Ταξιδιωτικό γραφείο ''κρέμασε'' Έλληνες μαθητές απο την Αλεξανδρούπολη στη Βαρκελώνη!

maska_29

Member
Μηνύματα
381
Likes
788
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Αφού κυκλοφορούν ακόμα (πιθανότατα ανενόχλητοι) με τα λεφτά μαθητών 4 σχολείων, τι να πω…
Ελπίζω η έρευνα να καταλήξει σύντομα στις όποιες ποινικές ευθύνες σε βάρος των υπευθύνων του τουριστικού πρακτορείου.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ασφαλώς και δεν αστειεύεται.Και ο ένας και ο άλλος.
Περίμενε που θα πετάξει κάποιος και το "μια χούντα που μας χρειάζεται" και θα δεις τι θα γίνει....
Πιο ανόητο και προβοκατόρικο σχόλιο δεν έχω ξαναδεί εδώ μέσα. Δεν αλλάζεις φόρουμ να βγάλεις αλλού τα απωθημένα σου?

Επί του προκειμένου τώρα:
το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει πολύ κακό όνομα, είναι περιβόητο για τις αρπαχτές που κάνει εδώ και πολλά χρόνια και όμως τα σχολεία (πιο σωστά, οι κερδοσκόποι μαθητές) συνεχίζουν να πηγαίνουν εκεί.
Δεν τους νοιάζει ούτε η ποιότητα, ούτε αν το γραφείο είναι φερέγγυο.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν λεφτά εις βάρος των λοιπών συμμαθητών τους. Υπάρχουν περιστατικά μαθητών που βγάζουν προμήθεια 15 και 20 ευρώ το κεφάλι... Αν πάει κάποιος μια τάξη 80 ατόμων, κάντε τον πολλαπλασιασμό και θα δείτε πόσα βγάζει ο μαθητής. ο οποίος βέβαι πάει δωρεάν, αυτός και η παρέα του.
Κάποτε αυτό ήταν προνόμιο των καθηγητών που έβγαζαν τον επιούσιο έτσι, μετά μπήκαν στο παιχνίδι κάποιοι γονείς - γιατί κορόϊδα είναι να χάσουν την αρπαχτή? και όλοι πλέον εκτοπίστηκαν από τους μαθητές που έχουν αποδειχτεί οι πιο σκληροί και αδίστακτοι κερδοσκόποι.
Και δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Κανονίζουν τα κλαμπ και με προμήθεια στο κεφάλι, παζαρεύουν τις μπόμπες και γυρίζουν στο σπίτι τους με μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω στην τσέπη.
Συνεχίστε να μιλάτε για 5ήμερες λοιπόν...
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.173
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτα ειναι προβληματα της μαθητικης κοινοτητας. Που δεν συμβαινουν μαλιστα σε ολα τα σχολεια. Κατηγορεις συλληβδην ολους τους μαθητες που αναλαμβανουν να κλεισουν τις εκδρομες για κερδοσκοπικα παιχνιδια εις βαρος των συμμαθητων τους. Θα μπορουσες απλα να πεις "ξερω καποιες περιπτωσεις" ή "μερικες φορες συμβαινει". Απεναντιας προτιμησες να καταδικασεις τους παντες.
Αυτο κι αν δεν ειναι προβοκατορικο σχολιο.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Καλά τώρα εσύ, τα είπες, εντυπωσιάσες και αισθάνθηκες...
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.173
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αισθανθηκα τι; Γιατι δεν το λες; Μη φοβασαι δεν παρεξηγουμαι.
 

croce

Member
Μηνύματα
229
Likes
425
Νομίζω ότι το πιο θλιβερό είναι ότι κάποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, θύματα της κρίσης.
Δημοσιεύματα θέλουν να είναι κοντά στο κανόνι το θεσσαλονικιό πρακτορείο ( ένα από τα ανώτερα 4 της Θεσσαλονίκης, με υποκαταστήματα και σε άλλες πόλεις).
http://www.olathessaloniki.com/2011/03/superior-travel.html
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=69055&catid=6&la=1
 
Last edited by a moderator:

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ήδη γραφεία και ξενοδοχεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχουν αρχίσει να δέχονται βιογραφικά σωρηδόν...
Να δω που θα πάνε τόσοι άνθρωποι...
 

turms

Member
Μηνύματα
2.089
Likes
2.903
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για ποσους υπαλληλους μιλαμε;
εγω νομιζα οτι θεσνικη ηταν μονο ενα υποκαταστημα
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Σκέφτηκες πολύ για να γράψεις όλες αυτές τις αμπελοσοφίες?
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη ακόμα. Αν όμως εσύ δεν έχεις ζωή, μη ψάχνεις να τη βρεις στις σχολικές εκδρομές.
Φυσικά και πήγαμε 5ήμερες, φυσικά και γελάσαμε, φυσικά κάναμε και κοπάνες, αλλά δεν κάναμε τα αίσχη που ανεβαίνουν στο youtube, ούτε σκοτωθήκαμε με μηχανάκια, ούτε γίναμε λιώμα να πνιγόμαστε σε πισίνες.
Εσύ έφτασες να συγκρίνεις τις 5ήμερες του απόλυτου μπάχαλου όπου ευθυνόφοβοι καθηγητές και γονείς προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ'έξω, με το στρατό, που είναι οργανωμένος και σε ταιζει, σε ποτίζει και σε φροντίζει τζάμπα.
Αν εγώ λέω αμπελοφιλοσοφίες (που θα μου κάνεις και υπόδειξη εσύ τώρα) μπορεί να κριθεί μια χαρά από τη δόμηση και τη λογική συνέχεια αυτών που έγραψα. Εσύ από την άλλη πλευρά έχεις πάθει ένα παραλήρημα που σε κάνει να κατηγορείς και να αθωώνεις από το ένα post στο άλλο όλες τις parties intéressées. Ξεκίνησες από το να χαρακτηρίζεις ως άθλια τη κατηγορία εναντίων ταξιδιωτικών πρακτόρων, στο να ζητάς να μην συζητηθεί και να κλείσει το θέμα γιατί δεν γνωρίζουμε αν τυχόν υπάρχει προβοκάτσια από την πλευρά του δημάρχου κτλ, μέχρι φυσικά στο να κατηγορείς μαθητές, καθηγητές και γονείς όπου και όπως σε βόλευε. Όταν βέβαια βγήκαν και άλλα στοιχεία στη φόρα τότε ξαφνικά άλλαξες στάση λέγοντας ότι ήταν γνωστό στη πιάτσα το πόσο κακό ήταν το πρακτορείο (το περί άθλιας προβοκάτσιας δημάρχων, καθηγητών, μαθητών και γονιών ξεχάστηκαν). Και φυσικά μη ξεχάσω το κερασάκι στη τούρτα, το ψυχοπονιάρικο μήνυμά σου για το που θα βρουν τώρα δουλειά τόσοι άνθρωποι και ότι γέμισαν ξαφνικά βιογραφικά γραφεία και ξενοδοχεία.

Το ποιος λέει όχι αμπελοφιλοσοφίες αλλά ότι του κατέβει στο κεφάλι και τον συμφέρει φαίνεται πάρα πολύ καλά. Παρτάκιας, curmudgeon ή bipolar?

Απ΄ότι φαίνεται δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις όμως. Εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση στρατού με το λύκειο ή με εκδρομή λυκείου. Είπα ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει λογική να λες ότι ένα παιδί 17 χρονών δεν πρέπει να πάει σχολική εκδρομή και 2-3-4-5 μήνες αργότερα να το θεωρείς ικανό να πάει στο στρατό (ή στο να μετακομίσει για σπουδές, ή στο να σπουδάσει/δουλέψει πάνω σε 1002 αντικείμενα που απαιτούν και ηθική και επιστημολογική και οικονομική και κοινωνική ωριμότητα...). Εσύ από την άλλη βέβαια ή στο ότι είναι ανήμπορα να χειριστούν καταστάσεις τα παρουσιάζεις, ή σαν αετονύχηδες που πάνε να κάνουν αρπαχτές, ή στο ότι όλα κάνουν θηριωδίες που στο παρελθόν δεν γινόντουσαν (πάλι ότι σε συμφέρει επιλέγεις). Μηδέν λογική συνέχεια και εδώ.

Μιας και σε έχει πιάσει ο πόνος που μια τουριστική επιχείρηση με το υπεράριθμο προσωπικό των 5 γραφείων έκλεισε θέλεις να σου μάθω πως να σου έρχεται ειδοποίηση μέσω email όταν κλείνουν και άλλες (μπορεί να έχουν προσωπικό πάνω απο 10,000 άτομα αλλά ποιος μετράει)? Μήπως να τα στέλναμε στο στρατό που και ταΐζει και τα ποτίζει και τα κοιμίζει τζάμπα (wow)? Μιας και σε έπιασε ο πόνος και σαν βράχος ακεραιότητας (και γνώστης) γιατί δεν πας στα τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία να δείξεις στα HR departments πως να διαχειριστούν τόσα πολλά βιογραφικά?

Έτσι μήπως θα γλυτώσουμε από το ντελίριο σου?
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Και συνεχίζεις τις αμπελοσοφίες...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.332
Μηνύματα
888.609
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom