Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη τον Απρίλιο ?

Angelic-Demon

Member
Μηνύματα
7
Likes
2
Γειά σας και χίλια συγνώμη που ανοίγω καινούριο θέμα αλλά είμαι λίγο πριν κλείσω εισιτήρια για Ταιλάνδη τον Απρίλιο για 12 μερες. Σκέφτομαι να πάω Μπανγκονκ, Koh Phangan, Koh Tao και αν υπάρχει χρόνος και αρκετό budget να κινηθούμε μπρος perhentian στη Μαλαισία. Στόχος είναι να γυρίσουμε αρκετά την Ταιλάνδη (3 ημέρες) και μετά λίγο από τα νησάκια (πως σας φαίνεται σα συνολικό πρόγραμμα? Να επιλέξουμε άλλα νησάκια?). Παρόλο που ήμουν υπερενθουσιασμένη καθώς δηλώνω ερωτευμένη με την Ταιλάνδη αν και δεν εχω παει ποτε, με απογοήτευσε που διάβασα στο ίντερνετ από πολλούς ότι ο Απρίλιος είναι πολύ ζεστός και έχει πολλή υγρασία. Η ζέστη τον Απρίλιο είναι υποφερτή? Είναι συγκρίσιμη με επίπεδα Ελλάδας? Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την αποή σας. :)
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.794
Likes
18.453
Μια χαρα θα ειναι, τροπικο μερος ειναι, ζεστη κι υγρασια εχει. Αλλα οταν λες να γυρισετε 3 μερες τη Ταυλανδη τι εννοεις;;;
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.329
Likes
3.469
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Απρίλιο πήγα κ γω, ζέστη έχει άλλα καλύτερα απο Ελλάδα τον Αύγουστο
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Πήγα τέλη Απριλίου, αλλά είχα σαν βάση την Μπανγκόκ, για την οποία μπορώ και να σου μιλήσω. Η ζέστη σαν θερμοκρασίες δεν ήταν ανυπόφορη, αλλά ο συνδυασμός της με την υγρασία ήταν αρκετά "δυνατός" (πχ. στο μισάωρο είχα ιδρώσει). Το βράδυ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα βέβαια, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
 

Angelic-Demon

Member
Μηνύματα
7
Likes
2
Συγνώμη εννοούσα 3 ημέρες Μπανγκονκ και μετα νησακια. Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας !
 

melissokomos

Member
Μηνύματα
110
Likes
125
Επόμενο Ταξίδι
Δέχομαι προτάσεις
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
12 ημέρες είναι λίγες για να γνωρίσετε την Ταυλάνδη ,πηγαίνετε εκεί που που έχετε προγραματίσει στην Ταυλάνδη βάλτε μέσα και το Κράμπη και δεν θα χάσετε και αφίστε την Μαλαισία μία άλλη φορά. Δύο χώρες σε 12 μέρες δεν θα τις χαρείτε .Εκτός και αν πάτε μόνο στις Πρωτεύουσες .
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Αν εννοείς 12 μέρες και στις 2 χώρες τότε και γω θα σου πρότεινα μόνο Ταϊλάνδη. Δεν λες ξεκάθαρα στο μυνημα σου. Για τη θερμοκρασία μην ανησυχείς αφού τις περισσότερες μέρες θα είστε στα νησιά που είναι πιο ήπιες οι θερμοκρασίες και θα κάνετε και βουτιές. Στη Μπανγκόκ θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Κλείστε δωμάτια με α/c.

Στα Perhentian είναι καλός ο καιρός τον Απρίλιο ; Έχω την εντύπωση ότι είναι το τέλος των μουσωνων.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom