Ηνωμένο Βασίλειο Ταξίδι στο Λονδίνο για ζευγάρι με Low Budget(Help)

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Το πού και πώς θέλω να πάω είναι προσωπικές μου απόψεις. Εγώ γιατί να είμαι υποχρεωμένη να διαβάζω τα στολίδια που μου γράφεις εσύ, ενώ δε το ζήτησα? Αν δε μπορείς να προσφέρεις αυτό που ζητάει το αρχικό κείμενό μου, μπορείς απλά να με αφήσεις ήσυχη, πολύ απλό και λογικό. Μπορείς να κάνεις τα αστειάκια σου ή να γράψεις όποια άλλη εξυπνάδα θες, ειλικρινά δε θα μπω καν στο κόπο να το διαβάσω.
Δεν γίνεται να μη πάω σε μουσεία σίγουρα, συμφωνώ. Απλά, δε θέλω να τρέχω ΟΛΗ μέρα σε αυτά, τον περισσότερο χρόνο θέλω να τον περάσω αλλιώς. Και λέω περισσότερο γιατί σίγουρα δε γίνεται να περπατάω μόνο στο Λονδίνο για βόλτες, φαγητό και μπύρες! Γι αυτό και είπα οτί δε θέλω να παω ως τουρίστρια

Επειδή τις προσωπικές σου απόψεις είμαστε αναγκασμένοι να τις διαβάζουμε και μεις.
Δεν έγραψες σε ένα προσωπικό ημερολόγιο, αλλά σε ένα ανοιχτό φόρουμ, και δεν έγραψες και λίγα!
Τώρα βέβαια τα αλλάζεις και μας λες ότι δεν γίνεται να περπατάς μόνο για βόλτες, φαγητό και μπύρες... Δες τι έχεις γράψει στο αρχικό σου ποστ και μετά έλα να μου πεις.
Επίσης μας είπες ότι έχεις πολύ περιορισμένο μπάτζετ, αλλά ευχαρίστως θα έδινες παραπάνω λεφτά να πετάξεις μέσω Φραγκφούρτης, για να κουβαλήσεις μπότες, σιδερα και πιστολάκια.
Τελικά έχεις περιορισμένο μπάτζετ, ή όχι? Τι μας ζαλίζεις δηλαδή?
Και ναι είσαι υποχρεωμένη να διαβάζεις τα στολίδια που σου γράφω, όπως και μεις διαβάζουμε τα στολίδια που γράφεις εσύ.
Και αν θέλεις να προσπερνάω αυτά που γράφεις, εσύ γιατί δεν προσπερνάς αυτά που σου γράφω?
Και για πληροφόρηση σου δεν ήμουν αγενής, ήμουν είρων, αν ξέρεις τη διαφορά βέβαια.
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Και εγώ ταξίδευα όταν είμουν φοιτητής αλλά δεν προτίμησα το Μανχάταν γιατί ήταν εξαιρετικά ακριβό. Ξεκίνησα από Ταυλάνδη και φυσικά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Αυτό που με προβλημάτισε από την όλη συζήτηση που κάνουμε είναι το εξής. Φυσικά και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ταξιδιώτη να επιλέξει το προορισμό του. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να επιδιώκεις σόνι και καλά να διαμείνεις σε ένα πανάκριβο μέρος όταν τα λεφτά δεν σου φτάνουν. Ή αλλάζεις προορισμό ή συγκεντρώνεις μεγαλύτερο ποσό για να ανταπεξέλθεις οικονομικά. Τώρα για τον κάθε ένα από εμάς το Λονδίνο αντιπροσωπεύει άλλα πράγματα. Εγώ επί παραδείγματι έχω συνδυάσει το Λονδίνο με πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσεία, θεατρικές παραστάσεις, ανοιχτές αγορές- παζάρια, επισκέψεις σε έστιατόρια και κουζίνες που δεν μπορώ να βρω στην ελλάδα και που μου προκαλούν γευστικές εκπλήξεις. Ε αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με λίγα λεφτά. Όταν δεν διαθέτω τα χρήματα θα επισκεφτώ την ονειρούπολη της γειτονικής Δράμας, που σας συνιστώ να πάτε, και θα περάσω εξαιρετικά. Τώρα για μπύρες και διασκέδαση και λοιπά καθόλου δεν διαφωνώ και γουστάρω τρελά που το Λονδίνο έχει ζωή, το λατρεύω, αλλά δεν θα ξεκινούσα ποτέ το ταξίδι μου μόνο για αυτά. Δόξα το θεό από αυτά είμαι χορτασμένος. Άλλα πράγματα αναζητώ στα ταξίδια μου.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τώρα. Γιατί πριν από 10 χρόνια αλλιώς σκεφτόμουν. Και Παρίσι πήγα σχεδόν άφραγκη και έμεινα 7 μέρες. Μουσεία και αξιοθέατα τα γύρισα σχεδόν όλα, και έκοβα λεφτά απ' όπου μπορούσα. Π.χ. στον πύργο του Άιφελ ανέβηκα με τα πόδια για να μην πληρώσω ασανσέρ:xmas_biggrin:
Τρώγαμε σχεδόν κάθε μέρα σάντουιτς και παίρναμε κρασιά στο δωμάτιο για να μας φτάσουν τα λεφτά να βγούμε ένα βράδυ. Και φυσικά πολύ ποδαρόδρομο!
Τελικά περάσαμε πολύ ωραία και πήραμε μια χορταστική πρώτη γεύση από Παρίσι.

Τώρα; Δε θα το ξανάκανα. Θα προτιμούσα τη Δράμα -που παρεμπιπτόντως μου αρέσει πολύ- για να μη σκέφτομαι και το παραμικρό ευρώ που δίνω.
Αλλά η μικρή δε ρώτησε τη γνώμη μας για το πώς θέλουμε να περνάμε εμείς τις διακοπές μας.
Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι αν κάνει το σκ... της παξιμάδι θα πάρει μια γεύση Λονδίνου που θα της μείνει αξέχαστη.
 

kakos21

Member
Μηνύματα
91
Likes
22
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!
Τελικα δεν ξερω αν πηγες λονδινο και αν ναι
μπορεις να μας πεις αν τα καταφερες με το μπατζετ που ειχες και Πως?

Σε ρωταω για ενδιαφερομαι και εγω
 
Μηνύματα
13
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΊΝΟ. ΑΓΓΛΊΑ
Ταξίδι-Όνειρο
THAILAND
@babaduma
Πολύ καλή η ιδέα σου για την φιλοξενία από οικογένειες αλλά καταλαβαίνεις ότι είμαστε ζευγάρι και θα ήταν προτιμότερο να μένουμε σε πιο προσωπικό χώρο.Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου!

@North66
Χαχαχα! Σ'ευχαριστώ!

@nera_gr
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, με 'χεις βοηθήσει πάρα πολύ.Να 'σαι καλά.Τελικά απ'ό,τι φαίνεται θα προτιμήσω την easyjet, δε θα 'χω πρόβλημα με τα κιλά της χειραποσκευής.

@stavros_serres
Μα πάντα έλεγα οτι εκεί θα είναι το πρώτο μου ταξίδι έξω (χωρίς γονείς δηλαδή), δε θέλω να αλλάξω τον στόχο μου επειδή στενεύομαι οικονομικά. Αν δε με ένοιαζε ο προορισμός ο συγκεκριμένος τόσο, δε θα το έψαχνα και τόσο πολύ. Θέλω να πάω να δω και να ζήσω το Λονδίνο. Για να μη πάω στα τυφλά, απευθύνθηκα σε αυτό το site/forum. Νομίζω αυτό απαντάει σε πολλά.

@kakos21
Δε πήγα ακόμη! Εξάλλου στο αρχικό μου κείμενο λέω ότι θα πάω Φλεβάρη. Ωστόσο, κατέληξα στο ότι αν θέλω να παω και να περάσω όπως θέλω να περάσω, και να ζήσω το Λονδίνο καλό θα ήταν να μην έχω στο κεφάλι μου τα χρήματα και αν θα χρειαστεί να στερηθώ κάτι. Απ, ό,τι φαίνεται δεν είναι η καλύτερη λύση να πάει κάποιος για 5 μέρες με τόσο λίγα χρήματα. Όποτε αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα για να μαζευτούν και άλλα για να μη τσιγκουνεύομαι και κόβω από πουθενά.Πάντως, αν δεν έχεις διαβάσει τα Posts παραπάνω των παιδιών θα σου συνιστούσα να το κάνεις είναι πάρα πολυ χρήσιμα όλα.
 
Μηνύματα
13
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΊΝΟ. ΑΓΓΛΊΑ
Ταξίδι-Όνειρο
THAILAND
Ένα μικρό Update.Απ. ότι φαίνεται το 2011 είναι πιο τυχερό για 'μένα και τώρα έχω στη κατοχή μου γι αυτό το ταξίδι 1000Ε! Οπότε δε το αναβάλλω, μέσα Φλεβάρη θα πάω Λονδίνο :) Σας ευχαριστώ όλους ξανά :) Cheers
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.090
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αντε καλο ψάξιμο λοιπόν και να περάσεις τέλεια.
Φυσικά μετά περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
 

danev

Member
Μηνύματα
519
Likes
251
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Ένα μικρό Update.Απ. ότι φαίνεται το 2011 είναι πιο τυχερό για 'μένα και τώρα έχω στη κατοχή μου γι αυτό το ταξίδι 1000Ε! Οπότε δε το αναβάλλω, μέσα Φλεβάρη θα πάω Λονδίνο :) Σας ευχαριστώ όλους ξανά :) Cheers
Αντε τυχεράκια.... Καλή Χρονιά....
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Να περάσεις πολύ όμορφα :) Ήθελα να σου πω ότι ακόμα και με 1000 ευρώ στη θέση σου δε θα έδινα χρήματα για London's Eye, Madame Tussauds και London Dungeon. Κυρίως γιατί αυτό που βλέπεις δεν αξίζει συγκριτικά τα χρήματα και την αναμονή στην ουρά (που μπορεί να φτάσει και τις 3 ώρες). Από τα 3, αν θέλεις οπωσδήποτε να πας σε κάποιο, πήγαινε London's Eye.

Μ'αρέσει που δε μασάς στις ειρωνίες των άλλων! Εξάλλου, οι Άγγλοι λένε: Sarcasm is the lowest form of wit. Δεν είναι να το περηφανεύεται κάποιος ότι είναι είρων ή σαρκαστικός!

Have fun!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.297
Μηνύματα
887.144
Μέλη
38.965
Νεότερο μέλος
mareeap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom