Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία με Αυτοκίνητο

prasinaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
εμείς ήμασταν Ιταλία το Πάσχα....νοικιάσαμε με AVIS (χωρίς πλήρη κάλυψη) ...αρκετά οικονομικά σε σχέση μέ αλλες ....κανένα πρόβλημα απολύτως.....η μονη συμβουλή που θα σου δώσω ....προσοχή στο δρόμο γιατι τρέχουν σαν τρελλοί...ιδιαίτερη προσοχή στα διόδια....η διαδικασία είναι η εξής...φτάνεις στα διόδια που είναι στην ουσία αυτόματοι πωλητές....δεν υπάρχουν εισπράκτορες .. περνάς από όσα έχουν σήμα εισιτηρίου ....όταν είσαι πριν την μπάρα πατάς το κουμπάκι και βγαίνει ενα απόκομμα εισιτηρίου ....δεν πληρώνεις κάτι σε αυτό το σημείο οπως γίνεται εδώ....ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ και συνεχίζεις την πορεία σου μέχρι την έξοδό σου από τα διόδια ....(στην ουσία πληρώνεις για όσα χιλιόμετρα κάνεις..).....οταν βγαίνεις από τα διόδια βάζεις το εισιτήριο σου και εμφανίζεται στην οθόνη το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσεις.

Sofia1974

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Μεγάλη διαφορά AVIS με πρόμο σχεδόν 200€. Οπότε θα πάμε με promo και ο Θεός βοηθός!!!
Που πήγατε στην Ιταλία?? καμιά ιδέα??
Αυτό με τα διόδια μας το είπαν, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!

ElinakiK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Καλησπέρα!!!
Τελικά καταλήξαμε.
Φτάνουμε Ρώμη και κατευθείαν φεύγουμε για Φλωρεντία για 4 διανυκτερεύσεις (που θα είναι η βάση μας).
Το μόνο που έχουμε ήδη στο μυαλό μας είναι μια επίσκεψη στο Μαρανέλο (Μουσείο FErrari) και μια στο εκπτωτικό χωριό!!
Επιστρέφουμε στη Ρώμη για 2 διανυκτερεύσεις για να πάρουν μια γεύση από την Αιώνια Πόλη.
Δεκτές προτάσεις για εκδρομές, εστιατόρια κλπ

Για αυτοκίνητο βρήκαμε ένα στην Autoeurope!! Έχει νοικιάσει κανείς απο τη συγκεκριμένη εταιρεία?
Θα πρότεινα μια εκδρομή στη σιένα κ ίσως στο σαν τζιμινιάνο.
Επίσης βγάλτε ηλεκτρονικά εισιτήρια (αν φυσικά θελετε να πάτε) για την gallery uffizi. Οι ουρές είναι τεράστιες!
Για ποιο εκπτωτικό λες;;

prasinaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μεγάλη διαφορά AVIS με πρόμο σχεδόν 200€. Οπότε θα πάμε με promo και ο Θεός βοηθός!!!
Που πήγατε στην Ιταλία?? καμιά ιδέα??
Αυτό με τα διόδια μας το είπαν, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!
Εμεις πηγαμε Μιλανο Φλωρεντια Gardaland Βενετια...μαγεια....εγω ξετρελαθηκα με τα χωρια του Chianti....πηγαμε Castellina Randa Volpea....το συνιστω....αφου θα πας Ρωμη να πας για φαγητο στο Brancaleone.. στη Via Sicilia, 170 ...εγγυηση

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πολύ μεγάλη προσοχή στα όρια ταχύτητας, στα φαναρια και στις περιοχές που απαγορεύεται το αυτοκίνητο, υπάρχουν παντού κάμερες

Sofia1974

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
το έχω επισκεφθεί 3 φορές.
20140608_170132.jpg

GeorgePapa

New Member
Καλησπέρα στο team. Παρασύρθηκαι και εγώ απο το forum και κανόνισα roadtrip για Ιούλιο.
3 μέρες Ρώμη, άλλες 2 μέρες Αμάλφι και τα γύρω χωριά, 1 μέρα στο Κάπρι και άλλες 2 στην Νάπολη.
Νομίζω οτι το μοίρασα καλά πάντως.

Όποιος θέλει να συστήσει/προτείνει κάτι, καλοδεχούμενος εννοείται.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Καλησπέρα στο team. Παρασύρθηκαι και εγώ απο το forum και κανόνισα roadtrip για Ιούλιο.
3 μέρες Ρώμη, άλλες 2 μέρες Αμάλφι και τα γύρω χωριά, 1 μέρα στο Κάπρι και άλλες 2 στην Νάπολη.
Νομίζω οτι το μοίρασα καλά πάντως.

Όποιος θέλει να συστήσει/προτείνει κάτι, καλοδεχούμενος εννοείται.
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου να πάρεις μια ιδέα από ένα παρόμοιο ταξίδι που έκανα πέρυσι το καλοκαίρι (εκτός Ρώμης) και αν θέλεις διευκρινίσεις ευχαρίστως αν μπορώ να βοηθήσω.

https://www.travelstories.gr/commun...pri-amalfitana-alberobello-matera-bari.55645/

Last edited:

Sofia1974

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλημέρα,
Ετοιμάζομαι να κλείσω εισητήρια για το museo ferrari στην Modena, αλλά σκέφτομαι να πάμε και στο μουσείο στο Μαρανέλλο. Έχει πάει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλημέρα,
Ετοιμάζομαι να κλείσω εισητήρια για το museo ferrari στην Modena, αλλά σκέφτομαι να πάμε και στο μουσείο στο Μαρανέλλο. Έχει πάει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?
Maranello! εκει ειναι η καρδια της Ferrari.. στη Modena δεν ειναι μουσειο Ferrari, προσοχή...ειναι μουσειο Enzo Ferrari. το προτιμας δηλ αν σε ενδιαφερει το προσωπο πιο πολυ απο τη φιρμα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.083
Μέλη
39.830
Νεότερο μέλος
Dara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom