ΗΠΑ Ταξίδι σε Ουάσιγκτον-Μαϊάμι-Νέα Ορλεάνη

JIM2025

New Member
Καλησπερα σε ολα τα μελη.

Σχεδιαζω ενα ατομικο ταξιδι σε Ουασινγκτον, Μαιαμι και Νεα Ορλεανη για τον Αυγουστο. Εχω απευνθει σε ενα γραφειο για να μου εκδωσει τα εισητηρια και την διαμονη γιατι λογω επαγγελματος δεν προλαβαινω να το οργανωσω.

Θα ηθελα να ρωτησω τα μελη που εχουν επισκεφθει τα εν λογω μερη αν οι 3 διανυκτερευσεις στο καθε μερος ειναι αρκετες και αν προσθεθει καμια μερα παραπανω που αξιζει περισσοτερο. Ακουω διαφορετικες αποψεις αναλογα με το τι αρεσει στον καθενα. Αλλος Μαιαμι λογω παραλιων και αλλος Νεα Ορλεανη λογω μουσικης, κουλτουρας κλπ.

Φανταζομαι εξαρταται απο το τι επιθυμω εγω. Απλως θα εκτιμουσα και καποια επιπλεον γνωμη.
Υγ Το Μαιαμι εχει τοσο ακριβη ζωη οσο ακουγεται ? Εχει κανεις καμια ταξη μεγεθους ?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Φανταζομαι εξαρταται απο το τι επιθυμω εγω.
Καλώς ήρθες. Ακριβώς από αυτό εξαρτάται και μόνο.
Ακουω διαφορετικες αποψεις αναλογα με το τι αρεσει στον καθενα. Αλλος Μαιαμι λογω παραλιων και αλλος Νεα Ορλεανη λογω μουσικης, κουλτουρας κλπ.
Αυτό που μπορώ να σου πω για τη Νέα Ορλεάνη που έχω βρεθεί, είναι πως οι τρεις μέρες που έχεις θέσει σαν όριο είναι σχετικά αποδεκτές αν τις αφιερώσεις αυστηρά και μόνο στο κέντρο και τον αστικό ιστό. Παίρνεις μια καλή γεύση της κουλτούρας τους, δοκιμάζεις μπαρ και φαγητά, βλέπεις πάρκα, περνάς τον Μισισιπή για να πας απέναντι, πας και σε κανένα μουσείο, βγαίνει με λίγα λόγια όχι τόσο άνετα φυσικά γιατί θέλει τρέξιμο, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις ήδη κανονίζοντας τέτοιου τύπου ταξίδι.

Περισσότερα για τη Νέα Ορλεάνη έχω γράψει εδώ, θα σου σύστηνα όμως να δεις και τις ιστορίες που έχουν γράψει τα υπόλοιπα μέλη όπου θα βρεις εδώ για τους άλλους προορισμούς που ψάχνεις.

JIM2025

New Member
Καλώς ήρθες. Ακριβώς από αυτό εξαρτάται και μόνο.

Αυτό που μπορώ να σου πω για τη Νέα Ορλεάνη που έχω βρεθεί, είναι πως οι τρεις μέρες που έχεις θέσει σαν όριο είναι σχετικά αποδεκτές αν τις αφιερώσεις αυστηρά και μόνο στο κέντρο και τον αστικό ιστό. Παίρνεις μια καλή γεύση της κουλτούρας τους, δοκιμάζεις μπαρ και φαγητά, βλέπεις πάρκα, περνάς τον Μισισιπή για να πας απέναντι, πας και σε κανένα μουσείο, βγαίνει με λίγα λόγια όχι τόσο άνετα φυσικά γιατί θέλει τρέξιμο, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις ήδη κανονίζοντας τέτοιου τύπου ταξίδι.

Περισσότερα για τη Νέα Ορλεάνη έχω γράψει εδώ, θα σου σύστηνα όμως να δεις και τις ιστορίες που έχουν γράψει τα υπόλοιπα μέλη όπου θα βρεις εδώ για τους άλλους προορισμούς που ψάχνεις.
Σας ευχαριστω πολυ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.049
Μέλη
39.768
Νεότερο μέλος
JIM2025

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα