Σλοβακία Ταξίδι στο ...κέντρο της Ευρώπης!!!

paefstra

Member
Μηνύματα
13.050
Likes
41.176
Εγώ, με κίνδυνο να θεωρηθώ off topic, θα έλεγα στη mikri tsompana να δεχτεί με χαρά τα 300 της χρηματοδότησης της μαμάς της και να θεωρήσει ότι όντως είναι λίγα για ένα ταξίδι όπως το θέλει. Και να μην το θεωρήσει αφορμή να ζητήσει μεγαλύτερη χρηματοδότηση, αλλά να συνεχίσει βάζει ψηλούς στόχους στον τρόπο που ταξιδεύει και να μη συμβιβαστεί σε γεύματα πείνας και ξεροστάλιασμα έξω από τα μουσεία. Ας είναι αφορμή να βρει μια δουλειά του ποδαριού για ένα διάστημα κι ας ζήσει τη χαρά και το καμάρι να χρηματοδοτεί η ίδια τη μεγάλη αγάπη της, χωρίς εκπτώσεις. Προσωπικά, το έκανα ως φοιτήτρια και έκανα τις διακοπές που ονειρευόμουν κάθε φορά.
 

sakisk

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Αλσατία (πολλλλές ημέρες)
Όταν σχεδιάζεις στο μυαλό σου ένα ταξίδι, έχοντας περιορισμένο προϋπολογισμό, είσαι πάντοτε πρόθυμος να κάνεις υποχωρήσεις και να αφαιρέσεις πράγματα, σκεπτόμενος ότι θα δεις πράγματα και θα σου μείνουν αναμνήσεις.
Δεν υπολογίζεις όμως ποτέ το πόσο θα χαλάσει η διάθεση σου όταν θα έχεις φθάσει εκεί και θα ανακαλύπτεις ότι τα μουσεία που είχες αφαιρέσει στο σχεδιασμό σου είναι τελικά ελκυστικά, ότι και καφέ θέλεις να πιεις, ότι και νερό θα πρέπει να αγοράσεις, ότι και καλά θα πρέπει να φας κάποια στιγμή, ότι και μια βόλτα το βράδυ είναι απαραίτητη για να σου φτιάξει το κέφι. Η χαλασμένη σου διάθεση θα καταστρέψει ολόκληρη την εμπειρία, ειδικά όταν είναι εμπειρία που την περιμένεις καιρό.
Για να κλείσω, τα 300 ευρώ δεν φθάνουν παρά μόνο για 6 έως 7 ημέρες, με εξασφαλισμένη τη διαμονή και τα αεροπορικά. Μείνε στη Μπρατισλάβα όλα τα βράδια, κάνε τις βόλτες σου στο ιστορικό της κέντρο που είναι μικρό, κάνε 2 ημερήσιες σε Βιέννη και Βουδαπέστη για να δεις επιφανειακά τις πόλεις και να βγάλεις φωτογραφίες, και ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά για να κάνεις ένα ταξίδι που θα το ευχαριστηθείς πραγματικά.
 

fenaki

Member
Μηνύματα
43
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Με 300 μπορείς να πας ένα ωραίο ταξιδάκι, αξιοπρεπές, με τα βασικά (σε καμία περίπτωση χλίδες) μόνο αν μειώσεις λιγάκι τις μέρες. Ας πούμε 8 μέρες, με μία μόνο εξόρμηση, πολύ επιλεκτικά μουσεία, ψαξιμο, ψαξιμο, ψαξιμο για όλα! φυσικά 300 θα είναι καθαρά τα έξοδά σου εκεί, τίποτα παραπάνω. Στην ηλικία σου είμαι και κάπου εκεί ξοδεύω πάντα,για πιο ακριβές πόλεις μου φτάνουν για 5 μέρες και για πιο φθηνές 7 και 8 και δε στερούμαι τίποτα (φυσικά δεν αφήνω ούτε ένα μουσείο και σκάω από το φαγητό! και από το ποτό, μόνο να τύχει!) για τις πόλεις αυτές(εκτός βιεννης) είναι οκ. Σκέψου φυσικά και αυτό που ανέφεραν παραπάνω, τρία τέσσερα μεροκάματα και τα χρήματα στο πορτοφόλι σου μόλις αυξήθηκαν! (το κάνω πάντα!!!);)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.161
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom