Ταξιδιωτικός απολογισμός 2015

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.328
Likes
3.467
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Αρχίσατε ήδη να γράφετε που θα πάτε το 2016 άλλα φθάσαμε μέσα Ιανουαρίου και ακόμα δεν αναφέραμε τι έγινε το 2015 !!!
Λοιπόν ... που πήγαμε , τι μας άρεσε, τι είδαμε , τι πάθαμε , τι μάθαμε και γενικά οτι θέλετε για το 2015 :bleh:

... και κάνω την αρχή ...
Ενω είχα προγραμματίσει Ασία το Πάσχα ένας σοβαρός τραυματισμός μου έκοψε τα σχέδια :confused:, άλλα ευτυχώς όχι και τα εισητήρια ;) και έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω που καθηλώθηκα σχεδόν 2 μήνες εσώκλειστος, πήγα ΚΑΙ Ασία ΚΑΙ Ιταλία ... έτσι για να μάθει λέμε !!!

Έτσι λοιπόν με το που πέταξα τις πατερίτσες, πέταξα για ενα 3 μερο στη πανέμορφη Φλωρεντία
Και όταν όλη η Ελλάδα τσουρουφλίζονταν με το δημοψήφισμα, το ευρώ και τη δραχμή, το ΝΑΙ και το ΟΧΙ και τις ουρές στα ΑΤΜ, ο silversurfer έπινε cocktail στη Bangkok, έτρωγε ψαράκι στις παραλιακές ταβερνούλες της Vientane, έκανε αμέριμνος ποδηλατάδες στην υπέροχη Luang Prabang ,έβγαζε απειρο-άπειρες selfies στο μαγευτικό Angkor Wat και τραγουδούσε σε καμποτζιανά καραόκε στην Siem Reap :xalara:
(Και φυσικά , εκπλήρωσα και ένα απωθημένο που είχα απο τότε που διάβασα την ιστορία της @dim kyr για το Λάος και μπήκα σε Λαοτιανά ΚΤΕΛ :haha: -- μόνο που εγώ το πήγα στην επόμενη πίστα και πήρα νυχτερινό bed bus --- :D )

Τέλος Ιουλίου επισκεφθήκαμε Πάργα - Σύβοτα που μας άρεσαν παρα πολύ, όλο τον Αύγουστο τον πέρασα διαβάζοντας για εξετάσεις που έδινα αρχές Σεπτέμβρη (τρομάρα μου στην ηλικία μου) και έτσι για να ξελαμπικάρω πέρασα μετά ένα 4 μερο σε Ουτρέχτη/Αμστερνταμ δοκιμάζοντας space cakes o_O

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήγαμε να διαπιστώσουμε αν οι γερμανοί είναι φίλοι μας και να φάμε bratwurst στις christmas markets σε Ντύσελντορφ/Κολωνία

 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.433
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Λουξεμβουργο, Μετς, Νανσύ, Βαρσοβία από εξωτερικό + το Βελιγράδι και Νόβι Σαντ για ένα ωραίο 2ημερο + 'ενα πολύ ωραίο φεστιβάλ μπύρας στα Σκόπια στο Πρίλεπ.
Αθήνα κανα 2 φορές, Ζαγοροχώρια, Πήλιο και Βόλος, Σαντορίνη, Ρόδος, Καστελόριζο, Θάσσος, Νυμφαίο, Σιάτιστα, Καβάλα και περίχωρα, Παλιός Παντελέημονας, Λιτόχωρο και άλλοι κοντινοι από Θεσ/νικη προορισμοι που μπορεί να μην τους θυμάμαι τώρα.
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μια χαρά σε βρίσκω, παρά τον τραυματισμό του έδωσες και κατάλαβε. Άντε και σε περισσότερα το 2016.:clap:
Εμείς πήγαμε καλοκαίρι ένα 4ήμερο Ιθάκη (δεν τρελλαθήκαμε) και το Δεκέμβρη Μόναχο (μέτριο)-Σάλτσμπουργκ (όμορφο αλλά όχι όσο το περίμενα)-Νυρεμβέργη (η αποκάλυψη του ταξιδιού).
Λευκάδα κλασικά αλλά δεν πιάνεται λόγω καταγωγής και 3-4 φορές Αθήνα για σ/κ που επίσης δεν πιάνεται και τα γράφω για να παρηγοριέμαι που δεν πηγαίνω πουθενά αλλού.:cry:
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.884
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Από εξωτερικό 12 μέρες Ιράν τον Μάρτη και 16 μέρες στις Βαλτικές (11 μέρες Road trip) και την Αγ.Πετρούπολη (5 μέρες) τον Ιούνιο-Ιούλιο.
Από Ελλάδα τώρα Αχαΐα (4 μέρες) τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου, Μεσσηνία (5 μέρες) τέλη Αυγούστου, πάλι Αχαΐα αλλά και Ηλεία (7 μέρες) τα Χριστούγεννα, 4 φορές στην Κάρυστο (συνολικά περίπου 2 μήνες) και κάποιες μονοήμερες γύρω από την Αθήνα (Αττική, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα). Και εις άλλα με υγεία!!

Περισσότερα εδώ http://disaki.blogspot.gr/2016/01/2015.html
 
Last edited:

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Από όσα μπορω να θυμηθώ αυτή την στιγμη, ένα Isle of Mull τις μέρες της Γιουροβίζον, όπου άρχισα (επιτέλους) να κολλάω με τα Σκότς Ουίσκι, στο Μπρίστολ με air-condition και στο Στόνχετζ σε φάρμα με σπάνια είδη κατσίκας (λόγω έλλειψης δωματίων), Κορέα τον Αύγουστο, ένα ΣΚ στο Chamonix τον Νοέμβρη και πεζοπορικές εκδρομές στο Ν. Πήλιο (που αν και βολιώτης δεν το ξέρω καθόλου)
 

greco

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
3.320
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Στο εξωτερικο 2 φορες στην ΠΟΛΗ απ τις οποιες η μια ηταν σε συνδυασμο με Καππαδοκια και Αγκυρα και δυο εβδομαδες τον Αυγουστο στην τριπλετα της Βαλτικης.Στην Ελλαδα 15 μερες τον Ιουλιο στην Καρπαθο.
 

lastsupper

Member
Μηνύματα
37
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
unknown
Ταξίδι-Όνειρο
θιβετ-περου
Καλή και ταξιδιωτική χρονιά σε όλους-ες. Προσωπικά το 2015 για μια ακόμα χρονιά κινήθηκε στα πλαίσια της οικονομικής λιτότητας αλλά δεν με άφησε παραπονεμένο. Από το εξωτερικό οι επιλογές ήταν 3 μέρες στην Σμύρνη το Μάρτιο, ένα διήμερο στο Βέλικο Τάρνοβο στην Βουλγαρία τον Ιούλιο και μια εβδομάδα σε Άμστερνταμ - Βρυξέλλες αρχές Δεκέμβρη. Όσων αφορά τα εγχώρια, πέρασα την κλασσική εβδομάδα στο χωριό (επαρχεία Διδυμότειχου) και επισκέφτηκα την Χίο, την Αντίπαρο, την Σέριφο και την Σίφνο ενώ όλο το δίμηνο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη όργωσα κυριολεκτικά την Λέσβο μιας και αποχώρησα μόνιμα μετά από παραμονή 4 ετών. Το 2016 προβλέπεται αρκετά δυσοίωνο. Ας όψεται η μαμά πατρίδα που καλεί. Κλαψ...
 

panius

Member
Μηνύματα
664
Likes
2.720

kasiotis

Member
Μηνύματα
116
Likes
164
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip στις Η.Π.Α.
Εξαιρετικό θα έλεγα οτι ήταν ταξιδιωτικά το 2015... με το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι..

Ξεκίνησε το Φλεβάρη με ένα 5ημερο Βαρκελώνη, συνέχισε τον Μάη με 2 εβδομάδες στο Περού, τον Ιούλιο πήγα 3ημερο Λονδίνο για δουλειά, τον Νοέμβρη είχε Βουδαπέστη 4 μέρες. Και ενδιάμεσα στη χρονιά 2 φορές Αθήνα..

Ελπίζω το 2016 να με αποζημιώσει εξίσου..
 

damasta

Member
Μηνύματα
192
Likes
393
Επόμενο Ταξίδι
ιού επιτρέποντος ΠΑΝΤΟΥ
απολογισμος 2015...τον Γεναρη δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο από τον Αυγουστο στο χωριο και μαλλον μουρμουριζα δυσαρεστημενη.
τελικα από το πουθενα περασα ένα χαλαρο και ξεκουραστο 3ημερο στο Μπανσκο-ριλα-σοφια μετα του συζυγου και από κει και κατω το χαος.
μου χαριζουν ένα ταξιδι σε Βουλγαρια-Ρουμανια και γυριζει ο κοσμος αναποδα(Capital control κατά την διαρκεια του ταξιδιού,κι αφου κοπαζει ο πανικος χανεται συνταξιδιώτης),κατεβαίνουμε χωριο και στις 5 μερες με πιανει η μεση μου για πρωτη φορα στην ζωη μου.ολοι να κανουν μπανια κι εγω ένα με το κρεβατι.
αφου ηρεμουν καπως τα πραγματα μας ειδοποιουν ότι προσπαθησαν να διαρρηξουν το σπιτι στην Αθηνα.
κανω την "καρδια μου πετρα"και επιστρεφω πισω μονη μου για να διευθετησω τα του θεματος. είναι πια προπαραμονή 15αυγουστου.
οι 5 ημερες που περασα το καλοκαιρι μονη στο σπιτι μου ηταν οι καλυτερες διακοπες του προηγουμενου χρονου.
βεβαια δεν ευχομαι το ιδιο και για φετος.
ελπιζω σε κατι καλυτερο για το 2016
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
2015..χμμ...Ας ανοίξω τα photoalbum να θυμηθώ έτσι κι αλλιώς είμαστε στη διαδικασία επιλογής φωτογραφιών προς εκτύπωση :)
- Πρωτοχρονιά (30-12 μέχρι 11-1) στη Ρωσία, Κρασνοντάρ και Ταγκανρόγκ. Είδα για πρώτη φορά το θερμόμετρο να αγγίζει τους -30, έφαγα τον άπατο και ήπια σαν να ανακάλυπτα πηγή στην έρημο..
- Φεβρουάριος (12 - 26) στην Κούβα, επιτέλους κι ευτυχώς, δεν είδα αμερικανική πρεσβεία εν ενεργεία :rolleyes:
- Τον Απρίλιο ένα Σαββατοκύριακο στα Χανιά και τριήμερο Πάσχα στο Καστελλόριζο.
- Τον Αύγουστο ξανά Κρήτη, με σκάφος στα νότια νομού Χανίων και στην Παλαιόχωρα.
- Το Σεπτέμβριο είπαμε να τελειώσουμε με τα Δωδεκάνησα. Το μενού είχε εξερεύνηση βουνών και ερημικών παραλιών στη Ρόδο, Τήλο, Χάλκη, Κάρπαθο, Λέρο, Πάτμο, μαζί με Ασπρονήσια, Αρκιούς και Τηγανάκια.
- Τον Οκτώβριο 4 ημέρες στη Ρώμη.
- Το Νοέμβριο Έδεσσα και εκδρομές πέριξ της Θεσσαλονίκης.
- Το Δεκέμβριο λίγο από Σέρρες.
:) Καλή συνέχεια σε όλους το 2016!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom