varioAthens
Member
Εγω θεωρω οτι συμφωνει γιατι εχει κανει Likeτην @katkats την ρωτήσαμε;![]()
Εγω θεωρω οτι συμφωνει γιατι εχει κανει Likeτην @katkats την ρωτήσαμε;![]()
Έτοιμο είναι το σύστημα, έχω κάνει προεργασία και την ξεδιπλώνω σ' αυτό το νήμα αναλυτικά.Και οι δύο προσεγγίσεις είναι οκ με την προϋπόθεση οτι υπάρχει κόσμος να εργαστεί για αυτές. Χωρίς συμμετοχή και το καλύτερο σύστημα ...καταρρέει.
)Αυτό είναι πράγματι εργασία με τα όλα της. Θα τη μελετήσω!Έτοιμο είναι το σύστημα, έχω κάνει προεργασία και την ξεδιπλώνω σ' αυτό το νήμα αναλυτικά.
Τι πιο εύκολο για παράδειγμα να πάρουμε τις πιο πολυψηφισμένες πρωτιές της δεκαετίας και να τις βάλουμε σ' ένα διαγωνισμό.
Ή έστω κάτι αντίστοιχο.
(ή απλά δώστε το βραβείο από τώρα στον @Yorgos να μη παιδευόμαστε![]()
)
Βγαίνει έτσι, θεωρητικά έχουμε 9-11 διαγωνισμούς κάθε χρονιά, αλλά και πάλι μιλάμε για μεγάλο νούμερο τύπου 14 διαγωνισμούς (τόσοι είναι) για την ιστορία του έτους.Εμενα μου αρέσει και η ιδέα "της ιστορίας της χρονιας" αρχικά.
Ε δε βιαζόμαστε, δε χρειάζεται να έχουμε αποτελέσματα άμεσα... Την πλάκα μας κάνουμε να θυμηθούμε παλιές βραβευμένες ιστορίες. Ας πάρει και χρόνια, έτσι κι αλλιώς γέροντες είμαστε, δίπλα στο τζάκι καθόμαστε πίνοντας φλαμούρι.Βγαίνει έτσι, θεωρητικά έχουμε 9-11 διαγωνισμούς κάθε χρονιά, αλλά και πάλι μιλάμε για μεγάλο νούμερο τύπου 14 διαγωνισμούς (τόσοι είναι) για την ιστορία του έτους.
Θα μπορούσε να γίνει πιο συμπυκνωμένα ίσως. Δε ξερω, προτάσεις κάνουμε.
Σωστό κι αυτό, σκέψου όμως πως έτσι θα τρέχουν δύο διαγωνισμοί παράλληλα, ο κανονικός μας και ο «ρετρό» αν το θέσουμε έτσι. Πόσο λειτουργικό θα είναι όλο αυτό;Ε δε βιαζόμαστε, δε χρειάζεται να έχουμε αποτελέσματα άμεσα... Την πλάκα μας κάνουμε να θυμηθούμε παλιές βραβευμένες ιστορίες. Ας πάρει και χρόνια
Καταπληκτικό το Φλαμούρι, τι μου θύμισες!δίπλα στο τζάκι καθόμαστε πίνοντας φλαμούρι.