taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Τους βλέπω σε διάφορα social στην αρχή ζήλευα και σκεφτόμουν ποπο ζωάρα. Μετά όταν είδα αρκετά βίντεο μου φαινόταν σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά...
Δεν κατάλαβα, είναι κριτίριο το να σας αρέσει ή όχι η ζωή (ή η ζωάρα) του άλλου για να δείτε μια ταξιδιωτική εκπομπή και να τη βρείτε ενδιαφέρουσα ή αδιάφορη; Το interaction του με το μέρος και την παρουσίαση του τόπου θέλω να δω, όχι να κάνω κοινωνική κριτική στη ζωή του άλλου.Μου εβγαιναν λογω αλγοριθμου. Δεν μου φανηκε ποτε κατι αξιοζηλευτο στη ζωη που ζουν.
Τωρα τελευταια πεφτει cancel γιατι φαινεται πως το πως θα ζησουν (και οχι "ταξιδεψουν") ανεξοδα και με καποιο εισοδημα απο το περιεχομενο εγινε πιο σημαντικο.
Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη εκπομπή (κανάλι). Μισό επεισόδιο είδα (Σόφια), και τους είδα να απαγγέλουν πληροφορίες για αξιοθέατα σα να διαβάζουν lonely planet, κάνοντας λάθη με το κιλό, ενώ διάλεγαν αξιοθέατα παραλείποντας τα πιο σημαντικά που ήταν παραδίπλα τους (π.χ. στη Σόφια, δε μπήκαν καν στην Αγία Σοφία), και το έκλεισα στα 15'. Ή το κάνεις και το κάνεις σοβαρά και διαβασμένος, ή δεν το κάνεις και εστιάζεις σε κάτι που το ξέρεις (π.χ. φαγητό, να μιλάς στον κόσμο στο δρόμο, μαγαζιά κοκ.).
Ντάξει βέβαια, στα Ελληνικά δεν έχουμε και πληθώρα καλύτερων επιλογών...