Περού Ταξίδι στο Περου

AngieS89

Member
Εχω διαβασει οτι καθε μερα διατιθενται καποια (αρκετα) εισητηρια σε εκδοτηριο στο Aguas Calientes που αφορουν αυστηρα την επομενη μερα. Αν θες τσεκαρε το γιατι δεν εχω παει η ιδια για να στο επιβεβαιωσω, απλα το εχω διαβασει.
Το έχω διαβάσει κι εγώ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να το αφήσω τόσο και να φάω και αρκετές ώρες σε μια ουρά χωρίς την βεβαιότητα ότι θα βρω, αγχώθηκα και στην σκέψη 😅

varioAthens

Member
Το έχω διαβάσει κι εγώ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να το αφήσω τόσο και να φάω και αρκετές ώρες σε μια ουρά χωρίς την βεβαιότητα ότι θα βρω, αγχώθηκα και στην σκέψη 😅
Τοτε μηπως μεσω τουριστικου πρακτορειου? Σε καθε περιπτωση ενημερωσε μας γιατι με ενδιαφερει και μενα

AngieS89

Member
Τοτε μηπως μεσω τουριστικου πρακτορειου? Σε καθε περιπτωση ενημερωσε μας γιατι με ενδιαφερει και μενα
Μέσω incarail λέω να τα κλείσω όλα για να μην έχω να ψάχνω που πρέπει να πάω, ενώ δεν μου αρέσει γενικά οτιδήποτε οργανωμένο στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω θα γλιτώσω από το άγχος αν με πάνε σαν τα πρόβατα μαζί με τους υπόλοιπους τουρίστες 🤣

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μόλις μπήκα να τσεκάρω εισιτήρια για Μάτσου Πίτσου και όπως ήταν αναμενόμενο άργησα.. έβλεπα πριν 4-5 μέρες ότι είχε κανονικά, αλλά τώρα έχει μόνο Circuit 1 και Circuit 3..κοίταξα και για πιο μετά τις μέρες που θα είμαστε Κούσκο αλλά δυστυχώς έχει την μέρα που θεωρητικά βάση προγράμματος θα πάμε Αμαζόνιο.. Τι προτείνετε να κάνω; Διάβασα ότι το ένα είναι για πανοραμική θέα και το άλλο μόνο χαμηλά..
Αξίζει να αλλάξω την σειρά και να πάμε πρώτα Αμαζόνιο για να κλείσω το circuit 2 ξεκινώντας αναγκαστικά από Cusco και όχι από Ollantaytambo; Να πάμε δηλαδή Λίμα (2) Πουερτο μαλντοναδο (3) Ollantaytambo (3) κουσκο (4) Λίμα (1) ή να κόψουμε την μια νύχτα από Ollantaytambo αφού αναγκαστικά αν το κάνουμε έτσι Μάτσου Πίτσου θα πάμε από Κουσκο
Άλλαξε τη σειρά και γρήγορα.

AngieS89

Member
Άλλαξε τη σειρά και γρήγορα.
Ετσι όπως είναι τα εισιτήρια (οι οικονομικές επιλογες) φτάνουμε Aguas calientes 14:00 και η είσοδος είναι στις 15:00 να φανταστώ αφού κλείσουμε το all inclusive είναι υπολογισμένο ότι θα είμαστε 15:00 στην είσοδο και θα μας πάνε δεν παίζει να το χάσουμε; Φαντάζομαι δεν θα το έδιναν σαν επιλογή σωστά; Κι επίσης επειδή πάλι η επιστροφή η οικονομική είναι 21:30 το βράδυ μήπως αξίζει μια διανυκτέρευση εκεί να φύγουμε την επόμενη; Γιατί βρίσκω με 20-30€ (χωρίς φυσικά να κάνουμε τσεκ αουτ από Κουσκο)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ετσι όπως είναι τα εισιτήρια (οι οικονομικές επιλογες) φτάνουμε Aguas calientes 14:00 και η είσοδος είναι στις 15:00 να φανταστώ αφού κλείσουμε το all inclusive είναι υπολογισμένο ότι θα είμαστε 15:00 στην είσοδο και θα μας πάνε δεν παίζει να το χάσουμε; Φαντάζομαι δεν θα το έδιναν σαν επιλογή σωστά; Κι επίσης επειδή πάλι η επιστροφή η οικονομική είναι 21:30 το βράδυ μήπως αξίζει μια διανυκτέρευση εκεί να φύγουμε την επόμενη; Γιατί βρίσκω με 20-30€ (χωρίς φυσικά να κάνουμε τσεκ αουτ από Κουσκο)
Με το που θα φτάσετε στο τραίνο ναι, πατε αμέσως στα λεωφορεία για την ανάβαση. Αμέσως όμως.

Να αξίζει η διανυκτέρευση, δε νομίζω. Σουβενιραδικα εχει το aguas calientes και κατι θερμές πηγες που δεν προλαβαίνετε.

AngieS89

Member
Με το που θα φτάσετε στο τραίνο ναι, πατε αμέσως στα λεωφορεία για την ανάβαση. Αμέσως όμως.

Να αξίζει η διανυκτέρευση, δε νομίζω. Σουβενιραδικα εχει το aguas calientes και κατι θερμές πηγες που δεν προλαβαίνετε.
Αν έχει ουρά όπως λένε στα λεωφορεία και υπάρχει πιθανότητα να αργήσουμε ή το all inclusive μας εξασφαλίζει την είσοδο όπως και να έχει; Αυτό με αγχώνει πιο πολύ.. προσπαθώ να καταλάβω αν το all inclusive αφορά τις κρατήσεις ή το σύνολο της εμπειρίας και ότι αναλαμβάνουν να μας μεταφέρουν παντού με κάποιον από το γραφείο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν έχει ουρά όπως λένε στα λεωφορεία και υπάρχει πιθανότητα να αργήσουμε ή το all inclusive μας εξασφαλίζει την είσοδο όπως και να έχει; Αυτό με αγχώνει πιο πολύ.. προσπαθώ να καταλάβω αν το all inclusive αφορά τις κρατήσεις ή το σύνολο της εμπειρίας και ότι αναλαμβάνουν να μας μεταφέρουν παντού με κάποιον από το γραφείο
Καλή ερώτηση, δεν το ξέρω. Τα λεωφορεία εχουν ουρά αλλα αυτοί που ειναι να μπουν στις 3 θα μπουν στις 3, αυτοί που ειναι στις 4 ομοίως κλπ. Αν φτάσετε 2, τότε 2.15 είστε στην ουρά των λεωφορείων. Θα εχετε τρέξιμο πάντως.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Ετσι όπως είναι τα εισιτήρια (οι οικονομικές επιλογες) φτάνουμε Aguas calientes 14:00 και η είσοδος είναι στις 15:00
Αν έχει ουρά όπως λένε στα λεωφορεία και υπάρχει πιθανότητα να αργήσουμε ή το all inclusive μας εξασφαλίζει την είσοδο όπως και να έχει;
Την καθεαυτή διαδρομή του λεωφορείου υπολόγιζέ την στο μισάωρο. Πράγματι έχει μεγάλη ουρά στα λεωφορεία, που υποθέτω όμως πως εξαρτάται και από την ώρα της επιβίβασης. Προσωπικά με είχε αγχώσει, γιατί θυμάμαι ότι περίμενα περίπου 40' για την επιβίβασή μου, ενώ το εισιτήριο το είχα εκδώσει από πριν ηλεκτρονικά. Καλό θα ήταν να έχεις μεγαλύτερη άνεση χρόνου, αλλά η μια ώρα από την άφιξή σου με το τρένο έως την είσοδό σου στον αρχαιολογικό χώρο κανονικά σε φτάνει. Εξάλλου υπάρχει και ο προβλεπόμενος χρόνος ανοχής για την είσοδό σου από την ώρα που γράφει το εισιτήριο.
Δεν έχω την εμπειρία του all inclusive, αλλά υποθέτω πως θα τα έχουν υπολογισμένα.

traveller@86

Member
Μόλις μπήκα να τσεκάρω εισιτήρια για Μάτσου Πίτσου και όπως ήταν αναμενόμενο άργησα.. έβλεπα πριν 4-5 μέρες ότι είχε κανονικά, αλλά τώρα έχει μόνο Circuit 1 και Circuit 3..κοίταξα και για πιο μετά τις μέρες που θα είμαστε Κούσκο αλλά δυστυχώς έχει την μέρα που θεωρητικά βάση προγράμματος θα πάμε Αμαζόνιο.. Τι προτείνετε να κάνω; Διάβασα ότι το ένα είναι για πανοραμική θέα και το άλλο μόνο χαμηλά..
Αξίζει να αλλάξω την σειρά και να πάμε πρώτα Αμαζόνιο για να κλείσω το circuit 2 ξεκινώντας αναγκαστικά από Cusco και όχι από Ollantaytambo; Να πάμε δηλαδή Λίμα (2) Πουερτο μαλντοναδο (3) Ollantaytambo (3) κουσκο (4) Λίμα (1) ή να κόψουμε την μια νύχτα από Ollantaytambo αφού αναγκαστικά αν το κάνουμε έτσι Μάτσου Πίτσου θα πάμε από Κουσκο
Για ποιον μήνα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.384
Μέλη
40.022
Νεότερο μέλος
Όμηρος Μωαμεθ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα