Ταξιδιωτικές εκπομπές

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ειλικρινα οι επαγγελματιες ταξιδευτες που προβαλλουν τα ταξιδια τους πιστευω οτι δεν εχουν καμια απολυτως αξιοπρεπεια.
Ναι το έχουμε δει πολλές φορές το παράδειγμα τελευταία (δε μιλάω για τους συγκεκριμένους) δυστυχώς. Όταν αποσκοπούν σε κέρδος τα πράγματα αλλάζουν για όλους, ακόμα και γι' αυτούς που κάποτε θαυμάζαμε.

8avos

Member
Ο Μοτοσυκλετισμος ειναι το τελευταίο κάστρο που θα πέσει στο βωμό του χρήματος.

Οι GreekAdvRiders είναι μια ομάδα από την Κατερίνη,όπου ο ένας τους,ο δημιουργός του καναλιού,ζει πλέον μέσα απ αυτό,δημιουργώντας περιεχόμενο με σεβασμό,χιούμορ !

Το λινκ που παρέθεσα είναι απ το περσινό τους ταξίδι στο Περου με μοτο.

Πρόσφατα το ενα μέλος της ομάδας τους,έχασε την ζωή του στις θάλασσες της Χαλκιδικής απροσδόκητα!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Καλά και το να είσαι ενήλικας και να πηγαίνεις για να κράξεις κάτω από τέτοια βίντεο είναι θλιβερό, αν όχι κατάντια. Ας κρατήσουν την οργή τους όλοι αυτοί για τα πράγματα που έχουν σημασία αλλά λογικά σε αυτά είναι μόνιμα στη φάπα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλά και το να είσαι ενήλικας και να πηγαίνεις για να κράξεις κάτω από τέτοια βίντεο είναι θλιβερό, αν όχι κατάντια.
Να σου πω την αλήθεια αντιπαρατέθηκα σε 1-2 βίντεο (όπως έχω γράψει και εγκωμιαστικά σχόλια σε άλλα) με κόσμιο πάντα τρόπο, καθώς είχαν πέρα για πέρα άδικο στο θέμα που ανέλυσαν κράζοντας γνωστή Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία.
Μετά κατάλαβα βέβαια ότι όλα γινόταν για τα κλικ και τις προβολές, οπότε το άφησα κατά μέρος. :haha:
Πολλές φορές όπως έγραψε και ο @8avos πολύ εύστοχα, κάποια πράγματα γίνονται επίτηδες.

Ας κρατήσουν την οργή τους όλοι αυτοί για τα πράγματα που έχουν σημασία αλλά λογικά σε αυτά είναι μόνιμα στη φάπα.
Αυτό το φαινόμενο είναι γενικό νομίζω όπου δίνεται βήμα σχολιασμού, δεν έχει να κάνει μόνο με τέτοια βίντεο αλλά με όλα. Υπάρχει άπειρη τοξικότητα, οργή και κακία στην Ελληνική κοινωνία. Βασικά δε ξέρω αν είναι μόνο στην Ελληνική...

8avos

Member
Καλά και το να είσαι ενήλικας και να πηγαίνεις για να κράξεις κάτω από τέτοια βίντεο είναι θλιβερό, αν όχι κατάντια. Ας κρατήσουν την οργή τους όλοι αυτοί για τα πράγματα που έχουν σημασία αλλά λογικά σε αυτά είναι μόνιμα στη φάπα.
Μα τα social αυτό έχουν ως σκοπό....να απορροφηθείς από αυτά σε τέτοιο βαθμό ώστε να αρχίζεις να "λαμβάνεις λόγο" συζητώντας αρχικά και μετά "δικάζοντας" ώστε την κρίσιμη ώρα σε μια live απόφαση,να γίνεις το πειθήνιο αρνάκι κουνώντας συγκαταβατικά το κεφαλάκι

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αυτό το φαινόμενο είναι γενικό νομίζω όπου δίνεται βήμα σχολιασμού, δεν έχει να κάνει μόνο με τέτοια βίντεο αλλά με όλα. Υπάρχει άπειρη τοξικότητα, οργή και κακία στην Ελληνική κοινωνία. Βασικά δε ξέρω αν είναι μόνο στην Ελληνική...
Παντού αρπάζονται. Είναι ένας βολικός τρόπος να ξεσπάς τα νεύρα σου.
Πάντως αυτό το κακό με τους αλγόριθμους που σου πετάει ό,τι νάναι και πριν το καταλάβεις έχεις μαζέψει ένα σωρό σκουπίδια, είναι μάστιγα. Κουράσανε και οι δήθεν ινφλουένσερ, όλοι οι πουθενάδες μαζεύτηκαν για να βγάλουν χρήμα εύκολα, δίχως κανένα περιεχόμενο. Προσβλέπω μελλοντικά ο κόσμος να αρχίσει να κλείνει μαζικά λογαριασμούς, μπαιλντισμένοι από την τοξικότητα.

Για το συγκεκριμένο ζευγάρι ξαναλέω, απορώ πως διάολο μάζεψαν 230000 συνδρομητές δείχνοντας το απόλυτο τίποτα, εδώ μέσα μόνο έχουμε ένα σωρό μέλη που κάνουν νομαδισμό για μήνες σε πολύ πιο ενδιαφέροντα μέρη, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος από αυτούς έφτιαξε κανάλι.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για το συγκεκριμένο ζευγάρι ξαναλέω, απορώ πως διάολο μάζεψαν 230000 συνδρομητές δείχνοντας το απόλυτο τίποτα, εδώ μέσα μόνο έχουμε ένα σωρό μέλη που κάνουν νομαδισμό για μήνες σε πολύ πιο ενδιαφέροντα μέρη, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος από αυτούς έφτιαξε κανάλι.
Είναι πάρα πολύ απλό, ο κόσμος θέλει την ευκολία του και προτιμάει κυρίως τα βιντεάκια μετά και τη μάστιγα που ονομάζεται τικ-τοκ, παρά να κάτσει να διαβάσει δύο ουσιαστικές πληροφορίες.

Όσο για το φόρουμ, γεγονός είναι πως υπάρχει μια ποιότητα υψηλότερη σαφώς από το μέσο όρο, από ανθρώπους που κυριότερα θέλουν να μοιραστούν τη γνώση χωρίς να αποσκοπούν σε κάτι, είτε αυτό ονομάζεται προσωπική προβολή είτε κέρδος. Συνήθως κάτι τέτοιους δε τους σηκώνει το κλίμα.

(Για να είμαι δίκαιος και να επιστρέψω στο θέμα έχω βρει κάποια ενδιαφέροντα βίντεο των παιδιών σε Βραζιλία, Παραγουάη κτλ, όχι όμως εδώ και καιρό).

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Είναι πάρα πολύ απλό, ο κόσμος θέλει την ευκολία του και προτιμάει κυρίως τα βιντεάκια μετά και τη μάστιγα που ονομάζεται τικ-τοκ, παρά να κάτσει να διαβάσει δύο ουσιαστικές πληροφορίες.

Όσο για το φόρουμ, γεγονός είναι πως υπάρχει μια ποιότητα υψηλότερη σαφώς από το μέσο όρο, από ανθρώπους που κυριότερα θέλουν να μοιραστούν τη γνώση χωρίς να αποσκοπούν σε κάτι, είτε αυτό ονομάζεται προσωπική προβολή είτε κέρδος. Συνήθως κάτι τέτοιους δε τους σηκώνει το κλίμα.

(Για να είμαι δίκαιος και να επιστρέψω στο θέμα έχω βρει κάποια ενδιαφέροντα βίντεο των παιδιών σε Βραζιλία, Παραγουάη κτλ, όχι όμως εδώ και καιρό).
Υπάρχει ενα και μοναδικο αντίδοτο για τετοιες σαβουρες ,οπως κατέληξε να ειναι η συγκεκριμένη σελίδα ,που κι εγω παρακολουθούσα καιρο πριν.
Unfollow...
Ειδάλλως συμμετέχουμε και μεις σε αυτο το ανήθικο παιχνίδι τον σοσιαλ.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Υπάρχει ενα και μοναδικο αντίδοτο για τετοιες σαβουρες ,οπως κατέληξε να ειναι η συγκεκριμένη σελίδα ,που κι εγω παρακολουθούσα καιρο πριν.
Unfollow...
Αυτό λέμε Κυριάκο, δεν τους ακολουθούμε καν! Εγώ μπήκα και τους είδα παλιότερα όταν ξεκίνησαν τις βόιλτες στη Λατινική Αμερική, δεν είδα κάτι ενδιαφέρον και δεν πάτησα follow. Από τότε συχνά πυκνά μου τους "πετάει" . Ευτυχώς tik tok δεν έχω, μου φτάνει το κάψιμο από τα υπόλοιπα.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Να σου πω την αλήθεια αντιπαρατέθηκα σε 1-2 βίντεο (όπως έχω γράψει και εγκωμιαστικά σχόλια σε άλλα) με κόσμιο πάντα τρόπο, καθώς είχαν πέρα για πέρα άδικο στο θέμα που ανέλυσαν κράζοντας γνωστή Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία.
Το να γράψεις τη γνώμη σου ή να επισημάνεις ότι κάτι που λένε δεν ισχύει είναι φυσιολογικό, αν το γράψεις ανθρώπινα προφανώς. Αν αρχίσεις τα τι λέτε ρε άσχετοι εγώ θα σας πω κλπ ή τους κράζεις κάτω από τα βίντεο τους για τον τρόπο ζωής τους είναι η κατάντια.

Υπάρχει άπειρη τοξικότητα, οργή και κακία στην Ελληνική κοινωνία. Βασικά δε ξέρω αν είναι μόνο στην Ελληνική...
Ναι είναι μάλλον παγκόσμιο φαινόμενο δυστυχώς.

εδώ μέσα μόνο έχουμε ένα σωρό μέλη που κάνουν νομαδισμό για μήνες σε πολύ πιο ενδιαφέροντα μέρη, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος από αυτούς έφτιαξε κανάλι.
Να θυμίσω ότι πριν μερικούς μήνες είχαμε στο φόρουμ κακοπροαιρετα σχόλια για κάποια μέλη που τόλμησαν να γράψουν ότι έκαναν πολλά ταξίδια την προηγούμενη χρονιά. Ας φανταστούμε τι θα γινόταν σε κάποια πλατφόρμα με μεγαλύτερη προβολή και τι σχόλια θα μάζευαν.

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Καλημέρα.
Το πιο θλιβερό με όλη αυτήν την εξάρτηση των νέων από τέτοιες ηλεκτρονικές σαχλαμάρες είναι ότι έχει γίνει τρόπος ζωής. Αμφιβάλλω αν αυτά τα παιδιά ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο ουσιαστικό στη ζωή τους. Και πως θα κάνουν σχέσεις -παντός είδους- όταν επικοινωνούν μόνο μέσα από τις μηχανές; Μου θυμίζει την ταινία "Simone" με τον Αλ Πατσίνο. Στο τέλος οι infuencers θα είναι οι ίδιες οι μηχανές! Αν δεν έγιναν ήδη. Ποιος το ξέρει..

Πρόσφατα διάβασα κάπου και μου άρεσε πολύ η απάντηση της Μελάνια Τραμπ όταν την ρώτησαν αν παντρεύτηκε τον Τραμπ επειδή ήταν αυτός που ήταν.
Απάντησε:
«Δεν μπορείς να κοιμηθείς, να αγκαλιάσεις ή να μιλήσεις για όμορφα πράγματα, με ένα διαμέρισμα, ένα αεροπλάνο ή ένα αμάξι. Νιώθεις κενός. Αν κάποιος πει ότι είμαι μαζί του επειδή είναι πλούσιος και διάσημος, απλώς δεν με ξέρει»

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
απορώ πως διάολο μάζεψαν 230000 συνδρομητές
Κάτι που έχω υποπτευθεί κατά καιρούς αλλά δεν μπορώ προφανώς ν' αποδείξω, είναι ότι ίσως δεν είναι συνδρομητές όλοι αυτοί αλλά ηλεκτρ. "οντότητες" που τα παιδάκια ονομάζουν bots (=robots) στα παιχνίδια τους.
Δλδ. ψεύτικοι λογαριασμοί που καθοδηγούνται κεντρικά από λίγους "υπαλλήλους".

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.875
Νεότερο μέλος
Spyr Der

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom