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
και εγω συμφωνω! ομαδικη αποδραση ειναι οραια για τρελες κτλ κτλ! και ας μην ξερουμε ενας τον αλλον για παραδειγμα!

Aquarius

Member
Στο ταξίδι χάνεις απλά την ώρα σου αν αναζητάς έρωτα..να αναζητάς τα μέρη, το κάτι καινούργιο, το κάτι...το αν προκύψει ο έρωτας από το πουθενά είναι άλλο θέμα. Προτεραιότητα σου είναι τι σχεδιασες στο ταξίδι σου για να μην χαλάσεις κάτι που προετιμαζες μήνες..
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Bill 7. Η αλήθεια είναι ότι 2 φορές πήγα μόνη μου διακοπές και πέρασα απρόσμενα όμορφα χωρίς αναγκαστικά να κάνω νέες γνωριμίες. Δεν είναι αυτοσκοπος, ιδίως αν έχεις ένα κάρο Θέματα κ προβλήματα που σε απασχολούν, αλλά εάν προκυψει ευπρόσδεκτο. Μιλάμε πάντα για ευχαριστη γνωριμια- συνομιλία και όχι για πέσιμο.
Η εμπειρία μου βέβαια και λόγω Erasmus είναι ότι οι Έλληνες δεν είναι/ ΕΊΜΑΣΤΕ τόσο ανοιχτοί σε γνωριμιες- συνομιλίες φιλικές σε σύγκριση με τους ξένους που είναι πολύ πιο cool και χαλαροί.

Aquarius

Member
@Sassenach77

Το νούμερο 3 το έγραψα για τους πιο εσωστρεφείς. Μερικοί άνθρωποι όσο να 'ναι νιώθουν μια μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια αν έχουν ανταλλάξει κάποιες απόψεις με τον άλλον πρώτα. Προσωπικά δεν τις χρησιμοποιώ αλλά έχω δει αρκετό κόσμο να το κάνει αυτό. Εσένα ούτως ή άλλως σε είχα βάλει στην λίστα με τους εξωστρεφείς :D!

@Robert

Νομίζω έχουν δίκιο οι υπόλοιποι. Γνωρίζω ιστορίες ανθρώπων που κατέληξαν μαζί μέσα από ένα ταξίδι αλλά είμαι σίγουρος ότι κανένας από αυτούς δεν ταξίδεψε ποτέ για να παντρευτεί. Συμφωνώ στο γεγονός ότι οι ελεύθεροι αν τους τύχει καμιά περιπέτεια μάλλον δε θα πουν όχι αλλά σίγουρα δε ταξιδεύουν με αυτόν τον σκοπό. Ειδικά στη δική σου περίπτωση που μάλλον ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσεις από τον τόπο σου αγαπητέ. Το να ξεκινήσεις να κάνεις χιλιόμετρα για να παντρευτείς μόνο στις Νύφες του Παντελή Βούλγαρη το έχω δει.
Χαχα! Ακριβώς!

Ναι , συμφωνώ για ομαδική απόδραση. Όσο πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!!!
Ωραία ιδέα!!! Ποιος θα το οργανωσει;

Last edited by a moderator:

Grtraveler

Member
Και η δική μου παρέα φέτος (κυρίως για οικονομικούς λόγους) δεν το βλέπει για διακοπές ή θα βολευτούν σε εξοχικό και χωρίο κτλ......οπότε έχω βρει διακοπές με οργανωμένο ταξιδιωτικό γραφείο και θα πάω.....για τους ίδιους λόγους τελικά πέρσι δεν πήγα πουθενά.......(επίσης το εξωτερικό συμφέρει καλύτερα πολλές φορές......)

angie82

Member
Να πας!!! μην το σκεφτεσαι καθολου!!... αν ειναι η πρωτη φορα, ειναι λογικο να εχεις καποιους ενδοιασμους... αλλα πιστεψε με ..θα περασεις SUPER!!! καλο ταξιδι!

GiannisP.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Και το εσωτερικό μια χαρά είναι, αρκεί να έχεις οργανωθεί από νωρίς, αλλιώς το εξωτερικό με διάφορα πακέτα προσφορών συμφέρει. Just do it, για μένα.

Ανυπομονώ ήδη να μπω στο καράβι τον Ιούνιο.. και όσες πιο πολλές ώρες, τόσο το καλύτερο. Κατάστρωμα και σκέψεις..

john_shadow86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Επόμενη βδομάδα έχω Μόναχο, και μετά είμαι ανάμεσα σε Στουτγάρδη η Στρασβούργο, τι μου προτείνετε??

mourohavlos

Member
Εννοείται Στρασβούργο!
Για πόσες μέρες?
Φαντάζομαι όχι αυθημερόν... Η Στουτγάρδη περίπου 2,5 ώρες και το Στρασβούργο πάνω από 3,5 ώρες

john_shadow86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
όχι αυθημερόν, 2,5 μέρες θα κάτσω(η 1,5 αν κάτσω 1 παραπάνω στο Μόναχο), η πτήση επιστροφής είναι από Καρλσρούη..

angie82

Member
Μονος/Μονη..!!!...στα 50 μου χρόνια έκανα το πρώτο ταξίδι μόνη μου στην Ελβετια 5 μερες ΜΟΝΗ !! ( χωρίς οικογένεια,χωρις φιλους,χωρις γκρουπ) ηταν τελεια!!! ήταν το καλλίτερο μακράν !!!..κριμα να μην εχω αυτη την εμπειρία πιο νωρίς.... Μονοι παιδια - μονοι..αν ο σκοπός του ταξιδιού ειναι περιήγηση και οχι αραλίκι , να πηγαίνετε μονοι!! και τωρα εχω μπροστα μου αλλους 4 προορισμους/ταξιδια που θα παω ΜΟΝΗ..περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες!!
Γεια σου, εγω πραγματοποιησα μονη μου στα 36 μου το πρωτο ταξιδι!! ανυπομονω κ εγω οπως εσυ για το επομενο!!!
καλη συνεχεια!

Έλεν

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς γυρισμό
Το πρώτο ταξιδι μόνη και ανήλικη το 1995 από το αεροδρομιο του Ελληνικού και βουρ για το Αμερικα! Με στείλανε πακετο στην θεία μου από την Αστορια! Εμπειρια ζωης το αεροπλανο η πτήση ολα! Αδρεναλινη! Αγχος! Απ'όλα ειχε ο μπαχτσες!χεχε... και παρολο που έζησα εκεί 2 μηνες ειδα ελαχιστα πράγματα σε σχέση με το διάστημα που έμεινα και αυτό λόγω συνθηκών...και η αλήθεια είναι πως θυμάμαι και ελάχιστα ... Τώρα από επιλογή, η πρώτη εξόρμηση μόνη μου για διακοπες ήτανε σε ελληνικό νησάκι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom