Ηνωμένο Βασίλειο Ταξίδι στο Λονδίνο για ζευγάρι με Low Budget(Help)

Μηνύματα
13
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΊΝΟ. ΑΓΓΛΊΑ
Ταξίδι-Όνειρο
THAILAND
@ioanna balla
Η συγκεκριμένη πτήση φτάνει 11.00πμ Λονδίνο,όποτε νομίζω είναι καλά..Δε χάνω όλη την μέρα.Οι αποσκευές που αναφέρεις, φτάνουν και περισσεύουν!Απλά έχω λίγο μπερδευτεί με αυτή την εταιρία, μου φαίνεται ύπουλη!χαχα Ψάχωομαι συνέχεια όμως, θα το ξανακοιτάξω, ευχαριστώ!

@traveladdict
Με όλη την ευγένεια που μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή, θα ρωτήσω "τι θέλετε ακριβώς?".Εγώ θέλω να πάω Λονδίνο για τους δικούς μου λόγους. Αν ήθελα την γνώμη οποιουδήποτε για ποιό λόγο πάω, θα την ζητούσα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου τι πιστευέτε και γίνεστε απίστευτα ενοχλητικός. Το ότι είστε πολυταξιδεμένος, δεν σας κάνει ούτε πιό έξυπνο ούτε ανώτερο απ' την στιγμή που τόνισα κιόλας οτι ταξιδεύω πρώτη φορά έξω. Δε βάφτισα τον εαυτό μου τίποτα, απλά θεωρώ πως όσοι πάνε και περνάνε αρκετό χρόνο στα μνημεία του Λονδίνου χάνουν άλλα πραγματα που για μένα είναι πιο ευχάριστα. Δε μπορείτε απλά να σεβαστείτε το γεγονός οτι προφανώς, δε ταξιδεύουμε για τον ίδιο λόγο?
Δε ξέρω ακριβώς τι εστί Λονδίνο, όχι. Αλλά δε περιμένω κανέναν να μου υποδείξει. Με μεγάλη αγένεια κιόλας.
Το πρακτορείο το απέκλεισα διαβάζοντας εδώ μέσα πως δε συμφέρει για ζευγάρια, παρα μόνο για οικογένειες και μεγάλα groups γενικότερα.
Αν έχετε εσείς την άνεση να δίνετε όποτε θέλετε 1000Ε για ταξίδια, με γεια σας με χαρά σας. Εγώ ακόμα είμαι φοιτήτρια, σε άλλη πόλη. Χωρίς δουλειά (και όχι οικειοθελώς)
Μαζεψ'τε λοιπόν το επίπεδο σας, το έξυπνο για την ηλικία σας χιούμορ και την οικονομική σας άνεση και αφήστε να απαντάνε άτομα που έχουν κάτι χρήσιμο να πούνε, αποφεύγωντας να σπαταλούν το χρόνο μου.Βρείτε κάτι άλλο να ασχοληθείτε, αγαπητέ μου..
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Τι με νοιάζει πόσα θα φας γλυκιά μου! Άμα τάχεις, φάτα.
Αλλά μη θεωρείς αγένεια την πληρωμένη απάντηση για όλες τις π@@ές που μας γράφεις για διασκεδάσεις, χειραποσκευές 20 κιλών, φτηνά αεροπορικά μέσω Φραγκφούρτης και τα συναφή...Έλεος!!
Δεν έχει να κάνει με τα πόσα μπορεί ο καθένας να ξοδέψει, αλλά με την κοινή λογική. Θέλεις συμβουλές όπως είπες. Με το budget που ορίζεις και με αυτά που θέλεις να κάνεις, δεν βγαίνεις. Period.
Και μη βαυκαλίζεσαι ότι σου τρώω τον τόσο ...πολύτιμο φοιτητικό σου χρόνο. Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει πραγματικά πολύτιμος χρόνος... Μάλλον εσύ μας τρως το χρόνο και ασχολούμαστε μαζί σου, διαβάζοντας τα ανεκδιήγητα που μας γράφεις...
Καλό σας ταξίδι και καλή χρονιά με μπότες, ή χωρίς.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
To σίδερο ισιώματος που το πας?
Ζω εκτός κόσμου, Τι είναι το σίδερο ισιώματος?
Το σιδερο ισιωματος χρυσε μου ειναι 2 πλακες που βαζεις μεσα μια τουφα μαλλιου και ..φλαπ ...ω θαυμα θαυμα βγαινει ολοισια!!
Μονο που δεν ξερω μηπως τζαμπα το κουβαλησει στο λονδινο ,γιατι αν βρεχει και εχει υγρασια ...θα δεις πως θα γινουν μετα τα μαλλια.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον τα Lidl αυτη την Πεμπτη εχουν στα 13-15 Ευρω πιστολακια και ωραιοτατα σιδερα.Σπευσε!
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εν ολίγις, θα πάρω σίγουρα μια χειραποσκευή κοντά 20 κιλών και μερικές μικρές ακόμα.Απαραίτητα νεσεσέρ, πιστολάκια, σίδερα ισιώματος! Με τον σύντροφό μου θα πάω, όχι με φίλη..Γι αυτό και ΔΕ θα προτιμήσω την easyjet τελικά :Ρ
Αφού έχεις τόσο σφιχτό μπάτζετ θα σου'λεγα να αφήσεις πιστολάκια και σίδερα και να πας με την easyjet. 60 ευρώ παραπάνω και με ανταπόκριση είναι χαμένος χρόνος και χρήμα κατά τη γνώμη μου.
Πάρε καπελάκια και σκούφους μαζί για να μην ασχολείσαι με το μαλλί.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτά: Top Ten Free Things to Do in London: London for Free
London's best cheap eats - Features - Time Out London
THEATRE TICKETS ? Cheap Theatre Tickets, Great Seats ? lastminute.com
Hotels in London | Cheap Accommodation in London | Cheaper Than Hotels
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
@Koronagrammata προσεξε λιγακι. Νομιζω οτι ο traveladdict στο θεμα των χρηματων εχει δικιο. Δε νομιζω να καταφερετε να τα βγαλετε με 500 ευρω. θα καταπιεστειτε πολυ νομιζω και αν δεν ειστε σουπερ δυνατοι ωστε να συγκρατηθειτε θα παρασυρθειτε. Και μη πας μεσω φρανκφουρτης. Θα'χεις 5 μερες μη τη σπαταλας. Οσο για τις αποσκευες μην αγνωνεσαι. Κι εγω για λονδινο μετραω αντιστροφα και επειδη παω με το αγορι μου θα'χω μια βαλιτσα κι αν χρειαστει και μια χειραποσκευη. Τη βαλιτσα τη πηρα περισσοτερο για να ειμαι σιγουρη (οχι γιατι παιρνω πολλα ρουχα), αλλα γιατι μπορει να ψωνισω στο λονδινο.
Κι εγω φοιτητρια ειμαι και σε καταλαβαινω απολυτα (δουλευω για να πηγαινω ταξιδια και εκδρομες) αλλα υπολογιζε παραπανω χρηματα γι'αυτο το ταξιδι. Ξενοδοχειο κουτσα στραβα θα βρεις κι ας μην ειναι κατι της προκοπης αλλα και παλι τα "λεφτα φευγουν σαν ατμος" κι ειδικα στο ταξιδι.
Υπολογισε:
-αεροπορικα
-ξενοδοχειο, εστω οτι βρισκετε με 50 ευρω τη βραδια
-φαγητο, εστω οτι τρωτε ενα καλο πρωινο και μετα ξανα το βραδυ. καποια στιγμη θα θελετε να φατε και σαν ανθρωποι, εννοω δε γινεται 5 μερες να τρωτε στο ποδι θα θελετε να κατσετε να το απολαυσετε. συν τα φαγητα του δρομου που θελετε να δοκιμασετε.
-καφεδες απο'δω κι απο'κει στη διαρκεια της μερας
-η βραδινη σας εξοδος, ολο και καπου θα θελετε να πατε να πιειτε ενα ποτο
-η oyster σας
-το τρενο απο το gatwick για το κεντρο του λονδινου
-το θεατρο
-ροδα και μανταμ τισο (αν πατε τελικα), προσωπικα εχω αποφασισει να παω
-στο πυργο του λονδινου πιστευω θα θελετε να πατε και εκει υπαρχει εισητηριο
-κι οτιδηποτε αλλο μπορει να προκυψει (καποιο δωρο, κατι αλλο που θα θελετε να κανετε εκει ή να ψωνισετε)
δε στα λεω ολα αυτα για να σε αγχωσω αλλα για να'σαι προετοιμασμενη. ελπιζω να πας και να περασεις τελεια!
 

Kingston

Member
Μηνύματα
64
Likes
15
Συγγνωμη κιολας ρε παιδια αλλα η κοπελα απ οτι ειδα ειναι νεο μελος κ χρειαζεται καποιες πληροφοριες χρησιμες,δινει και ολο το ιστορικο,κατανοητο και σεβαστο,και δεχεται επιθεση και ειρωνεια απο καποιους!Πως μετα να ξαναζητησει βοηθεια?Ο σκοπος του φορουμ ποιος ειναι?Τελος παντων,μερες αγαπης που ειναι ας παει κι αυτο..Ελπιζω koronagrammata να βρειτε την ακρη και να περασετε οσο το δυνατον καλυτερα, θα σας αρεσει το Λονδινο και αν διαβασεις τις ιστοριες των παιδιων θα μαθεις αρκετα πραγματα που θα σε διευκολυνουν αρκετα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.265
Μηνύματα
885.723
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom