Τα αγαπημένα στέκια των Ernest Hemingway, Sigmund Freud, Ava Gardner, Albert Einstein, Picasso..

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498

taver

Member
Μηνύματα
12.493
Likes
29.060
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ήμουν ο πρώτος που ανέφερε τον Pierre Herme στο travelstories, πίσω στο 2009. Τα διθυραμβικά σχόλια επαναλήφθηκαν κι από άλλους που με άκουσαν και τον επισκέφθηκαν. Τη δευτέρα που μας πέρασε, του έκανα μια επίσκεψη και πάλι.

Λοιπόν, πλέον δυστυχώς θωρώ τον Pierre Herme ένα βήμα πριν το tourist trap... Πήγα σε μαγαζί του (εντός του Galleries Lafayette) και είχε μόνο Macarron (1 μόνο γεύση από τα Jardines) και πραλίνες. Κανένα από τα εκπληκτικά γλυκά του (έψαχνα για το Ispahan ή το 2000 feuilles). Τελικά πήρα Macarones, και μου τα δώσανε και σε κουτάκι με ζωγραφιές από τουριστικά αξιοθέατα του Παρισιού και επιγραφή Les incontournables de Paris (Assortiment de 7 macarons, Les Incontournables de Paris, macarons - Pierre Herm). Μια επιφύλαξη μόνο, επειδή δεν κατάφερα να μπω μεσα στο μαγαζί της Bonaparte (είχε μια τεράστια ουρά από τουρίστες....)

Τα μακαρόν του Herme και πάλι ήταν καλά (παρότι στους συνταξιδιώτες μου που τα δοκίμασαν επιτόπου δεν άρεσαν και ιδιαίτερα). Αλλά λίγο πιο πέρα, στου Sadοharu AOKI και στο Dalloyau βρήκα επίσης εξαιρετικά macaron. Λιγότερο εξεζητημένες γεύσεις, αλλά πολύ καλά εκτελεσμένα. Και πιο λογικές τιμές (όχι φτηνά, απλά λιγότερο εξωφρενικές τιμές).

All in all, έφαγα πολύ καλύτερα γλυκά σε άλλα ζαχαροπλαστεία στο Παρίσι... (αποκορύφωμα: Un Dimanche a Paris). Ας ελπίσουμε ο Herme να αντιληφθεί έγκαιρα το πόσο ολισθηρός είναι ο δρόμος που βαδίζει και να ξαναγίνει κορυφαίο ζαχαροπλαστείο.
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.105
Likes
24.039
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Φένια, ευχαριστούμε πολύ !!!!!!!!!!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.226
Μηνύματα
884.339
Μέλη
38.918
Νεότερο μέλος
Gvar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom