Ταξιδιωτικές εκπομπές

psilos3

Member
Μηνύματα
7.491
Likes
59.832
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ειλικρινα οι επαγγελματιες ταξιδευτες που προβαλλουν τα ταξιδια τους πιστευω οτι δεν εχουν καμια απολυτως αξιοπρεπεια.
Ναι το έχουμε δει πολλές φορές το παράδειγμα τελευταία (δε μιλάω για τους συγκεκριμένους) δυστυχώς. Όταν αποσκοπούν σε κέρδος τα πράγματα αλλάζουν για όλους, ακόμα και γι' αυτούς που κάποτε θαυμάζαμε.
 

8avos

Member
Μηνύματα
833
Likes
7.528
Ο Μοτοσυκλετισμος ειναι το τελευταίο κάστρο που θα πέσει στο βωμό του χρήματος.

Οι GreekAdvRiders είναι μια ομάδα από την Κατερίνη,όπου ο ένας τους,ο δημιουργός του καναλιού,ζει πλέον μέσα απ αυτό,δημιουργώντας περιεχόμενο με σεβασμό,χιούμορ !

Το λινκ που παρέθεσα είναι απ το περσινό τους ταξίδι στο Περου με μοτο.

Πρόσφατα το ενα μέλος της ομάδας τους,έχασε την ζωή του στις θάλασσες της Χαλκιδικής απροσδόκητα!
 

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.777
Likes
9.823
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Καλά και το να είσαι ενήλικας και να πηγαίνεις για να κράξεις κάτω από τέτοια βίντεο είναι θλιβερό, αν όχι κατάντια. Ας κρατήσουν την οργή τους όλοι αυτοί για τα πράγματα που έχουν σημασία αλλά λογικά σε αυτά είναι μόνιμα στη φάπα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μηνύματα
932.877
Μέλη
39.875
Νεότερο μέλος
Spyr Der

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom