Περού Ταξίδι στο Περου

AngieS89

Member
Εχω διαβασει οτι καθε μερα διατιθενται καποια (αρκετα) εισητηρια σε εκδοτηριο στο Aguas Calientes που αφορουν αυστηρα την επομενη μερα. Αν θες τσεκαρε το γιατι δεν εχω παει η ιδια για να στο επιβεβαιωσω, απλα το εχω διαβασει.
Το έχω διαβάσει κι εγώ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να το αφήσω τόσο και να φάω και αρκετές ώρες σε μια ουρά χωρίς την βεβαιότητα ότι θα βρω, αγχώθηκα και στην σκέψη 😅

varioAthens

Member
Το έχω διαβάσει κι εγώ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να το αφήσω τόσο και να φάω και αρκετές ώρες σε μια ουρά χωρίς την βεβαιότητα ότι θα βρω, αγχώθηκα και στην σκέψη 😅
Τοτε μηπως μεσω τουριστικου πρακτορειου? Σε καθε περιπτωση ενημερωσε μας γιατι με ενδιαφερει και μενα

AngieS89

Member
Τοτε μηπως μεσω τουριστικου πρακτορειου? Σε καθε περιπτωση ενημερωσε μας γιατι με ενδιαφερει και μενα
Μέσω incarail λέω να τα κλείσω όλα για να μην έχω να ψάχνω που πρέπει να πάω, ενώ δεν μου αρέσει γενικά οτιδήποτε οργανωμένο στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω θα γλιτώσω από το άγχος αν με πάνε σαν τα πρόβατα μαζί με τους υπόλοιπους τουρίστες 🤣

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μόλις μπήκα να τσεκάρω εισιτήρια για Μάτσου Πίτσου και όπως ήταν αναμενόμενο άργησα.. έβλεπα πριν 4-5 μέρες ότι είχε κανονικά, αλλά τώρα έχει μόνο Circuit 1 και Circuit 3..κοίταξα και για πιο μετά τις μέρες που θα είμαστε Κούσκο αλλά δυστυχώς έχει την μέρα που θεωρητικά βάση προγράμματος θα πάμε Αμαζόνιο.. Τι προτείνετε να κάνω; Διάβασα ότι το ένα είναι για πανοραμική θέα και το άλλο μόνο χαμηλά..
Αξίζει να αλλάξω την σειρά και να πάμε πρώτα Αμαζόνιο για να κλείσω το circuit 2 ξεκινώντας αναγκαστικά από Cusco και όχι από Ollantaytambo; Να πάμε δηλαδή Λίμα (2) Πουερτο μαλντοναδο (3) Ollantaytambo (3) κουσκο (4) Λίμα (1) ή να κόψουμε την μια νύχτα από Ollantaytambo αφού αναγκαστικά αν το κάνουμε έτσι Μάτσου Πίτσου θα πάμε από Κουσκο
Άλλαξε τη σειρά και γρήγορα.

AngieS89

Member
Άλλαξε τη σειρά και γρήγορα.
Ετσι όπως είναι τα εισιτήρια (οι οικονομικές επιλογες) φτάνουμε Aguas calientes 14:00 και η είσοδος είναι στις 15:00 να φανταστώ αφού κλείσουμε το all inclusive είναι υπολογισμένο ότι θα είμαστε 15:00 στην είσοδο και θα μας πάνε δεν παίζει να το χάσουμε; Φαντάζομαι δεν θα το έδιναν σαν επιλογή σωστά; Κι επίσης επειδή πάλι η επιστροφή η οικονομική είναι 21:30 το βράδυ μήπως αξίζει μια διανυκτέρευση εκεί να φύγουμε την επόμενη; Γιατί βρίσκω με 20-30€ (χωρίς φυσικά να κάνουμε τσεκ αουτ από Κουσκο)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.383
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom