Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη

GTS

Member
Μηνύματα
6.791
Likes
18.350
Άντε βρε παιδιά με τα αγγούρια...λίγο αηδιαστικά είναι αλλά ακίνδυνα, μη τα παραλέμε...στις δύο Thong Nai Pan πάντως δεν υπήρχαν, ο βυθός ήταν πεντακάθαρος την εποχή που πήγα (καλοκαίρι). Θα ήθελα να βρεθώ και στη δυτική πλευρά του νησιού πάντως την επόμενη φορά και στη συγκεκριμένη παραλία, γιατί μου έχει κολλήσει και μια φοβερή φωτογραφία από εκεί (xenos??:bleh:).
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Τις ποιο φθηνές τιμές θα τις βρεις πιστεύω το πολύ έναν μήνα πριν !
Ευχαριστώ! Θα ψάξω και τότε αλλιώς θα πάω χωρίς κράτηση να αυξήσω και σασπένς των διακοπών:bleh:
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.329
Likes
3.469
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Phi Phi δώσε κανα 3μερο --- θα περασεις καλυτερα απο Phuket
 

Assassino

Member
Μηνύματα
31
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
Γουατεμάλα
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Στο Phan Ngan έμεινα στην παραλία Than Sadet. Είναι πολύ ωραία αλλά και πολύ ερημικά. Υπάρχουν μόνο 2 γκρουπ απο όμορφα bungalows και 2 φαγάδικα που ανήκουν στα bungalows . Τίποτα άλλο. Αράζετε στην αιώρα δίπλα στην υπέροχη παραλία και απλά χάνεστε στο χωροχρόνο. Θυμάμαι 2 Αυστραλούς πρέπει να είχαν κανένα 2μηνο να κατέβουν από τις αιώρες . Το μέρος όπου μέναμε λέγεται Mai Pen Rai και το link είναι αυτό :

KOH PHANGAN BUNGALOWS : WELCOME : MAIPENRAI THANSADET BEACH ACCOMMODATION HOTELS RESORTS ROOMS RENTALS LODGE GUEST HOUSE BEACH BUNGALOWS

Βασικό μειονέκτημα είναι οι μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο. Επειδή οι δρόμοι είναι δύσβατοι τα ταξί ειναι 4Χ4 και κοστίζουν αρκετα. Βεβαια τα bungalows οργανώνουν καθημερινά εκδρομές στο νησί και στις παραλίες με βάρκα.
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
!!!!!!!!!!

Ασσασινο η παραλία φαίνεται παραμυθένια!!! Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ σε αυτό το νησί!
 
Last edited by a moderator:

italiano

Member
Μηνύματα
34
Likes
162
Καλησπέρα σε όλους!! Σχεδόν 2 χρόνια μετά το αρχικό μου ποστ έφτασε επιτέλους η στιγμή να πάω κ εγώ Ταϋλάνδη :) Δεδομένου ότι ζω στην Ορεστιάδα έψαχνα καθημερινά για καλή τιμή σε αεροπορικά από Κωνσταντινούπολη και Σόφια τους τελευταίους 2 μήνες κ τελικά έκλεισα με Qatar στα 547 από την Πόλη, τα οποία θεωρώ αρκετά καλή ευκαιρία για την εποχή που θα ταξιδέψω (29 Ιαν-19 Φεβ). Διαβάζοντας σχεδόν όλες τις ιστορίες σας από 3 φορές τουλ μέχρι στιγμής έχω κλείσει ξενοδοχείο σε Μπανγκόκ από 13-19/02 κ Siem Reap από 08-13/02. Θέλω οπωσδήποτε κάποιες μέρες σε νησί αλλά διαβάζω τόσο καλά σχόλια για το βορρά και σκέφτομαι αν θα άξιζε τον κόπο να ξοδέψω και εκεί 3-4 μέρες. Αρχική μου σκέψη ήταν απευθείας Πουκέτ και εκδρομές στα γύρω νησιά μέχρι να φύγω για Καμπότζη. Με έχετε βοηθήσει ήδη αρκετά μέχρι τώρα αλλά οποιαδήποτε πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων ;)
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.791
Likes
18.350
Λοιπόν, μου φαίνονται πολλές οι μέρες για Μπανγκόκ, όχι ότι δεν τις αξίζει, αλλά θα ξαναπεράσεις από εκεί, στάνταρ. Επιπλέον, καλό είναι να αφήσεις μέρες στη Μπανγκόκ και για το τέλος. Θα έλεγα 4 μέρες εκεί, 2 στην αρχή, 2 στο τέλος.
Siem Reap, αν σκοπεύεις να μείνεις μόνο εκεί, σου αρκούν 4 μέρες να δεις τους ναούς και να αράξεις. Αν θες να τριγυρίσεις κι άλλο στη Καμπότζη, ΟΚ, μπορείς να αφιερώσεις παραπάνω μέρες. Για νησάκι, θα πρότεινα να επιλέξεις ανάμεσα στα νησιά πλησίον της Καμπότζης (Koh Chang και σία) και να περάσεις από κει Καμπότζη, αν θες. Μη προσπαθήσεις να τα χωρέσεις όλα σε ένα ταξίδι 20 ημερών, απλά δε γίνεται. Θα ξαναπάς.
 

italiano

Member
Μηνύματα
34
Likes
162
Μπανγκόκ ουσιαστικά έχω 5 μέρες ολόκληρες αφού την τελευταία φεύγω νωρίς το πρωί κ επίσης έχω ήδη πληρώσει το ξενοδοχείο όπως κ στο Siem Reap ( όπου πηγαίνω μόνο για τους ναούς). Εκκρεμεί το διάστημα από 30 Ιαν (12:40 φτανω BKK)-8 Φεβ (που φεύγω για Καμπότζη). Ευχαριστώ για την απάντηση :)
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.791
Likes
18.350
6 μέρες είναι πολλές για Siem Reap, θα μπορούσες να τις αφιερώσεις αλλού...καλή συνέχεια!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.209
Μηνύματα
883.797
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom