Καλημέρα!Καλημέρα!
Με το grab μπορείς να πηγαίνεις παντού, έχει και μηχανάκια κ αυτοκίνητα (εάν είσαι με αποσκευές) το καλείς και σε 2 λεπτά είναι στην τοποθεσία που βρίσκεσαι και πάμφθηνα (μισή τιμή κ λιγότερο απ τα τοπικά ταξί). Εμάς τις πρώτες μέρες μας βόλεψε άπειρα, μετά που ξεθαρέψαμε λίγο νοικιάσαμε μηχανάκι, και όπως λέει κ ο Γιώργος μας φάνηκε μια χαρά, αλλά αν δεν ξέρεις γενικά να οδηγείς δε θα σου πρότεινα να το μάθεις στο Μπαλι!
Κάτι άλλο που θα σου έλεγα να προσέξεις, σε περίπτωση που δεν είσαι ιδιαίτερα άνετη με ζωύφια (βλ. κατσαρίδες, τεράστιες αράχνες κλπ) καλό θα ήταν το κατάλυμμα που θα διαλέξεις να μην έχει εξωτερική τουαλέτα, εκτός αν έχεις αποφασίσει να μη την επισκέπτεσαι βράδυ![]()
Δεν οδηγώ μηχανάκι, μόνο αυτοκίνητο αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ αριστερά οπότε δεν θέλω να ξεκινήσω από το Μπαλί.
Σπάνια δεν επισκέπτομαι την τουαλέτα το βράδυ και έχω σκοπό να πιω πολύ μανγκο και smoothies ,οπότε πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου για να είμαι τσιλιαρισμένη, αν και είμαι κουλ με τα έντομα. Αρκεί να είναι φιλικά και μη επικίνδυνα. Άλλωστε εγώ θα επεμβαίνω στο περιβάλλον τους. Οφείλω να είμαι προσεκτική