Ταξιδιωτικές εκπομπές

Iris_90

Member
Μηνύματα
758
Likes
3.828
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Προσωπικά τον Ευτύχη τον συμπαθώ παρότι ποτέ μα ποτέ δεν αναφέρεται σε νυχτερινή διασκέδαση σε οποιαδήποτε προορισμό. Ο Δούσης μου βγάζει μια αντιπάθεια, στις Εικόνες που έκανε πολλά χρόνια πριν δεν τον θυμόμουν έτσι. Η μπορεί εγώ να μην τα θυμάμαι καλά. Ο δε Θάνος Παπαδημητρίου δεν παλεύεται με τίποτα. Ενώ πάει σε ωραία και ενδιαφέροντα μέση, δεν αντέχω να τον ακούσω πάνω από 1-2 λεπτά. Celebrity Travel εξίσου αντιπαθητικό και στημένο με βλαχοσελέμπριτι, για Ίνα Ταράντου δεν έχω άποψη, Μάνεσης πολύ δήθεν, Τσόκλη αδιάφορη, Βανδή ουδέν σχόλιον...Αγαπημένος μου από ξένες εκπομπές ο μακαρίτης ο Anthony Bourdain.
@LikeNoOther Εντάξει γούστα είναι αυτά . Εμένα οι εκπομπές του Δούση μου αρέσουν περισσότερο . Και του Ευτύχη καλές είναι . Δεν αντέχω τη φωνή του Θάνου Παπαδημητρίου ενώ έκανε ωραίες εκπομπές . Επίσης δε μπορώ τον Νίκο Κοκλώνη (πολύ τουπέ ρε παιδιά) . Την Ίνα Ταράντου τη βρίσκω αντιπαθητική και ψεύτικη . Η Μάγια Τσόκλη έκανε φοβερές εκπομπές . Όσο για τη Βανδή εντάξει , ούτε κλαίει , ούτε γελάει στη παρουσίαση . Πιο πολύ της πάει ο ρόλος της τραγουδίστριας .
 

Μάγδα

Member
Μηνύματα
350
Likes
1.337
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Για μένα Μάγια Τσόκλη. Αξεπέραστη, κάτι μεταξύ ταξιδιωτικής εκπομπής και ντοκιμαντέρ. Εννοείται ότι βλέπω και Ευτύχη και Δούση. Άλλη φιλοσοφία ο καθένας. Τους παρακολουθώ και τους δυο. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τις υπέροχες ταξιδιωτικές εκπομπές, κυρίως γαλλικές, της ΕΤ3 όπως το Απίθανα ταξίδια με τρένο (ένας τύπος που μας δείχνει τον κόσμο μέσα από τα ταξίδια του με τρένο) ή το Ένα λουλούδι στο πέλαγος (μια οικογένεια που γυρίζει τον κόσμο με το ιστιοπλοϊκό της). Πολύ καλές και οι δύο.
Υ.Γ. Αγαπώ και Βαγιάτα. Η εκπομπή με το τροχόσπιτο. Κυρίως για το χιούμορ που βγάζει το παρεάκι.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.604
Likes
9.841
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μηνύματα
43
Likes
152
Εννοείται ότι παρακολουθώ και τις υπέροχες ταξιδιωτικές εκπομπές, κυρίως γαλλικές, της ΕΤ3 όπως το Απίθανα ταξίδια με τρένο (ένας τύπος που μας δείχνει τον κόσμο μέσα από τα ταξίδια του με τρένο) ή το Ένα λουλούδι στο πέλαγος (μια οικογένεια που γυρίζει τον κόσμο με το ιστιοπλοϊκό της). Πολύ καλές και οι δύο.
Για την ακρίβα Γαλλόφωνα μεν, αλλά Καναδικά κυρίως τα ντοκιμαντέρ που αγοράζει η ΕΡΤ.:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.779
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom