Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Μάρτιος - Απρίλιος 2019

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Τυχεροί είμαστε!!! Απ’ του χάρου το δόντια γλυτώσαμε!!!
:haha: :haha:
καταφέρνεις να παρουσιάσεις με ελκυστικό τρόπο ακόμη και μέρη που δεν τους αξίζει
Είναι και θέμα οπτικής φίλε, συνήθως σ' ένα ταξίδι ψάχνω τα ωραία και τα καλά.
Σ' ευχαριστώ για όσα λες.:)
 

Grerena

Member
Μηνύματα
1.298
Likes
17.169
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Τρία εξωτικά ταξίδια και δύο road trips στην Ευρώπη κέρδισαν τα μετάλλια!
Αν δεν είσαι εξωτικό ταξίδι, για να έχεις ελπίδες για μετάλλιο θα πρέπει τουλάχιστον να είσαι ... road trip. :cool: (Αυτό είναι συμπέρασμα από … δικά μου προσωπικά στατιστικά ;);))

Εμένα βέβαια η Σικελία μου δεν ήταν ακριβώς ταξίδι δρόμου αλλά μάλλον ένας ...αγώνας δρόμου :haha: και πιθανά αυτό να ήταν ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερο, που την ... πλάσαρε δίπλα στα μεγαθήρια @jmar (με το ονειρικό ταξίδι ζωής) & @psilos3 (με το δυναμικότατο ντεμπούτο του) και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!

Χαίρομαι πολύ που υπάρχει το παρόν νήμα που ... ανασκαλεύει το ταξιδιωτικό παρελθόν μας και καταφέρνει έτσι να μας θυμίζει ταξίδια, ιστορίες, όμορφες στιγμές και εμπειρίες από τα παλιά.
Και έτυχε μάλιστα η συγκεκριμένη υποψηφιότητα της Σικελίας μου να συμπέσει με την πρόσφατη ημερήσια μου εκδρομή στην Κατάνια, που ήταν μια «τρύπα» που είχα αφήσει ανοιχτή τότε! Ένα ... αστεράκι που έσβησε, κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει και ... sequel 4 χρόνια μετά. :rolleyes:
Και αυτό γιατί όπως λέει και ο @psilos3 ...

πόσο ευεργετικό και ωραίο είναι όλο αυτό -να μοιράζεσαι πληροφορίες κι αναμνήσεις-
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους διαβάζουν, γράφουν και ψηφίζουν τις ταξιδιωτικές ιστορίες και ιδιαίτερα όσους ψήφισαν την Σικελία μου. :)
 
Last edited:

tsampi90

Member
Μηνύματα
331
Likes
1.749
Μες στο τρέξιμο της τουριστικής σεζόν,είδα την ειδοποίηση αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Την ξαναειδα τώρα και συνειδητοποίησα ,ποσο πολύ έχει μπει αυτό το φόρουμ στην καρδιά μου,αφού έστω και αυτόν τον ελάχιστο χρόνο που βρίσκω το καλοκαίρι,επιλέγω να μπαίνω εδώ. Εδώ, που με ταξιδεύετε,όταν οι συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν. Σας ευχαριστώ!!
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.698
Likes
6.299
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ευχαριστώ για τις επιλογές σας, συγχαρητήρια σε όλους.
Τελικά παλάτια, μνημεία Ουνέσκο, μουσεία κι ότι διαφημίζουν οι τουριστικοί οδηγοί δε συγκινούν πλέον, αλλά η διαφορετικότητα που την ανακαλύπτεις τυχαία ή μόνος. Πριν λίγες μέρες έριξα ένα βλέμμα στις φωτογραφίες μου και είδα καρότσα φορτωμένη με λαχανικά να την τραβάει άλογο...!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.745
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom