Ινδονησία Ταξίδι στο Μπαλί...τα φώτα σας

mariageo

Member
Καλημέρα!

Με το grab μπορείς να πηγαίνεις παντού, έχει και μηχανάκια κ αυτοκίνητα (εάν είσαι με αποσκευές) το καλείς και σε 2 λεπτά είναι στην τοποθεσία που βρίσκεσαι και πάμφθηνα (μισή τιμή κ λιγότερο απ τα τοπικά ταξί). Εμάς τις πρώτες μέρες μας βόλεψε άπειρα, μετά που ξεθαρέψαμε λίγο νοικιάσαμε μηχανάκι, και όπως λέει κ ο Γιώργος μας φάνηκε μια χαρά, αλλά αν δεν ξέρεις γενικά να οδηγείς δε θα σου πρότεινα να το μάθεις στο Μπαλι!

Κάτι άλλο που θα σου έλεγα να προσέξεις, σε περίπτωση που δεν είσαι ιδιαίτερα άνετη με ζωύφια (βλ. κατσαρίδες, τεράστιες αράχνες κλπ) καλό θα ήταν το κατάλυμμα που θα διαλέξεις να μην έχει εξωτερική τουαλέτα, εκτός αν έχεις αποφασίσει να μη την επισκέπτεσαι βράδυ :haha:
Καλημέρα!
Δεν οδηγώ μηχανάκι, μόνο αυτοκίνητο αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ αριστερά οπότε δεν θέλω να ξεκινήσω από το Μπαλί. :) Το grab ακουγεται μια χαρά. Υπάρχει εφαρμογή;;
Σπάνια δεν επισκέπτομαι την τουαλέτα το βράδυ και έχω σκοπό να πιω πολύ μανγκο και smoothies ,οπότε πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου για να είμαι τσιλιαρισμένη, αν και είμαι κουλ με τα έντομα. Αρκεί να είναι φιλικά και μη επικίνδυνα. Άλλωστε εγώ θα επεμβαίνω στο περιβάλλον τους. Οφείλω να είμαι προσεκτική

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλημέρα!
Δεν οδηγώ μηχανάκι, μόνο αυτοκίνητο αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ αριστερά οπότε δεν θέλω να ξεκινήσω από το Μπαλί. :) Το grab ακουγεται μια χαρά. Υπάρχει εφαρμογή;;
Σπάνια δεν επισκέπτομαι την τουαλέτα το βράδυ και έχω σκοπό να πιω πολύ μανγκο και smoothies ,οπότε πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου για να είμαι τσιλιαρισμένη, αν και είμαι κουλ με τα έντομα. Αρκεί να είναι φιλικά και μη επικίνδυνα. Άλλωστε εγώ θα επεμβαίνω στο περιβάλλον τους. Οφείλω να είμαι προσεκτική
Ναι υπάρχει εφαρμογή, και είναι πολύ εύχρηστη! Βλέπεις απ την αρχή το κόστος κάθε διαδρομής οπότε δε θα έχεις κ δυσάρεστες εκπλήξεις. Ότι καλύτερο!

Ότι συναντήσαμε εμείς από ζωύφιο ήταν άκακο και καθόλου επιθετικό, οπότε δε το λέω για να τρομάξεις σε καμία περίπτωση, απλώς στο κομμάτι του μπάνιου για μένα προσωπικά είναι σημαντικό να μην έχω κάθε είδους επισκέπτες 😝

Καλά από smoothies, χυμούς και κάθε είδους εξωτικά ροφήματα θα πάθεις πλάκα!! όλη μέρα τέτοια έπινα! Επίσης μην παραλείψεις να δοκιμάσεις smoothie bowls, είναι σοκ!

mariageo

Member
Ναι υπάρχει εφαρμογή, και είναι πολύ εύχρηστη! Βλέπεις απ την αρχή το κόστος κάθε διαδρομής οπότε δε θα έχεις κ δυσάρεστες εκπλήξεις. Ότι καλύτερο!

Ότι συναντήσαμε εμείς από ζωύφιο ήταν άκακο και καθόλου επιθετικό, οπότε δε το λέω για να τρομάξεις σε καμία περίπτωση, απλώς στο κομμάτι του μπάνιου για μένα προσωπικά είναι σημαντικό να μην έχω κάθε είδους επισκέπτες 😝

Καλά από smoothies, χυμούς και κάθε είδους εξωτικά ροφήματα θα πάθεις πλάκα!! όλη μέρα τέτοια έπινα! Επίσης μην παραλείψεις να δοκιμάσεις smoothie bowls, είναι σοκ!
Ανυπομονώ για όλα!! Τώρα διαβάζω την ιστορία του @Yorgos και έχω κατενθουσιαστεί. Είναι σαν να είμαι ήδη εκεί!!

AnastasiaG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ανυπομονώ για όλα!! Τώρα διαβάζω την ιστορία του @Yorgos και έχω κατενθουσιαστεί. Είναι σαν να είμαι ήδη εκεί!!
Είναι μαγευτικά! Θα περάσεις υπέροχα!! Και να ακούσεις το Γιώργο που λέει από Ubud κ πάνω μόνο, γιατί εμείς κάναμε το λάθος και χάσαμε 3 μέρες nusa dua, πολύ άσκοπα εν τέλει. Αλλά θα επιστρέψουμε να το κάνουμε σωστά! :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom