Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Ιούνιος 2021 - Ιανουάριος 2022

Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Ιούνιος 2021 - Ιανουάριος 2022 (3 ψήφοι)

• Total voters
    32
  • Poll closed .

alma

Member
Και έχουμε τους νικητές!

1η θέση
Ο @vasiliss με την ιστορία Στην Πέτρα και στην έρημο της Ιορδανίας. (Φλεβάρης του 2020)

2η θέση
Η @paefstra με την ιστορία Εισαγωγή στην Ταξιδιωτική Γεωμετρία: Η συντομότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων δεν είναι η ευθεία στα θέματα καρδιάς.

3η θέση
Ο @psilos3 με την ιστορία Σχεδόν από 'κει που τ' αφήσαμε. Δρέσδη και ολίγον από Βερολίνο.

Συγχαρητήρια στους νικητές και πολλά μπράβο σε όλους τους συγγραφείς των ιστοριών!
Καλό καλοκαίρι.
:pilot:
Συγχαρητήρια κι από μένα στους νικητές και μπράβο για τη συμμετοχή σε όλους, αλλά αυτό το <<καλό καλοκαίρι >> τι σημαίνει;Πως δεν θα έχει προσεχώς άλλο διαγωνισμό;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Συγχαρητήρια κι από μένα στους νικητές και μπράβο για τη συμμετοχή σε όλους, αλλά αυτό το <<καλό καλοκαίρι >> τι σημαίνει;Πως δεν θα έχει προσεχώς άλλο διαγωνισμό;
Το έχω καθιερώσει. Ο επόμενος διαγωνισμός, όταν ανοίξουν τα σχολεία.
Να περάσετε όλοι όσο το δυνατόν πιο καλά!

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Ευχαριστώ κι εγώ όσους ψήφισαν την ιστορία μου και όλους όσους έχουν το μεράκι και γράφουν τις "ταξιδιωτικές τους ιστορίες".
Καλό καλοκαίρι και πολλά ταξίδια εύχομαι σε όλους.
:playball:. :pilot:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μπράβο σε όλους όσους γράφουν και μοιράζονται μαζί μας ιστορίες, οτι πιο σημαντικό ίσως.
Σας ευχαριστώ με τη σειρά μου για ένα ακόμη βραβείο στο διαγωνισμό.

Το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο και δε πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ, κατά κύριο λόγο γιατί ήταν το πρώτο στο εξωτερικό μετά από ενάμιση χρόνο εγκλεισμού κι έγινε με τόση λαχτάρα βάζοντας με πάλι σε μια διαρκή κίνηση, αλλά και γιατί ήταν οικογενειακό που έτσι όπως έχουν έρθει οι συνθήκες δε ξέρω πως θα ξαναγίνει.
Όλα αυτά στη μαγική και ειδυλλιακή πόλη της Δρέσδης, που όποιος δεν έχει πάει απλά χάνει!

Καλό καλοκαίρι και καλά ταξίδια σε όλους. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.085
Μέλη
39.830
Νεότερο μέλος
Dara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom