Ταξιδιωτικές εκπομπές

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τους βλέπω σε διάφορα social στην αρχή ζήλευα και σκεφτόμουν ποπο ζωάρα. Μετά όταν είδα αρκετά βίντεο μου φαινόταν σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά...
Μου εβγαιναν λογω αλγοριθμου. Δεν μου φανηκε ποτε κατι αξιοζηλευτο στη ζωη που ζουν.
Τωρα τελευταια πεφτει cancel γιατι φαινεται πως το πως θα ζησουν (και οχι "ταξιδεψουν") ανεξοδα και με καποιο εισοδημα απο το περιεχομενο εγινε πιο σημαντικο.
Δεν κατάλαβα, είναι κριτίριο το να σας αρέσει ή όχι η ζωή (ή η ζωάρα) του άλλου για να δείτε μια ταξιδιωτική εκπομπή και να τη βρείτε ενδιαφέρουσα ή αδιάφορη; Το interaction του με το μέρος και την παρουσίαση του τόπου θέλω να δω, όχι να κάνω κοινωνική κριτική στη ζωή του άλλου.

Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη εκπομπή (κανάλι). Μισό επεισόδιο είδα (Σόφια), και τους είδα να απαγγέλουν πληροφορίες για αξιοθέατα σα να διαβάζουν lonely planet, κάνοντας λάθη με το κιλό, ενώ διάλεγαν αξιοθέατα παραλείποντας τα πιο σημαντικά που ήταν παραδίπλα τους (π.χ. στη Σόφια, δε μπήκαν καν στην Αγία Σοφία), και το έκλεισα στα 15'. Ή το κάνεις και το κάνεις σοβαρά και διαβασμένος, ή δεν το κάνεις και εστιάζεις σε κάτι που το ξέρεις (π.χ. φαγητό, να μιλάς στον κόσμο στο δρόμο, μαγαζιά κοκ.).
Ντάξει βέβαια, στα Ελληνικά δεν έχουμε και πληθώρα καλύτερων επιλογών...

kabamarou

Member
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν στο inernet σελίδες που μπορείς να αγοράσεις ακολούθους.

Από την στιγμή που θα κάνεις ένα τέτοιο ξεκίνημα μπορείς στην συνέχεια να αποκτήσεις πολύ πιο εύκολα και πραγματικούς ακολούθους καθότι όπως και στα cafebars ισχύει η λογική του ότι ο κόσμος πάει στον κόσμο.

Προκλητικές δηλώσεις επίσης στα videos δημιουργούν και πραγματικά σχόλια από εξοργισμένους παρατηρητές. Το μεγάλο πλήθος των σχολίων επίσης δημιουργεί έναν καλύτερο αλγόριθμο που κάνει την σελίδα του χρήστη να εμφανίζεται περισσότερο στα προτεινόμενα των άλλων. Για αυτόν τον λόγο φυσικά υπάρχουν και οι σελίδες που πληρώνεις για να δημιουργήσουν ψεύτικα σχόλια.

Δεν θα χάσει ακολούθους έτσι ο χρήστης όμως και άρα θα λειτουργήσει εναντίον του αυτό; Δεν έχω κάνει διατριβή σε αυτό το πράγμα αλλά ανέκαθεν υπήρχαν πολλοί καλλιτέχνες που προκαλούσαν και δημιουργούνταν ένα μίσος εναντίον τους αλλά ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο διαφημίζονταν και το γνώριζαν φυσικά αυτό.

Το να ανεβάζεις πολύ συχνά φωτογραφίες η videos επίσης μπορεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο αλγόριθμο και να εμφανίζεται πάλι η σελίδα σου στα προτεινόμενα των άλλων. Γνωρίζοντας το αυτό ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει βιαστικά περισσότερες αναρτήσεις που δεν έχουν να πουν κάτι το ιδιαίτερο η μπορεί να περιέχουν και λάθη.

*Πληροφοριακά όλα αυτά βέβαια. Την συγκεκριμένη σελίδα που αναφέρεται δεν την γνωρίζω και δεν ξέρω για το τι έκανε η δεν έκανε

*Από tiktok δεν γνωρίζω αλλά στο instagram μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον και να μην εμφανίζεται στα προτεινόμενα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Να θυμίσω ότι πριν μερικούς μήνες είχαμε στο φόρουμ κακοπροαιρετα σχόλια για κάποια μέλη που τόλμησαν να γράψουν ότι έκαναν πολλά ταξίδια την προηγούμενη χρονιά. Ας φανταστούμε τι θα γινόταν σε κάποια πλατφόρμα με μεγαλύτερη προβολή και τι σχόλια θα μάζευαν.
Μεμονωμένα -ευτυχώς- περιστατικά από θλιβερή μειοψηφία, δεν είναι καν άξιο αναφοράς.
Γι' αυτό είμαστε εδώ κι όχι σε άλλη πλατφόρμα. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.876
Νεότερο μέλος
tourmousogloug@pi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom