GTS
Member
Πρώτη διαθέσιμη πτήση 10 Φεβρουαρίου (ανέβηκαν και άλλες)Άνοιξαν οι πτήσεις για το Νησί του Πάσχα. Μετά από δυο χρόνια απομόνωσης, το Νησί είναι έτοιμο να δεχτεί επισκέπτες. Πτήσεις από μέσα Μαρτίου κι έπειτα.
Πρώτη διαθέσιμη πτήση 10 Φεβρουαρίου (ανέβηκαν και άλλες)Άνοιξαν οι πτήσεις για το Νησί του Πάσχα. Μετά από δυο χρόνια απομόνωσης, το Νησί είναι έτοιμο να δεχτεί επισκέπτες. Πτήσεις από μέσα Μαρτίου κι έπειτα.
τσεκαρε το και 129 φορες. και μετα διαβασε καλα το Φεκ. και μετα διαβασε καλα το τεστ που πληρωνεις, η ενα απο τα δικα μου πιο κατω. η ισχυς του ραπιντ ειναι 24 εως 48 ωρες με την ελληνικη νομοθεσια. ταξιδεψα κανονικοτατα με ραπιντ 47 ωρων πριν. αστεια πραγματα.το εχω τσεκαρει πανω απο 20 φορες,με πολλα ραπιντ.Δυστυχως ειναι εξακριβωμενο.
σου απαντανε και αλλοι,οποτε....Καλη επιτυχια παντως
υγ. που αναγραφει ακριβως την ωρα?Ημερομηνια βγαζει μονο
αυτο που ποσταρες σορυ αλλα ειναι για καφε, οχι για ταξιδια. κατεβασε το ευρωπαικο οπως αυτο που ποσταρα κ θα δεις την ωρα.Αν έχω καταλάβει σωστά αυτό που συζητάτε, είχε προβληματίσει κι εμένα το γεγονός ότι το τεστ δεν ανέφερε ώρα, κάτι που αφήνει στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε ελεγκτή να το θεωρήσει έγκυρο ή όχι, αναλόγως τις ημερομηνίες ίσως. Δε ξέρω.
View attachment 385346
κατ αρχας,μιλα ομορφατσεκαρε το και 129 φορες. και μετα διαβασε καλα το Φεκ. και μετα διαβασε καλα το τεστ που πληρωνεις, η ενα απο τα δικα μου πιο κατω. η ισχυς του ραπιντ ειναι 24 εως 48 ωρες με την ελληνικη νομοθεσια. ταξιδεψα κανονικοτατα με ραπιντ 47 ωρων πριν. αστεια πραγματα.
View attachment 385345
View attachment 385344
αυτο ακριβως βλεπω και γω.Εχω κανει ραπιντ βραδυ της πρωτης μερας και την μεθεπομενη στις 3.30 με βγαζει ακυρο σε καταστημα ηλεκτρονικων.Του δειχνω το χαρτι οτι ηταν προχθεσινο και με αφησε να περασω,αλλα αλλοι με εδιωξαν..Αν έχω καταλάβει σωστά αυτό που συζητάτε, είχε προβληματίσει κι εμένα το γεγονός ότι το τεστ δεν ανέφερε ώρα, κάτι που αφήνει στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε ελεγκτή να το θεωρήσει έγκυρο ή όχι, αναλόγως τις ημερομηνίες ίσως. Δε ξέρω.
View attachment 385346
Μα αυτό που πόσταρα είναι επίσημο έγγραφο της Ελληνικής κυβέρνησης από το gov.gr, δε μου κατέβηκε απ' το πουθενά, ούτε είναι αποτέλεσμα του εργαστηρίου της γειτονιάς μου. Από περιέργεια θα το κατεβάσω και ηλεκτρονικά για να το δω, δεν αμφισβητώ.αυτο που ποσταρες σορυ αλλα ειναι για καφε, οχι για ταξιδια. κατεβασε το ευρωπαικο οπως αυτο που ποσταρα κ θα δεις την ωρα.
δεν αμφισβητησα τη γνησιοτητα του, ηταν στα ελληνικα αρα ακαταλληλο για ταξιδια εξω. κατεβασε το ιδιο στο wallet πρωτα απο το eudccΜα αυτό που πόσταρα είναι επίσημο έγγραφο της Ελληνικής κυβέρνησης από το gov.gr, δε μου κατέβηκε απ' το πουθενά, ούτε είναι αποτέλεσμα του εργαστηρίου της γειτονιάς μου.
Το έχω το app εννοείται ναι, κι από περιέργεια για διευκόλυνση της συζήτησης καταχώρησα και τα δύο πιστοποιητικά μέσω σκαναρίσματος.@psilos3 , κατέβασε το Covid Free GR Wallet (app) και εκεί "ανέβασε" το ευρωπαϊκό τεστ. Θα δεις ότι στο barcode θα εμφανίζεται η ημερομηνία, η ώρα και ο τύπος του τεστ.
αναφερει την ωρα που δηλωθηκε το τεστ?οχι την ωρα εκδοσης εγγραφου?Αυτο ειναι καλοΤο έχω το app εννοείται ναι, κι από περιέργεια για διευκόλυνση της συζήτησης καταχώρησα και τα δύο πιστοποιητικά μέσω σκαναρίσματος.
Όντως στο Rapid εκεί βγάζει ώρα δήλωσης (ενώ στο pdf όχι) εν αντιθέσει με το Pcr που δίνει και πάλι μόνο ημερομηνία, χωρίς ώρα:
View attachment 385350
Προφανώς την ώρα που δηλώνεται, εκδίδεται άμεσα αν δε κάνω κάποιο λάθος.αναφερει την ωρα που δηλωθηκε το τεστ?οχι την ωρα εκδοσης εγγραφου?Αυτο ειναι καλο
Εξαρτάται, εμένα σε δύο περιπτώσεις εισόδου στην Ελλάδα δε το σκάναραν, είδαν απλά την ημερομηνία και σκάναραν μόνο το Plf.Ωστοσο ο υπαλληλος που θα το τσεκαρει στο αεροδρομιο, το qr δεν σκαναρει?
Ακριβώς, μάλιστα το τεστ στη πρώτη περίπτωση το ζήτησε στο τέλος, στη δεύτερη δε το ζήτησε καν, μας έστειλαν για τεστ.Καθεται και βλεπει καθε εγγραφο ξεχωριστα?