Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Ιανουάριος - Μάιος 2022

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Πέτυχα τα δύο πρώτα, αλλά συγχαρητήρια σε όλους που μοιραζεστε τα ταξίδια σας και μας γεμίζετε χαρά αλλά και γνωσεις

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Και οι δύο προσεγγίσεις είναι οκ με την προϋπόθεση οτι υπάρχει κόσμος να εργαστεί για αυτές. Χωρίς συμμετοχή και το καλύτερο σύστημα ...καταρρέει.
Έτοιμο είναι το σύστημα, έχω κάνει προεργασία και την ξεδιπλώνω σ' αυτό το νήμα αναλυτικά.
Τι πιο εύκολο για παράδειγμα να πάρουμε τις πιο πολυψηφισμένες πρωτιές της δεκαετίας και να τις βάλουμε σ' ένα διαγωνισμό.
Ή έστω κάτι αντίστοιχο.

(ή απλά δώστε το βραβείο από τώρα στον @Yorgos να μη παιδευόμαστε :haha: :haha: )

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έτοιμο είναι το σύστημα, έχω κάνει προεργασία και την ξεδιπλώνω σ' αυτό το νήμα αναλυτικά.
Τι πιο εύκολο για παράδειγμα να πάρουμε τις πιο πολυψηφισμένες πρωτιές της δεκαετίας και να τις βάλουμε σ' ένα διαγωνισμό.
Ή έστω κάτι αντίστοιχο.

(ή απλά δώστε το βραβείο από τώρα στον @Yorgos να μη παιδευόμαστε :haha: :haha: )
Αυτό είναι πράγματι εργασία με τα όλα της. Θα τη μελετήσω!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εμενα μου αρέσει και η ιδέα "της ιστορίας της χρονιας" αρχικά.
Βγαίνει έτσι, θεωρητικά έχουμε 9-11 διαγωνισμούς κάθε χρονιά, αλλά και πάλι μιλάμε για μεγάλο νούμερο τύπου 14 διαγωνισμούς (τόσοι είναι) για την ιστορία του έτους.
Θα μπορούσε να γίνει πιο συμπυκνωμένα ίσως. Δε ξερω, προτάσεις κάνουμε.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βγαίνει έτσι, θεωρητικά έχουμε 9-11 διαγωνισμούς κάθε χρονιά, αλλά και πάλι μιλάμε για μεγάλο νούμερο τύπου 14 διαγωνισμούς (τόσοι είναι) για την ιστορία του έτους.
Θα μπορούσε να γίνει πιο συμπυκνωμένα ίσως. Δε ξερω, προτάσεις κάνουμε.
Ε δε βιαζόμαστε, δε χρειάζεται να έχουμε αποτελέσματα άμεσα... Την πλάκα μας κάνουμε να θυμηθούμε παλιές βραβευμένες ιστορίες. Ας πάρει και χρόνια, έτσι κι αλλιώς γέροντες είμαστε, δίπλα στο τζάκι καθόμαστε πίνοντας φλαμούρι.

Grerena

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη πάλι :)
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου όλους όσους διάβασαν, ψήφισαν και έβαλαν την Χριστουγεννιάτικη Κολωνία μου στην ... πεντάδα ;) του βάθρου!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συγγραφείς!

Να είμαστε όλοι καλά να ταξιδεύουμε, να γράφουμε ταξιδιωτικές ιστορίες, να ανταλλάζουμε απόψεις, να σκαλίζουμε αναμνήσεις, να μεταφέρουμε γνώση και εμπειρίες και να στηρίζουμε το forum!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ε δε βιαζόμαστε, δε χρειάζεται να έχουμε αποτελέσματα άμεσα... Την πλάκα μας κάνουμε να θυμηθούμε παλιές βραβευμένες ιστορίες. Ας πάρει και χρόνια
Σωστό κι αυτό, σκέψου όμως πως έτσι θα τρέχουν δύο διαγωνισμοί παράλληλα, ο κανονικός μας και ο «ρετρό» αν το θέσουμε έτσι. Πόσο λειτουργικό θα είναι όλο αυτό;
δίπλα στο τζάκι καθόμαστε πίνοντας φλαμούρι.
Καταπληκτικό το Φλαμούρι, τι μου θύμισες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.253
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom