Ταξιδιωτικό γραφείο ''κρέμασε'' Έλληνες μαθητές απο την Αλεξανδρούπολη στη Βαρκελώνη!

fotast

Member
Μηνύματα
9.414
Likes
14.387
Σίγουρα όλα τα γραφεία που έχουν άδεια απο ΕΟΤ πρέπει να καταθέτουν εγγυητική επιστολή Τράπεζας.Δεν ξέρω αν αυτή αντιστοιχεί στον τζίρο του κάθε γραφείου ή είναι ίδια γιά όλους.Βέβαια αν το άνοιγμα του γραφείου είναι μεγάλο,τότε ποιός προηγείται στην εκκαθάριση,οι πελάτες ή οι πιστωτές(Τράπεζες,ταμεία κτλ)?
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.414
Likes
14.387
Σημερινή είδηση.Μιλάνε για τό ίδιο ή είναι άλλο..

Για εξαπάτηση εκπροσώπων σχολείων με υποτιθέμενα «πακέτα» σχολικών εκδρομών κατηγορούνται δύο υπεύθυνοι τουριστικού γραφείου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ηλικίας 54 και 42 ετών.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, από το Φεβρουάριο μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2011 το τουριστικό γραφείο εξαπάτησε εκπροσώπους σχολείων, πείθοντάς τους ότι δήθεν διαθέτει συμφέρουσες προσφορές εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού. Μετά τη σύναψη ιδιωτικών συμφωνητικών με τους εκπροσώπους των μαθητών, οι τουριστικοί πράκτορες λάμβαναν με τη μορφή προπληρωμής, διάφορα χρηματικά ποσά, χωρίς τις περισσότερες φορές να τα διαθέσουν, ως όφειλαν, για τη διοργάνωση των εκδρομών.
Με αυτό τον τρόπο εξαπάτησαν συνολικά 11 σχολεία (10 ΓΕΛ και1 Γυμνάσιο) διαφόρων περιοχών της Θεσσαλονίκης και άλλων Νομών, αποκομίζοντας ποσό ύψους 86.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης - και υπεβλήθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών- αφορά την κατηγορία της «Απάτης κακουργηματικής μορφής».
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.276
Μηνύματα
886.025
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom